Şimdi Ara

iPhone 5'in Ön Panel Fotoları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: This Time

Beyler artik kesin gibi birsey boyle cikacak telefon.

Kasasi neredeyse i4 ve 4s le ayni. Cok farkli birsey olursa almayi dusunuyordum.İphone 4'umu degistirmeyi dusunmuyorum acikcasi.

Ne kesini bilader, 30 tane haber sitesi aynı haberi yaptı diye mi kesin? Apple daha bişey demeden hiçbir şeye inanmayın. Bu kadar net söylüyorum.
  • Adamlar ileriyi goruyorlar satiyorlar guzelim 4s leri.. Hadi bakalimm sabirsizlikla bekliyoruz eylul sonunu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipsizin onde gideni olmuş. Bu ne la böyle.

• Tanitim günü öyle bi anlatirlarki yine herkes alir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple böyle bir tasarım ile bu telefonu çıkarmaz. Haber sitelerinin çıkardığı söylentilere inanmamak gerek.

• böyle bir hatayı tasarım ekibinin yapacağını düşünmüyorum.şu tasarım çok kötü.ekranı böyle büyüteceklerse hiç yapmasınlar kasa aynı kalsın daha iyi...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: santana007

Böyle birşey çıkarsa bende yanar yanar 1250 tl. ye sattığım ip4s 'ime...

Telefon cikmadan niye satarsiniz bir anlasam

Ciktigi an deger kaybediyor.

• Birçok kez bu tarz resimler gördüm ama sanki apple bu tasarımdan bambaşka birşey çıkaracakmış gibi geliyor.İnşallah böyle olmaz tasarımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

böyle bir cihazı piyasaya sürmezler. geçen senede damla tasarımlı iphone 5 çıkıyordu
    haa oldu ki sürdüler telefonlar apple'ın elinde patlar, sony ve samsung piyasayı süpürür. iki sene daha aynı kasa kullanılacağı için bende android'e geçmiş olurum.

+1
  • quote:

quote:

Fiyat kaybi yüzünden

• bu iphone 5 videosu bu tasarımı onaylar nitelikte sanırım.
  • bilgisayarda hoş görünüyor ama telefondaki kocaman elma logosunun ışıklı olması kadar ileri düzeyde amele işi bir şey olamaz... ön kameranın yanına veya kulak hoparlörünün içine 3-4 farklı renk atanacak led gizlenebilir.
  • kesinlikle almam 4s'le devam diyenler, 4s ciktigindada hayatta almam iphone 4"le devam demislerdi :))) alacaksinizzzzz hemde seve seve :))
  • Hep iPodun ayni seklinde bir iPhone hayal etmisimdir ama malesef olmayacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycanua

quote:

quote:

Fiyat kaybi yüzünden

Valla ben de İsviçre'den 1200 TL'ye aldığım 4s'imi 1400'e sattım bir aydır isyanlardayım =)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: musfasa

kesinlikle almam 4s'le devam diyenler, 4s ciktigindada hayatta almam iphone 4"le devam demislerdi :))) alacaksinizzzzz hemde seve seve :))

kesinlikle doğru bir teşhis
  • Haftaya gerçekten iphone 5 tanıtımı olacaksa davatiyesi yarın çıkması gerekmez miydi?
  • bu resimlerden çok çok farklı olacagına inanmıyorum..mucize beklememek lazım..zaten artık çok çok az kaldı tanıtıma görecegiz nasıl bir ürün ile karşılaşacagız..
  • sanırım en büyük gelişme donanım kısmında olacak tasarıma bi öncekine sadık kalıcak şekile değiştiriceklerdir oda bu resimleri doğrular nitelikte
  • bugun golf 7 lansmanı vardı kaç gundur onu beklıyordum hayal kırıklıgı ,umarım iphone da aynı şeyı yaşamam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.