Şimdi Ara

iPhone 5 Jailbreak ile stabil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 5 almayı düşünüyorum ama yaptığım incelemeler sonucunda JB olmadan kullanmanın bana pek uygun olmadığını gördüm. Alıp jb yaparım deyince de patlıyor, çatlıyor, sorun çıkarıyor diyor herkes.

JB yapıp da iflah olmayan var mı acaba? Yaşadığınız en büyük sorun ne oldu jb ile? Telefon resetliyor mu mesela kendisini sık sık?

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Uygulamalardan atıyor, Safe Mode'a geçebiliyor Reset hiç olmadı, zaten şu anda 6.13 kullanıyorum Ama Safe Mode'a geçme olayı tweaklerden dolayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip

• bende gayet stabil. uygulamalardan hiç atmadı. yaklaşık 10 günde bir safe moda atıyor sadece o da problem değil. çakışmayan sağlam tweakleri yükledikten sonra bir problem olacağını zannetmiyorum.
  • Hocam konunun akışını biraz değiştiriyor muş gibi olucam ancak safe mod hakkında bir bilgim yok nasıl oluyor kendiliğinden neden alıyor alınca ne yapmak gerekiyor...

1 kere jb yaptım i 5 e 1 saat sonra can sıkıntısına sürüm yükselttim jb li olmadı restore yapmak zorunda kaldım :)
  • arkadaşım yıllardır iphonelerimi jb yaparım hatta 6.1in jbsini çok bekledim yaptım bayağı bir süre kullandım ama artık tak etti bende restore etti düzelttim. Gerçekten çok can sıkıyor bazı durumlarda trelefon tepkisiz kalıyor, safariden çıkıyorum başka uygulamaya giriyorum telefon restart atıyor kendine safe moda alıyor hatta son olarak kamera açılmamaya başlamıştı tak etmişti yani. ios6nın jbsi bana pek sağlıklı gelmedi nedense. ipad3te de bu sorunlar mevcut ama onu çok sık kullanmadığımdan dolayı restore etmiyorum. Yani bence yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

arkadaşım yıllardır iphonelerimi jb yaparım hatta 6.1in jbsini çok bekledim yaptım bayağı bir süre kullandım ama artık tak etti bende restore etti düzelttim. Gerçekten çok can sıkıyor bazı durumlarda trelefon tepkisiz kalıyor, safariden çıkıyorum başka uygulamaya giriyorum telefon restart atıyor kendine safe moda alıyor hatta son olarak kamera açılmamaya başlamıştı tak etmişti yani. ios6nın jbsi bana pek sağlıklı gelmedi nedense. ipad3te de bu sorunlar mevcut ama onu çok sık kullanmadığımdan dolayı restore etmiyorum. Yani bence yapma

1.5 yildir jbli 4sim 5 kez safe mode oldu o kadar. Safe mode da bir tusla duzeliyor zaten, habire coken arkadaslar telefona ne yaptiysa artık hic bi fikrim yok.

Sen yapma ama dolan etrafta iphone'um var diye, 2 oyun 5 uygulama harici bir ozelligi olmayan

• Jb ye gerek yok ben en cok navigasyon programlari icin istiyordum ama apple in haritasi yetiyor edge hiziyla baglanmasina ragmen cok hizli yukleniyor. Bazi bir kac programada para vermek gerekli sonucta kac bin tl lik telefon aliyorsun.Ancak garibime giden cevremdeki iphone kullanicilarinin cogunda whatsapp yok ne jb yapiyor garanti korkusundan nede 1,57 tl veriyor garip

• jb'yi crack'li app olayı için istemiyorum. dosya sistemine erişmek, işe yarar dropbox programları kurmak için vs istiyorum. Android'de sistem açık olduğu için istediğiniz dosyayla istediğiniz işi yapabiliyorsunuz. Jb olmayan ios'da ise örneğin Dropbox programında desteklenmeyen bir dosya biçimini hiç bir şekilde açamıyorsunuz. :) ben bunu açamam deyip yol veriyor size program.

anladığım kadarıyla tweak'lerin safe mode'a düşürmesi en büyük sorun. onu da az tweak kurarak çözmek lazım ama o işe bir kere girince içinden çıkılamayabilir gibi görünüyor.

Sadece Auxo, sbsettings bi de Apple maps yerine google maps, safari yerine chrome açmaya yarayan mini tweakleri kursak çok sorun olur mu acaba?

• ip 5 6.1.2 kullanıyorum 10-12 tane tweak kurulu 3 haftada bir safe moda geçiyor. uygulamadan atma çok nadir oluyor. 1-2 kere safariden 1-2 kerede real basketbol ve birde songpop adlıoyunda attı. diğerlerinde sorun yaşamadım. bunlar nadir oluyor. telefon stabil için rahat olsun.

****er
    akauto3g
    bulluriedncbackgroung
    locallappstore
    ncsettings
    türkçe siri
    weekillbackround pro
    zeppelin
    barrel

gibi tweaklar kurulu. 3-5 tane daha var
  • yıllardır jb' li kullanıyordum ama son 612 de tak dedi artık bastım restoreyi şu an 614 deyim :)
  • Birbiriyle cakismayan tweakleri kurun a sorunsuz. Bende 30'a yakin tweak yuklu, sorun yok.

• Dünyadaki eni iyi telefon jb li iphonedur. Ben her apple jb yaparım ama hic crackli uygulama yuklemem. Tweakler candır.

• iPhone 4 8GB'ta stabil ve sorunsuz kullanıyorsam iPhone 5'te uçarsın.
  • iphone 4s 32 gb kullaniyorum , 15 yakin tweak kurulu , çakişmadiği sürece safe mod olayi fln yok , yada indirdiğin tweak sorunlu değilse onun dişinda hiç başima öyle bir şey gelmedi allaha şükür . uygulamadan atma sorunu arada sirada oluyor tele fazla yüklenirsen beni bir kaç defa facebooktan atmişti
  • 3 yıldır JB li iPhone kullanıyorum hiç bir zaman bu kadar stabil olmamıştı.
  • Arkadaş yapmıştı cihaz donmalardan geçilmiyor diyordu devamlı safe moduna alıyormuş reset çekiyormuş vs. Kısaca yapma derim herşeyin orijinali güzel

• Kullanmayi bilmeyene jb kötü. İphone 5'imde onlarca tweak yüklü ama yine de stabil. En ufak bir kasma, takılma, yavaşlık yok. Eğer safe mode'a atan, uyumsuzluk yaratan tweak varsa kaldırıcaksın bu kadar basit. Activator, zephyr, music box, protube, battery doctor pro.. Bunlarsız iphone düşünemiyorum. Audio recorder ile Telefon görüşmelerini ses dosyası olarak kaydedebiliyorum , smsninja ile reklam sms'lerini blokluyorum...daha güzel bişey olabilir mi? Jb'siz iphone benim için 3310'dan daha kötü.

• peki bişe sorcam.iphone 5 in hangi sürümünde jb çalışıyo?

• Şuan bence jb yapılmış bir iphone 5 den daha iyi bir telefon yok piyasada.

JB nin ve yüklediğiniz tweaklerin kullanımı bilmek ve bu işin dilinden anlamak gerekiyor. Birbiriyle çakışan tweakler varsa elbette safe mode'a geçer telefon , veya yüklediğiniz dosyalar bozuksa ya da sizin sürümünüze uygun değilse elbette telefon sapıtabilir. Ama bunun JB ve tweakler ile doğrudan alakası yok. Az ve öz , güvenilir repoları ekleyip buralardan tweak yüklemek lazım , her yüklediğiniz tweakin nasıl kullanıldığını , ne işe yaradığını ve hangi sürümde çalıştığını araştırıp bilerek yüklerseniz hiçbir sorun yaşamazsınız.

Ben şuan Jb li iphone 5 kullanıyorum , telefonu ilk aldığımda ve jb yaptığımda ben de araştırmadan büyük bir heves ile bir çok tweak yükledim sildim derken bir çok defa safe mode sorunu vs yaşadım. Ama şuan neyin ne olduğunu öğrendim ve telefonumda uzun zamandır aktif olarak kullandığım 10 küsür tweak var ve bir kere bile safe mode , programdan atma yada kasma sorunu yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 23 Mayıs 2013; 19:01:22 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.