Şimdi Ara

İphone 5 ios 6 kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar telefonum değişim aldı yeni cihaz gelicek cihazda swap (sıfır kutusuz) forumda baktığıma göre çoğu kişiye ios 6 gelmiş İnşAllah banda öyle gelir şimdi gelirse ben yazılımı yükseltmek istemiyorum
    1-telefonumdaki numaralar icloud da başka bir iphonedan numaraları mail e atsam mailden kendi telefonuma aktarabilirmiyim?
    2-ios 6 da hala whatsapp çalışıyor mu?
    3- icloud hala ios 6 da çalışıyormu ?

• Kalmadı artık 6. 7.1.1 almaya bak. Tüm uygylamalar güncelleme isteyecek 7 yüklemek isteyip yükleyemeyeceksin mecburen 8 yükleyeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altaymobil

Kalmadı artık 6. 7.1.1 almaya bak. Tüm uygylamalar güncelleme isteyecek 7 yüklemek isteyip yükleyemeyeceksin mecburen 8 yükleyeceksin

hocam o iş en az 3 4 sene den fazla sürer bi çok popüler uygulamaın eski sürümleri var marketteki çoğu uygulama ios 5 ve üzeri istiyor yani 3 sene filan kullanılırç ios 6 ama gelmiş geçmiş en güzel ios kim ne derse desin
  • Uygulamaların eski versiyonlarını indirmeye izin veren AppStore sağ olsun önümüzdeki 1 yıl daha ciddi bir sıkıntıyla karşılaşmayız iOS 6'da. Lakin iOS 6.1.4 olacak ki iPhone 5 için hem en üst iOS 6 sürümü olacak hem en hızlı-stabil sürüm olmuş olacak hem de en dizaynektif jbyi yapma imkanı olacak.

Sadece iPhone 5 için değil; 4-4S ve hatta5S için iOS 7 ÇÖPtü. Emin ol iOS 7'nin devamı olan iOS 8'de daha doğrusu 8.1.x'te 4S-5-5S serisi çok daha iyi olacaktır 7'ye göre. O yüzden iOS 7'li gelirse tereddütsüz 8'e geç. iOS 6'lı gelirse en azından 2-3 ay iOS 6'nın tadını çıkarmaya bak. Sonrasında iOS 8.1.x çıkınca velev ki 8.1.x'e jb de çıkarsa geçmeyi ciddi ciddi düşünürsün.

iPhone 5 iOS 6.1.4 kullanıyorum. Resimler sırasıyla
    1. iPhone 5 iOS 6.1.4 için Ayarlar-Genel-Hakkında.
    2. Whatsappın çalıştığına dair ss.
    3. iCloudun çalıştığına dair örnek ss.
     İphone 5 ios 6  kullanan varmı İphone 5 ios 6  kullanan varmı İphone 5 ios 6  kullanan varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok
  • Cihaz ios 6 gelmedi bende satmaya karar verdim daha hattımı takmadım jelatini üstünde iphone 5 siyah garantili full kutulu 1250 tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iOS 6 beklerken iOS 7 cihaz gelmesi küfür gibi olmuştur kesin.

• OsbourneReynolds kullanıcısına yanıt
    aynen hocam çok sinir bozucu bir durum
  • iOS7 o kadar da kötü değil ki çok rahat bir şekilde kullanıyorum ben.
    İlk başta alışmak zor gelebilir ama sonrasında alışıyorsun iOS6 yı aratmadı bende.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.