Şimdi Ara

IPHONE 5 INTERNET PAKETİM ÇOK ÇABUK BİTTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Adam iPhone 4S'te çift çekirdek yok demiş,
    Daha da ilginci iPhone 5'e çift çekirdekli demiş

iphone 5 çift çekirdekli değilmi ?
  • alican09turk kullanıcısına yanıt
    DAha hızlı internet ama daha çabuk biten internet, her türlü gsm operatorleri kazanıyor yani. Kota yükseltmek mecbuuuuuuur oldu
  • iş yerinde ve evde full wifi açık dışarıda da 3g açık 500mb internet var ay sonuna kadar 250mb kadar kalıyor boşta bitiremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivanc_01

Merhabalar,

25 mayıs itibariyle 1 gb internet paketi almış olduğum telefonumda 15 gün dolmadan 1 gb internet kotamı doldurmuş bulunmaktayım. Bu süre zarfında wi-fi olan yerlerde wi-fi ile bağlandım 3G yi inaktif yaptım. Çoğunlukla da twitter facebook instagram açık internnette oldugum süre boyunca. Oyun indirmedim online oyun oynamadım. Youtubadan ve facebookdan tabiki de video izledim ama 15 günde bitmesini anlamış değilim.

Birçok arkdasım iphne 4 ve 4s kullananlar çoğunlukla 1 GB'yi dolduramıyor bile 1 ayda ben 15 gunde bitirdim. Üstelik pket bitince otomatik özelliğinden 100mb daha int paketi aldım ve onuda 2 günde bitirmişim, kafayı yiyecem yani arkadaşlar.

TürkceLli aradım nedir ne değildir diye, ilgili kişi bana iphone 5 diğer iphonelardan farklı olarak çift çekirdeklidir ve internete daha yüksek hızda bağlanır dolayısıyla 1 saat facebookta takılırsanız iphone 4s sahibine göre daha fazla kota yersiniz dedi aklım almadı açıkcası.

Yorumlarınızı bekliyorum...

Kızıma Avea 1GB aldım, iki aydır daha kotayı hiç dolduramadı. Video seyrediyorsan veya radyo dinliyorsan bitmesi çok normal. Tcell'deki vatandaş saçmalamış. Sonuçta bir facebook sayfasına girdiğinde internetin hızlı da olsa yavaş ta olsa indireceği aynı kb...

• quote:

Orijinalden alıntı: cem650

quote:

Sabah sabah karıştırmışım
    iPhone 5 de sadece Ghz artıyordu galiba, çekirdek 2'ydi.

Ama 4S'te çift olduğundan eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam sanırım iPhone 5 'te 1,2 ghz çift çekirdek,iPhone 4S'teyse 800 mhz çift çekirdek var.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9888

quote:

quote:

quote:

Hocam sanırım iPhone 5 'te 1,2 ghz çift çekirdek,iPhone 4S'teyse 800 mhz çift çekirdek var.

İphone 5 de cift internet tasiyicisi var, iphone 4s de bi tane, bidi bidi yapmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkbluestaz -- 13 Haziran 2013; 14:38:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

quote:

Orijinalden alıntı: 9888

quote:

quote:

quote:

İphone 5 de cift internet tasiyicisi var, iphone 4s de bi tane, bidi bidi yapmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: slapp

Sakın sakın Avea'ya bulaşma,senin yaşam sevincini alır:( otobüste giderken çekmez,metroda çekmez,lavaboda çekmez,yürürken çekmez az bi hareket et hapşır mesela anında onu sebep yapar çekmez.

Abartma istersen. Kız arkadaşımda Avea bende Turkcell var; onun telefonu Xperia mini benim telefonum iPhone 5. Turkcell'in 3G çekmediği yerde Avea roket gibi internete bağlanıyor.

• Gayet normal ben nerdeyse 1 yıldır internet paketi almıyorum nasıl olsa eve gidince herşey cihaza düşüyor saolsun mobil operatörlerin sayesinde akıllı telefonda internet kullanmıyorum

• darkbluestaz kullanıcısına yanıt
    çift taşıyıcı olması kotayı çok etkiliyormu peki? i5 ve i4 yarım saat facebook da takılırsan i5 te daha çok mu kota yersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Gayet normal ben nerdeyse 1 yıldır internet paketi almıyorum nasıl olsa eve gidince herşey cihaza düşüyor saolsun mobil operatörlerin sayesinde akıllı telefonda internet kullanmıyorum

+1 ağustostan beri 3gs kullanıyorum
    Bir defa net paketi aldım birdaha almam dedim

• Sevgili kardeşim iPhone 5 için iOS 7 Yayınlandı onu kur Apple benim de çok hoşuma gidecek bir özellik tanıttı . Telefonunda sosyal programlar coksa bide 1 GB Çerez gibi gelir. Ama şunu bi düşün . iOS 7 de Hangi uygulamanın internet kullanabileceğini seçiyorsun ve saçma uygulamalar internet harcayamıyor . mesela saçma bi oyun indirdin o oyun bile kapalı oldugu zaman nettten yiyor bence geç iOS 7 ye rahatla 1GB Bana mis gibi yetiyor. hatta 200mb kalıyor bile .
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapp

Sakın sakın Avea'ya bulaşma,senin yaşam sevincini alır:( otobüste giderken çekmez,metroda çekmez,lavaboda çekmez,yürürken çekmez az bi hareket et hapşır mesela anında onu sebep yapar çekmez.

kesinlikle katılıyorum

• MyonhesCom kullanıcısına yanıt
    IOS 7 bildiğim kadarıyla sonbaharda aktif olacak, artık sonbahara kadar bekleyeğiz ve internet paketini de 2 gb ye yükselteceğiz süpriz faturalardan ve kota sorunundan kurtulmak için
  • kivanc_01 K kullanıcısına yanıt
    Beta ne güne duruyor . Çok fazla sorunları yok . Öyle aman aman sorunları da yok kayıtsız geçilebiliyor . Anlatabilirm .
  • quote:

çift taşıyıcı olması kotayı çok etkiliyormu peki? i5 ve i4 yarım saat facebook da takılırsan i5 te daha çok mu kota yersin?

Dostum bi ara bunun hakkinda bi yazi okumustum iphone 4s , 4 e gore daha cok kota yiyodu.O zamn iphone 5 yoktu buyuk ihtimal o daha fazla kota harciyodur.

• 3g'yi kapat daha yavaş azalır kotan.
  • quote:

Merhabalar,

25 mayıs itibariyle 1 gb internet paketi almış olduğum telefonumda 15 gün dolmadan 1 gb internet kotamı doldurmuş bulunmaktayım. Bu süre zarfında wi-fi olan yerlerde wi-fi ile bağlandım 3G yi inaktif yaptım. Çoğunlukla da twitter facebook instagram açık internnette oldugum süre boyunca. Oyun indirmedim online oyun oynamadım. Youtubadan ve facebookdan tabiki de video izledim ama 15 günde bitmesini anlamış değilim.

Birçok arkdasım iphne 4 ve 4s kullananlar çoğunlukla 1 GB'yi dolduramıyor bile 1 ayda ben 15 gunde bitirdim. Üstelik pket bitince otomatik özelliğinden 100mb daha int paketi aldım ve onuda 2 günde bitirmişim, kafayı yiyecem yani arkadaşlar.

TürkceLli aradım nedir ne değildir diye, ilgili kişi bana iphone 5 diğer iphonelardan farklı olarak çift çekirdeklidir ve internete daha yüksek hızda bağlanır dolayısıyla 1 saat facebookta takılırsanız iphone 4s sahibine göre daha fazla kota yersiniz dedi aklım almadı açıkcası.

Yorumlarınızı bekliyorum...

Yaklaşık 1 senedir kullandığım 3g paketi sadece bu ay bitti..Sürekli kotayı Turkcell Online App'den kontrol ederim son kontrol ettğimde yaklaşık 490 mb kaldığını gördüm paketin yenilenmesine 1 hafta kala işim olmadıkça 3g sürekli kapalı durur online işlemlerden kontrol ettiğimin ertesi günü int paketimin bittiği mesajı geldi müşteri hizmetlerine bağlandığımda saçma sapan kullanım ile ilgili hatalar yaptığımı söylediler kendilerinde herhangi bir sıkıntı olamayacaüını belirttiler ver fatura kesim tarihinden sonra bakabilceklerini söyledıler ve 1 hafta beni internetten mağdur ettiler bu ay da tekrar aynı problem olursa turkcell elveda diyeceğim..

• 3G açık iPhone 5 kullanıyorum 30 dk içinde 300 mb paket bitti inanamadım yaptığım sadece mobilden foruma girip youtubedan 2 tane şarkı dinlemekEskiden bu kadar hızlı bitmiyordu 5 e geçtiğimden beri hızlı bitiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.