Şimdi Ara

Iphone 5 i Düşürdüm Ekran Bu Halde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turkcellin cihazlarına genpa bakar ve bende burada uzun yıllar teknisyenlik yapmış birisiyim sizin iç ekranınız kırılmıştır ve işi bilmeden flex çıkmıştır takılır düzelir diyen arkadaşlar gerçekten hayatlarında iphone tamir etmemiş kişiler sanırım. Garantiye gönderdiğinizde zaten artık bu tür durumlar ezbere bilindiği için ücret teklifi verilir. Ben bu teknik servisten ayrıldıktan sonra kendi ekibimle iphone işine devam etmekteyim ve gerekli bilgilendirme ile size mail attım isterseniz zorluda şansınızı deneyin olmaz ise siz karar verirsiniz ve piyasada her yere güvenmeyin ekran değişimi yaparken cihazla oynayan çok firma bulunmaktadır.
  • Öncelikle Zorlu Center Apple Store'a götür hocam.
    Şansına değiştirirler yada cüzi bir miktara tamir ederler belki, dene mutlaka...

Olmadı benimde tavsiye edebileceğim kişi Kenbu'dur tamir konusunda...
  • Apple Store Zorlu'dan randevu alın ve oraya götürün garantisi devam ediyorsa ve üzerinde darbe izi camda kırık yoksa değiştirebilirler fakat kullanıcı hatasına girerse telefon yenisi ile değiştirilir ve 690tl talep edilir.

Vesselam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın telefonu, kendi yerinde onarılmıştır :)
     Iphone 5 i Düşürdüm Ekran Bu Halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: esaretinbedeli

dun gece telefonu dusurdum beyler ekran boyle oldu camı falan kırılmadı ama o murekkeplenen kısımın dokunmatıgı calısmıyor yazı yazarken falan yan cevırıyorum telefonu fakat bu sekılde kullanmak ımkansız yanı telefonun yarısı calısmıyor. ekran harıcınde baska hıcbır sorunu yok ne yapabılırım kaca yaparlar nereye goturmelıyım turkcell garantısı hala devam edıyor kapsarmı acaba ?

Iphone 5 i Düşürdüm Ekran Bu Halde

Geçmiş olsun hocam kötü olmuş

• Aynı sorun benim telefonun başınada gelmişti. Cebime koyayım derken yere düşüp sizdeki gibi bi ekran ortaya çıktı. Telefonu geri Almanya apple store'a gönderip yenisi ile değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolbro -- 14 Haziran 2014; 23:14:01 >
  • kadikoye gotur hocam

• garantiye yolla ekran bozuldu diye
  • Dostum garanti kapsar bu cihazi emin ol. Senin dedigin gibi ekranda problem yok sadece kablo oynamis

• ekran arızalı
  • berkayvurall B kullanıcısına yanıt
    Saçma hem sidir diyor hem orijinal.. İPhone orjinal yedek parca uretmiyor.. Ama kaliteli yan sanayi olabilir kesinlikle oejinal değil

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Saçma hem sidir diyor hem orijinal.. İPhone orjinal yedek parca uretmiyor.. Ama kaliteli yan sanayi olabilir kesinlikle oejinal değil

haklısın saçmalıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.