Şimdi Ara

IPHONE 5 HOPARLÖR SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 5 i aldığımdan beri müzik dinlerken en yüksek seste ses azalıp artıyor sürekli,acaba neden kaynaklanır ne yaptıysam olmadı,şuana kadar olan bütün güncellemeleri yükledim ama hep aynı.yardımcı olursanız sevinirim en yüksek ses seviyesine alınca seste azalıp çoğalma oluyor genpa garantisi var servise götürdüm bi sorun yok diyorlar ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun benim ip5 te de vardı sesi sonuna kadar açınca ses yükselip alçalıyor fakat 1-2 kademe kısınca tam ses geliyordu. Bunun kronik bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Çünkü aynı sorunu yaşayan başkalarını da gördüm. Şimdi ip5s aldım canavar gibi ses geliyor hoparlörden 😊

• Kronik sorun neden böyle cihazları sürüyolarki piyasaya anlamıs değilim baska firma olsa eyw ama apple yani kalite sonucta anlamış değilim kardeşim üsütüne üstelik birde genpaya bıraktm şarkılar bozuktur falan diyolar çıldırdım yani ama servistekilerin kulaklarında sorun oldugu kesin bariz belli oluyor aynı seninde dediğin gibi bi iki kademe kısınca normal ses tam acıkken yapıyor

• O sorun değilki, hoparlörün devresinde bir çip var, bu yükseltici çip(sadece hoparlöre özel) eğer şarkıdaki ses hoparlöre zarar verebilecek düzeyde değilse sesi olabilidiğince yükseltiyor, eğer ses anlık olarak yükselip hoparlöre zarar verecek düzeye gelirse anlık olarak sesi sınıra getirerek, hoparlörün fazla ısınarak yanmamasını sağlıyor. Aynı sistem HTC One'da da var ve HTC bu çipin özellikle tanıtımını yapıyor.

• mahmudf2 M kullanıcısına yanıt
    Ben böyle biseyi ilk defa görüyorum ama ıphone 4s kullandım öyle bir şey yok 5s e baktım ondada öyle birsey yok dediğiniz doğru olabilir ama bana göre saçma cünkü istedigim kalitede dinliyemiyorum müzik .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.