Şimdi Ara

iPhone 5- ios7 mi 6 mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar hayallerim suya düştü..telefonu arkadaş iOS 7 yapmış haberim yok..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam mis gibi 6 kullanmak vardı şimdi
  • muhakkak 6 dan şaşma ios 7 çakma android :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

Arkadaşlar hayallerim suya düştü..telefonu arkadaş iOS 7 yapmış haberim yok..

ilanımda sıfır ayar tertemiz 5 var ios 6 hemde :D
  • OsbourneReynolds kullanıcısına yanıt
    Herkesin fikirleri örtüşmeyebilir, ben kimseyi benim gibi düşünmüyor diye eleştirmem. Ben hiç kimsenin düşüncesine de " güler geçerim " gibi basit ve seviyesiz bir cevap yazmam. Ayıp varsa ortada, herkes ayıbı önce kendinde arasın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 27 Mayıs 2014; 17:57:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Profilini aç bak. Yorumlarının yarısında milletle dalaşmışsın. Sorunu kendinde ara. Anlam karmaşası yaşıyorsun yazılanları okurken belli ki. Konu dışından başka yerden birisini bloklayacağım aklıma gelmezdi. Tebrikler. Blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 27 Mayıs 2014; 18:06:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IOS 6 olmalı bence, bende 5S var IOS 7 sorunsuz ve cok akıcı calısırken dun arkadasımın 5 cihazını inceledım IOS 7.1.1 yuklu olmasına ragmen whatsapp bendekı kadar acıkı calısmıyordu. Maalese IOS8 iPhone5 baya yavaslayacak galıba o nedenle IOS 6 ıle kullanmanızı tavsıye ederım, bu benım kısısel gorusumdur...
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Komik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.