Şimdi Ara

iphone 5 im var ama çok sıktı içine kapanık ve beni delirtiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 5 im var ama çok sıktı içine kapanık ve beni delirtiyor marka tercihim genelde samsung ama araasında kaldığım telefonlar htc one sony xperia z samsung galaxy s4 active daha ucuzda olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum

• Şuan samsung da ki en iyi ürün note3 bir bak istersen
  • r büyük ekrancı değilim bn xperia ailesinden bir telefon düşünüyorum teşekkürler @Gökhan Mmc
  • bn büyükekrancı değilim ve su sporlarıyla uğraqştığım için sony xperia z yi düşünüyürum ama yinede teşekkürler
  • Bence Xperia Z1 i bekle
  • Ne hallere düşürdüler tüketicileri
  • xperia z1 normalden daha kötü sony nin sitesinde yazıyor ama ultra ii oda rahat 2500 tl olur @jour

• senatorts kullanıcısına yanıt
    aynen iphonenin ram olsun işlemci olsun kamera olsun şıklık olsun sosyallik olsun sony xperiadan geride @senatorts
  • başka ucuz telefon önerisi de olabilir ipad 4 üm var ama yinede oyunu ceptelefonundan oynamayı çok seviyorum ve 4gb internjet paketide
  • xperia al bence

• bnim takıldığım konu şu güzel süper de girişleri kapaklı ve tuşları yok bunların etkileri nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aridala

bnim takıldığım konu şu güzel süper de girişleri kapaklı ve tuşları yok bunların etkileri nelerdir ?

tel su geçirmez bilion dimi

• evet bnde ztn su sporlarıyla uğraşıyorum bu tel çok ii bi de samsung glaxy s4 activeye bkarmısın (diğer konu :http://forum.donanimhaber.com/m_80915205/f_//tm.htm#80915205)

• biliyorum birde s4 active var (diğer konum :http://forum.donanimhaber.com/m_80915205/f_//tm.htm#80915205)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.