Şimdi Ara

iPhone 5 Jailbreak atmalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktan da gördüğünüz gibi bir iPhone 5 kullanıcısıyım.Alalı 2 yıl oldu hatta geçmiştir bile.Yani garantisi bitti telefonun.Android kullandığım yıllar paralı uygulama oyun falan almazdım.Malum APK denen olay ile her şeyi yükleyebilirdim.iPhone'a geçince her şeyi orjinal kullancam telefona jailbreak falan atmam diyordum.Nitekim öyle de oldu.Bir çok uygulama aldım paralı,oyunlar aldım vs.Mesela geçenlerde 100 tane oyun ve uygulama sadece 0.59 kuruş olmuştu App Store da.Ben de işime yarayaccağını ve eğleneceğimi düşündüğüm 6 adet oyun ve uygulama indirdim toplamda.Bu tarz kampanyalar olduğu zaman sorun olmuyor verdiğiniz uygulamayı sevemeseniz bile.Onu da geçtim zaten para iadesi bile alabiliyorsunuz.Uygulamalar yönünden pek sıkıntım yok ama jailbreak yaparsam tabi ki her şey bedava olacak.

Benim jailbreak yapmak istememin sebebi kişiselleştirebilirlik.Yeni yeni çıkan android telefonları kullanınca çok hoşuma gidiyor ve iPhone bana kütük gibi bir telefon geliyor.Böyle düm düz ve işe yaramaz geliyor.Ama her ne olursa olsun hala stabil bir telefonum var.Android'e de geçecek param yok şu an.Yani amiral gemilerine.Diğer f/p oranı iyi olan telefonlara da güvenip geçemiyorum.Her neyse,yani anlayacağınız kişiselleştirmek istiyorum cihazımı.Çok güzel faydalı tweakler görüyorum internette.Öyle telefonu bedava diye tıka basa uygulama da doldurmam zaten.Tema olsun,ikonları değiştirme olsun,farklı tweakler olsun bunları kullanmak istiyorum.Zaten fabrika ayarlarına dönünce jailbreak gidiyor onu da biliyorum.

Şu anki sürümüm 8.4 ve buna daha stabil çıkan yok diye biliyorum.Jailbreak i de Taig ile değil de iFunBox ile yapmak istiyorum.Nerden yapmalıyım sizce.Lütfen tecrübelerinizi paylaşın arkadaşlar.

Ama sizde denemeye değer mi ? Riskleri nelerdir ? Deneyip pişman olan veya iyi ki yaptım diyen var mı ? Lütfen tarafsızca değerlendirin arkadaşlar :)

İyi günler :)

• "Atmalısın"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben jbli kullanıyorum teli görsen bu iPhone deil dersin. Arayüz tweakları falan gerçekten güzel. Bende bedava uygulama indiriyorum fakat beğenirsem satın da alırım. Sonuçta emek.

• Ha olurmda beğenmezsen iTunes'a bağlar sıfırlarsın. Telefondan sıfırlama yaparsan apple logosunda takılı kalır. Jb yapmadan önce bi telefonun yedeğini al. Beğenmezsen restore atar yedeği yükler eskisi gibi kullanırsın

• quote:

Jailbreak i de Taig ile değil de iFunBox ile yapmak istiyorum

Bekliyorum heycanla
  • TrolTrolleyenAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam peki hangi sürümde telefonunuz ve hangi yöntem ile yaptınız ?
  • iFunBox şu an 8.4 ile güzel uyumlu çalışıyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandiro

Hocam peki hangi sürümde telefonunuz ve hangi yöntem ile yaptınız ?

Ben şuan iOS 6.1.3 kullanıyorum. Posixpwn yöntemi ile yaptım. Tabi 6.1.3 e dönmek için iOS 8.4 de ise Taig aracı ile yaptım. Çok basit. İndiriyodun zaten bi dosya var açıyosun. O zaten tel bilgilerini gösterir. Tek yapman gereken jailbreak yazısına tıklamak. Tabi iTunes 12.0.1 ile yaptım. Bide iCloud ve şifren kapalı olcak. Varsa pin:)

• TrolTrolleyenAdam kullanıcısına yanıt
    Telefonunuz iPhone 5 mi ? 8.4'ten 6.13'e nasıl düşürdünüz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxims

Telefonunuz iPhone 5 mi ? 8.4'ten 6.13'e nasıl düşürdünüz ?

4S

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.