Şimdi Ara

Iphone 5'in Türkiyeye gelmesininin Iphone 4s fiyatlarına etkisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turkcell özel teklif sunmuş babamın hattına ayda 64 TL 24 ay boyunca oda 1.500 küsür yapıyor siyah 16 gb 4s . SS atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

Bugün 1.500 TL ye aldık valla 4S 24 ay taksitle

Taksiti bittiğinde iPhone 6S duyurulacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

dostum 6s duyurulacak diyorsun ama şuanda iphone 4s enfes bir telefon işin açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

Orası öyle ama naparsın işte
  • quote:

Turkcell özel teklif sunmuş babamın hattına ayda 64 TL 24 ay boyunca oda 1.500 küsür yapıyor siyah 16 gb 4s . SS atabilirim

Bunu okuyanlar gülmüştür artık konu şimdi anlaşıldı... Benim babam da platinum hat sahibi ve bedava verdiler iphoneu... Gelip buraya bu telefon aslında bedava mı yazayım...

• quote:

Orijinalden alıntı: furky86

quote:

Turkcell özel teklif sunmuş babamın hattına ayda 64 TL 24 ay boyunca oda 1.500 küsür yapıyor siyah 16 gb 4s . SS atabilirim

Bunu okuyanlar gülmüştür artık konu şimdi anlaşıldı... Benim babam da platinum hat sahibi ve bedava verdiler iphoneu... Gelip buraya bu telefon aslında bedava mı yazayım...

ben bu telefon bu kadar şu kadar mı yazdım ? mal olan fıyatı yazdım .
  • Özetle ahım şahım bir düşüş olacağını hiç sanmıyorum.Maksimum 200 tl onu bile pek beklemem yani
  • quote:

hocam nereden aldınız acaba bende 4s almayı planlıyorum
  • 4s e para verilmez bence.ip5 e göre yavaş bir cihaz.ekran küçük ve rami de az.
    yeni ipad mini aldımbugün.
    apple store açılınca ip5 e geçicem bakalım ne zaman açılacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zftt

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Aynen geçen yıl iphone 4ün fiyatı ne olduysa bu yıl 4s o fiyat olucaktır yani 1600 TL iphone de 2100-2200 TL gibi giriş yapıcaktır zamanla fiyatlar 1900 TL gibi oturacak sonrada zamanla yani yazın ortalarında 1500 tl gibi bir fiyatı olucaktır iphone 5 de 1800- 1700 tl civarı olucaktır yani şuan ki 4s gibi. Sonrada zaten malum 4 şuan 1249 tl 4s de o civar bişey olur seneye bugün yani.

applestore açılıyor 2013 yılında ve 2100 değil 1500 civarında olacaktır iphone5 ler.

şu pahalılık takıntısını sanırım kültürel bir şey çünkü bazıları ucuz olacağını hayal edecek kabiliyete bile sahip değil.

Sende önümüzdeki ay 2013 e girer girmez apple store açılacak sanıyosun heralde apple storun açılacağı haberini daha yeni duyduk açılması eylülü bulur kesin kolay mı kocaman apple store yer bulacak , eleman alıcak , hatta apple store mimarisiyle ünlüdür belkide kendine 3-5 ay yeni bir yer inşa edicek olmadı mevcut yeri düzenleyecek falanda filan bu fiyatlar en az 6-7 ay daha böyle gider yoksa bizde meraklı değiliz bir telefona 2000 tl vermeye ki ben şahsen vermem zaten o kadar para hala 3Gs kullanıyorum 2 yıl oldu daha da kullanıcam para kolay kazanılmıyo.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zftt

quote:

Aynen geçen yıl iphone 4ün fiyatı ne olduysa bu yıl 4s o fiyat olucaktır yani 1600 TL iphone de 2100-2200 TL gibi giriş yapıcaktır zamanla fiyatlar 1900 TL gibi oturacak sonrada zamanla yani yazın ortalarında 1500 tl gibi bir fiyatı olucaktır iphone 5 de 1800- 1700 tl civarı olucaktır yani şuan ki 4s gibi. Sonrada zaten malum 4 şuan 1249 tl 4s de o civar bişey olur seneye bugün yani.

applestore açılıyor 2013 yılında ve 2100 değil 1500 civarında olacaktır iphone5 ler.

şu pahalılık takıntısını sanırım kültürel bir şey çünkü bazıları ucuz olacağını hayal edecek kabiliyete bile sahip değil.

Sende önümüzdeki ay 2013 e girer girmez apple store açılacak sanıyosun heralde apple storun açılacağı haberini daha yeni duyduk açılması eylülü bulur kesin kolay mı kocaman apple store yer bulacak , eleman alıcak , hatta apple store mimarisiyle ünlüdür belkide kendine 3-5 ay yeni bir yer inşa edicek olmadı mevcut yeri düzenleyecek falanda filan bu fiyatlar en az 6-7 ay daha böyle gider yoksa bizde meraklı değiliz bir telefona 2000 tl vermeye ki ben şahsen vermem zaten o kadar para hala 3Gs kullanıyorum 2 yıl oldu daha da kullanıcam para kolay kazanılmıyo.

tarih biliniyor zaten ağustos 2013.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.