Şimdi Ara

iPhone 5'im geldi. Unboxing iceride. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
6.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alperqaan

quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

quote:

Orijinalden alıntı: alperqaan

bahsettiğin testlerin aynı modelin ortalama puanlamalarıyla yapıldığını, jelly bean'lı bir s3ün performans testlerinde de iphone 5i geçtiğini düşünürsek hala neyin karın ağrısı bu düşünmeden edemiyorum q'yu vurgulama ihtiyacı hisseden arkadaşım

http://forum.donanimhaber.com/m_66116087/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66116087

boş konuşmaya gerek yok

şeklini yesinler senin http://shiftdelete.net/iphone-5-galaxy-s3-ile-kapisti-39943.html
    makalenin sonundaki ibareyi aynen yazıyorum:
    Son olarak bu testlerin ortalama puanlar alınarak yapıldığını ve her Galaxy S3'ün aynı puanı vermediğini de belirtelim. Zira Jelly Bean yüklenmiş bir Galaxy S3, 1781 puan alarak iPhone 5'in bir hayli önüne geçmiş durumda.

Jelly bean'lı Nexus 7'ım var, s3'ten de yüksek puanları, iPhone 4s'i kullanırken bile daha akıcı daha keyifli geliyor. iOs ile Adroid üzerindeki hızları kıyaslamak çok akıl işi değil, çünkü iOS hızı de çok daha verimli kullanan çok üstün bir işletim sistemi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Orijinalden alıntı: salihbocVI

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

quote:

hocam telefonun sağında solunda kutuyu açar açmaz fark ettiğiniz çizik falan var mı kasanın kenarlarında ya da boya dökülmesi sarı ekran her hangi bişi ? Bazı forumlarda kutudan telefon çizik çıkıyor falan diyorlar da ?

inaniyor musunuz o soylenenlere gercekten? Olur mu oyle sey kutudan bir Apple cizik cikar mi? Bunu sallayanlar hayatlarinda Apple gormemisler. Adamlar kalite varyansini mikronla olcmeye baslamis, cikip kututan cizik cikti diyenler oluyor. Inanilmaz birsey.
    Ne cizik, ne de cizilebilecek gibi bir yapisi var. Boya dokulmasi de olamaz, cunku BOYA YOK, iPhone BOYALI DEGIL. Anodize aluminyum

ben bunu alıntılayayım. 1 ay sonra ortaya çıkarırım tekrar.

http://www.engineerguy.com/elements/videos/video-anodizing.htm
     iPhone 5'im geldi. Unboxing iceride.

adamların son kontrol bölümü vardır böyle şeyler biraz rakipler tarafından bilinçli yapılıyor hatta 1 sene önce fillandiyada nokia fabrikasına yakın bir yerde çocuğun cebindeki 4s patlamıştı bu bile çok spükülasyonlara sebeb oldu iphone 5 kim ne derse desin kraldır ben ilk iphonenla tanışalı 1 yıl oldu sıfır turkcell kontratlı 4s siyah 16gb aldım kafamda almadan önce çok önyargı korku vardı kullanabilirmiyiz jailbreak nedir ios vs.. 1 haftada bugüne kadar neden bu kadar geç kaldım diye kendime kızdım çoğu kişi iphone hayatında kullanmadan yorum yazmış kişiler oluyor genelde uzun lafın kısası inşallah 2013 bende alırım bir iphone5 siyah 16 gb

alan arkadaşa hayırlı uğurlu gelsin

ios 6'daki maps'i çıkaran bir firmadan, iphone 4'teki anten hatasını fark etmeyen bir firmadan nasıl bir kontrol, nasıl bir mükemmelik bekliyorsunuz hala?

Kalite kontrol ne demek biliyor musun? Belki ki bilmiyorsun...

ios 6'daki mapleri kontrol etmişler mi etmemişler mi? iphone 4'ün antenini kontrol etmişler mi etmemişler mi? bu ipod nano'da kullanılan teknolojiyle iphone 5'teki aynı mı değil mi? alttan başka renk çıkıyor mu çıkmıyor mu?

• Bu bir inceleme konusu. Burda tartismanin bir anlami yok. En fazla anasayfa haberlerinde tartisma cikmalidir. Boyle konulari gereksiz yorumlarla kirletmeyelim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başta dediğim gibi fanboylar iş başında hepsi donanım uzmanı maşallah. aynen devam kraldan çok kralcılar
  • hocam 4s ile bir karşılaştırma yapabilirmisin detaylı olarak..
    bu arada malum odaklar doluşmuş yine, yaw hee heee
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

Niye sessiz film gibi çektiniz onu anlamadım.

+1
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salihbocVI

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

quote:

hocam telefonun sağında solunda kutuyu açar açmaz fark ettiğiniz çizik falan var mı kasanın kenarlarında ya da boya dökülmesi sarı ekran her hangi bişi ? Bazı forumlarda kutudan telefon çizik çıkıyor falan diyorlar da ?

inaniyor musunuz o soylenenlere gercekten? Olur mu oyle sey kutudan bir Apple cizik cikar mi? Bunu sallayanlar hayatlarinda Apple gormemisler. Adamlar kalite varyansini mikronla olcmeye baslamis, cikip kututan cizik cikti diyenler oluyor. Inanilmaz birsey.
    Ne cizik, ne de cizilebilecek gibi bir yapisi var. Boya dokulmasi de olamaz, cunku BOYA YOK, iPhone BOYALI DEGIL. Anodize aluminyum

ben bunu alıntılayayım. 1 ay sonra ortaya çıkarırım tekrar.

http://www.engineerguy.com/elements/videos/video-anodizing.htm

adamların son kontrol bölümü vardır böyle şeyler biraz rakipler tarafından bilinçli yapılıyor hatta 1 sene önce fillandiyada nokia fabrikasına yakın bir yerde çocuğun cebindeki 4s patlamıştı bu bile çok spükülasyonlara sebeb oldu iphone 5 kim ne derse desin kraldır ben ilk iphonenla tanışalı 1 yıl oldu sıfır turkcell kontratlı 4s siyah 16gb aldım kafamda almadan önce çok önyargı korku vardı kullanabilirmiyiz jailbreak nedir ios vs.. 1 haftada bugüne kadar neden bu kadar geç kaldım diye kendime kızdım çoğu kişi iphone hayatında kullanmadan yorum yazmış kişiler oluyor genelde uzun lafın kısası inşallah 2013 bende alırım bir iphone5 siyah 16 gb

alan arkadaşa hayırlı uğurlu gelsin

ios 6'daki maps'i çıkaran bir firmadan, iphone 4'teki anten hatasını fark etmeyen bir firmadan nasıl bir kontrol, nasıl bir mükemmelik bekliyorsunuz hala?

Kalite kontrol ne demek biliyor musun? Belki ki bilmiyorsun...

apple gibi bir firmanın eğer denilen şekilde çizik cihazı çıkarsa kapatsın üretimi bıraksın bu işleri ben kesinlikle inanmıyorum ayrıca şunu söylüyorum normal bir vatandaş inceleme için alır zaten jelatinli kapalı kutu olarak alıyor cihazı kamera kayda girer montaj falan üçkağıt olarak kanıtlarsa gitsin abd devletinde 1000000 dolarlık bir dava açsın kesin kazanır sebeb ise hayal kırıklığı falan mağlum orada meşhur böyle davalar adam patlamış mısır alıyor yapay tereyağ aroması içeren patlamış mısırı koklayınca komaya giriyor alerjisi var diye vay neymiş üzeinde yapay tereyağ aroması var diye yazmadıkları için 7,5 milyon dolar tazminat alıyor yani ben asla böyle bir şeyin olacağını inanmıyorum

• quote:

ios 6'daki mapleri kontrol etmişler mi etmemişler mi? iphone 4'ün antenini kontrol etmişler mi etmemişler mi? bu ipod nano'da kullanılan teknolojiyle iphone 5'teki aynı mı değil mi? alttan başka renk çıkıyor mu çıkmıyor mu?

Bir kere soyluyorum, umarim anlarsin da cikarsin bu konudan.

iOS 6'daki map sikintisi data eksikliginden kaynaklaniyor. Kullanildikca data toplayan bir sistem ve baslayali 1 ay oldu. Kalite kontrolle hic ilgisi yok, kalite kontrolun ne oldugunu bilmiyorsun sen.
    Anten sistemi de bir 'kalite kontrol' konusu degil. Belli ki bilmiyorsun kalite kontrol ne, ama antenle ilgili de birsey soyleyelim. Dunya uzerinde 100 milyon kusur iphone 4 var, bir kere bile iPhone 4 kullanan birisinin anten sisteminden sikayet ettigini gormedim, ve iPhone 4 'musteri memnuyeti' konusunda iPhone 4s cikana kadar dunyanin en onde gelen cep telefonuydu, ve en az bozilan cep telefonuydu. Kullanicilar sikayet etmiyordu, senin gibiler sikayet ediyordu. Forumda iPhone 4 kullanan bircok insan var, sor bakalim yasiyorlar mi anten problemi? Kalite kontrolde elinle antenin bilmemneresini bilmemne sekilde kapatirsan sinyal dusuyor mu diye kontrol edilmez.

Kalite kontrolun sonucunda 'az bozulma' durumu ortaya cikar. Ne kadar iyi kalite kontrol yaparsan, uretilen cihazlar arasindaki fark o kadar az olur, bu da bozulma oranini dusurur. iPhone 4, bozulma orani en dusuk olan telefondu. Bu 'fanatiklik' 'korluk' filan degil, RAKAMLARLA konusmak.

• quote:

quote:

Bir kere soyluyorum, umarim anlarsin da cikarsin bu konudan.

iOS 6'daki map sikintisi data eksikliginden kaynaklaniyor. Kullanildikca data toplayan bir sistem ve baslayali 1 ay oldu. Kalite kontrolle hic ilgisi yok, kalite kontrolun ne oldugunu bilmiyorsun sen.
    Anten sistemi de bir 'kalite kontrol' konusu degil. Belli ki bilmiyorsun kalite kontrol ne, ama antenle ilgili de birsey soyleyelim. Dunya uzerinde 100 milyon kusur iphone 4 var, bir kere bile iPhone 4 kullanan birisinin anten sisteminden sikayet ettigini gormedim, ve iPhone 4 'musteri memnuyeti' konusunda iPhone 4s cikana kadar dunyanin en onde gelen cep telefonuydu, ve en az bozilan cep telefonuydu. Kullanicilar sikayet etmiyordu, senin gibiler sikayet ediyordu. Forumda iPhone 4 kullanan bircok insan var, sor bakalim yasiyorlar mi anten problemi? Kalite kontrolde elinle antenin bilmemneresini bilmemne sekilde kapatirsan sinyal dusuyor mu diye kontrol edilmez.

Kalite kontrolun sonucunda 'az bozulma' durumu ortaya cikar. Ne kadar iyi kalite kontrol yaparsan, uretilen cihazlar arasindaki fark o kadar az olur, bu da bozulma oranini dusurur. iPhone 4, bozulma orani en dusuk olan telefondu. Bu 'fanatiklik' 'korluk' filan degil, RAKAMLARLA konusmak.

++

• quote:

Kalite kontrol uzmanı arkadaş aşağıdaki sitede bahsi geçen 400 kişi cihazım kutudan çıktığında çizikti demiş. Bunlar da kalite kontrol nedir bilmiyor sanırım kendilerine bir zahmet burada millete kızdığın gibi anlatıver lütfen. Konu Theverge gibi saygın sitelere de haber olmuş. Onlar da kalite kontrol nedir bilmiyor sanırım.

Şimdi bu kadar kişi yalan mı söylüyor yoksa senin "inaniyor musunuz o soylenenlere gercekten? Olur mu oyle sey kutudan bir Apple cizik cikar mi? Bunu sallayanlar hayatlarinda Apple gormemisler." lafına mı inanalım ne yapalım bir yol yordam göster?

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1445493
    http://www.theverge.com/2012/9/24/3381462/iphone-5-scuff-damage-aluminum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theavalon -- 24 Eylül 2012; 19:41:29 >

• Apple n çıkıp açıklama yapması lazım bence...
  • bazen diyorumki keşke amerikan vatandaşı olsaydım.

bazen derken her yeni iphone çıktığında
  • quote:

Orijinalden alıntı: theavalon

quote:

Kalite kontrol uzmanı arkadaş aşağıdaki sitede bahsi geçen 400 kişi cihazım kutudan çıktığında çizikti demiş. Bunlar da kalite kontrol nedir bilmiyor sanırım kendilerine bir zahmet burada millete kızdığın gibi anlatıver lütfen. Konu Theverge gibi saygın sitelere de haber olmuş. Onlar da kalite kontrol nedir bilmiyor sanırım.

Şimdi bu kadar kişi yalan mı söylüyor yoksa senin "inaniyor musunuz o soylenenlere gercekten? Olur mu oyle sey kutudan bir Apple cizik cikar mi? Bunu sallayanlar hayatlarinda Apple gormemisler." lafına mı inanalım ne yapalım bir yol yordam göster?

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1445493
    http://www.theverge.com/2012/9/24/3381462/iphone-5-scuff-damage-aluminum

400 kişi. Vay anasını. Nereden buldun bu sayıyı?
    Yazılanları okudun mu?
    Birşey demiyorum gerçekten.

5 milyon cihazda 1400 olsa bile ne olacak zaten anında yenisiyle değiştirirler ve bu son derece düşük bir orandoe. Ama 400 sayısını da nereden bulduğunu anlat. Linki koyuyorsun bakmayacağımızı sanıyorsun. Baştaki iPod resimlerinde insanlar demiş ki 4-5 sene hor kullanınca anodize aluminyum böyle olabiliyor.
    Neyse kime ne anlatıyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• siyah çokk cool olmuş bu sefer.. sevdim ;)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.