Şimdi Ara

İphone 5 Kılıf Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iphone 5 için kılıf aramaktayım ve bi tane hoş bi kılıf bulabildim kendime "SPIGEN SGP iPhone 5 Case/Cover Saturn Metal Red"
    Bu kılıfı kullanan varmı acaba yada bu kılıf olmasa da onerebilecek olan birisi varmı.

Aradıgım kılıf cok kaba olmayacak şık olacak telefonu yeterince koruyabilecek bişey olsun istiyorum ve 50 lira civarında bişey düşünüyorum. Sizlerin önerecegi bi kılıf varmı acaba

İphone 5 Kılıf Önerisi

http://www.spigen.com/iphone-5-case-saturn.html
    bu siteden kırmızı olanı düşünüyorum ama yurtdışı oldugu için kargo suresi dahil elime ulaşma suresi 2 haftayı buluyormus ve bu sure de biraz fazla benim için. türkiyede guvenilir ve daha kısa surede ulasımını saglayabilkecegim bi yer varmı acaba bildiğiniz

• ssullu S kullanıcısına yanıt
    Bu kılıf hakkında yorumum yok ama 0.2mm seffaf almayın yere düşse bile köseleri eziliyor. Sert pilastik koruyor ama onlarda telfonu çiziyor köseleri i5 ler cok nazik n alacamıza bende kararsızım en güzel seri i4 serisiydi daga sağlamdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cellular line
  • şuan çok kararsızım plastik kılıflar için cizdiği soyleniyor ve oyle bişey de istemiyorum, hic güzel saglam bi kılıf kullanan arkadaş yok mu acaba ya kullandıgı modeli ile birlikte verse incelesek

Ve cellular line teknosada bulunuyormuş sanırım en kısa zamanda teknosaya gidip bakacagım
  • Desmayım 0.4 mm kılıfını aldım 50 tl ye az bi mesafeden düştü kırıldı kılıf sert plastik almayın arkadaşlar ya full body koruma zagg alınabilir yada yumuşak elastik bişey alınabilir

• 5S ile çıkan yeni kılıfı alabilirsin.Güzel bir kılıf fakat fiyatı biraz yüksek bir kılıf için.99 TL.(Iphone 5 uyumlu)

• 50 TL'den iki kılıf aldım. Ikisi de su an gozumde bir hiç. Ikiside kırıldı bi yerden sonra.. 50 TL vermeye hic gerek oldugunu düşünmüyorum. 10 TL'ye aldığım kılıf her ikisinden de daha memnun etti beni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 11 ince kılıf tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    iPhone 16 Kılıf
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.