Şimdi Ara

Iphone 5 mi Htc one mi yoksa Galaxy s3 mü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım ben s3 kullanıcısıyım ve s3 öneririm . Teknoloji hızla ilerliyor ve bu sene alacagın one seneye 1200 tl civarlarına kadar düsecek belki iphone da fiyat dusmesi yasanmaz ama o ekrana hem o para verilmez hem de alacagın galaxy s3 de seni sıkıntısız 2 sene idare eder benim tavsiyem budur sen bilirsin GALAXY S3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC One derim ben. Samsung gibi berbat tasarıma ve elde tutulduğunda kalitesizlik hissine sebep olmuyor. Iphone'un da piyasası var, ikinci elde daha rahat olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalıp_25

Arkadaşım ben s3 kullanıcısıyım ve s3 öneririm . Teknoloji hızla ilerliyor ve bu sene alacagın one seneye 1200 tl civarlarına kadar düsecek belki iphone da fiyat dusmesi yasanmaz ama o ekrana hem o para verilmez hem de alacagın galaxy s3 de seni sıkıntısız 2 sene idare eder benim tavsiyem budur sen bilirsin GALAXY S3

s3 artik 2 sene idare edemez onumuzdeki yil s3'de bugunki s2'nin yerine gececektir.
    ustelik teknolojinin gelisme hizi 2 yila oranla daha fazla.yani dahada erken gozden dusebilir.

bu arada htc one iyi guzel'de sarj olarak ne durumda arkadasin xperia z'si dakikada %1 yiyor neredeyse.one hd ekranli ve benzer mimariyi kullaniyorlar ondada pek farkli bir durum beklenemez.sarj olarakda ip5 öne cikiyor yine.birde 2. el piyasasi artik eskisi gibi degil yani artik iphone ile htc one arasinda oyle ahim sahim bir 2.el farki beklemeyin.

• sence onenin 5e göre artıları neler ?

• i5 in şarji ne kadar gidiyor yaklaşık ?

• bana s2 nin yapamadığı bişeyi söylermisin

• One her türlü

• sebeplerini sorabilir miyim ?

• quote:

bana s2 nin yapamadığı bişeyi söylermisin

-guncelemme destegi kesildigi anda android market bile secici davranmaya basliyor.
    -nfs mw, dark knight, gta vc, mc4 gibi oyunlari bir s3 bir note 2 gibi calistiramiyor.
    -kamerasi hakeza yerleri supuruyor(kiyaslamayi s3 ile yapmiyorum zira onunkide yerleri supuruyor)
    -iosta olan o meshur stabilite gunumuz amiral gemilerine nazaran biraz daha yoksun
    -yuksek cozunurluklu video oynatiminda kasmalar
    -suzulen bir batarya
    bunlar gunumuzdeki amiral gemisi diye tabir edilen boynu kalin android telefonlar karsisindaki handikaplari.
    eger iphone karsisindaki handikapindan bahsetmek gerekirse tek madde basli basina diger hepsini goturecektir.
    -ios olmasi.

ayrica madem o kadar ince dusunuyorsun sen neden s2 degilde s3 aldin.demekki farkli gelen birseyler varmis.

bu aradasarj suresini sormus arkadas htc one ve xperia z'ye gore cok iyidir note2'ye gore biraz kotudur.yani 1.5 gunu rahat cikarir tabi ios'da son zamanlarda kendini biraz bozdu corba etti kalkti bir surumde sarj cok giderken digerinde farki hissedilir bir bicimde dusuyor.
    one'in ip5'e gore artilarina gelirsek:
    -beats audio ses destegi
    -hd ekrani(ki iphone'da retina ekran var hd ekrani arayacaginizi sanmiyorum)
    -tasarimi(goreceli bir kavram kimine gore kotu de gelebilir)
    baskada aklima herhangi bir arti gelmiyor kamera vs diyen olabilir ama ona da biri iyi diyorken besi kotu diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sühaaa

sence onenin 5e göre artıları neler ?

Öncelikle tasarımı çok hoşuma gitti. Ekranın 1080p olması çok güzel. Ses konusunda aşmışlar gördüğüm kadarıyla. Donanım konusuna zaten girmiyorum. Yani Apple'ın sadece Iphone ürününde değil, diğer ürünlerinde de damlalık ile sunduğu geliştirmelere karşılık hak etmeyecek paralar istiyor. Ben bunu doğru bulmuyorum açıkçası.
  • htc nin güncelleme desteği sıkıntı sorun orada aslında

• arkadaşım s2 ile s3 arasında islemci ve ram farkı var bu 1. sebep , eger iphone 5 ve s2 nin özellikleri aynı der isen Iphone nun şu an güncel 3 tlfonu var ve bunlara optimizasuon olayını yapmak hiçte zor degil ama birde androide bak kaç çeşit telefon kullanıyor başka bir sebepte soralım bakalım arkadaşa widget eklenmeyen bir telefonu ne kadar süre kullanabilecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Sühaaa

htc nin güncelleme desteği sıkıntı sorun orada aslında

Nasıl bir sıkıntı? Mesela fixler hızlı gelmiyor mu?
  • quote:

arkadaşım s2 ile s3 arasında islemci ve ram farkı var bu 1. sebep , eger iphone 5 ve s2 nin özellikleri aynı der isen Iphone nun şu an güncel 3 tlfonu var ve bunlara optimizasuon olayını yapmak hiçte zor degil ama birde androide bak kaç çeşit telefon kullanıyor başka bir sebepte soralım bakalım arkadaşa widget eklenmeyen bir telefonu ne kadar süre kullanabilecek

ee demekki s2 ile guncel telefonlarin bir farki varmis ve demekki s3 ile de simdiki ust seviye akilli telefonlar arasinda fark var.
    ayrica ben sana sorayim su an telefonunda can kurtarici nitelikte kac widget var.kendimden ornek vermek gerekirse sadece sony nxt saat widgeti var.
  • iyide ben hiç fark yok demiyorum ki , sonra widget ı olmatan bir tlfonun sadece ana menüsü vardır ya insan hiç degil bir opera nın veya baska programın kısayolunu masaüstüne koymak istese bunu yapamaz bende diyorum ki eger bu tlfonu uzun vadede kullanacaksa ki 2000 tl veriyo bir zahmet kullansın sıkılmayacak mı bende almadan önce yok su oyunu kurarım yok bu oyunu kurarım diyodum su an tlfonda 3 tane oyun var bu arkadas alıp gün boyu oyun oynayacak degil ya cok oyun istiyorsa o kadar para verecegine psp alsın Unutma tlfon sadece oyun oynamak icin degil biraz da büyük ekranda internetin keyfini çıkarmadır vb. sonucta s3 kotu tlfon olsaydı 60 milyon satmazdı degil mi

• galiba net bi bilgim yok ama öyle biliyorum

• one tabiki
  • ben s3 kotu demiyorum sadece s3'den sonra cikan telefonlar daha iyi diyorum(s4-ip5-htc one)
    kisayol olarakda o kadarda gerekli bir ozellik degil menuden iki tane saga kayar girer uygulamasina
    oyun olarakda haklisin belli bir zaman sonra kesinlikle bayiyor iste burada ios devreye giriyor ve iphone'a ozel ilgi cekici uygulamalar insani epey bir oyaliyor.maalesef androidde ilgi ceken uygulama sayisi az.ayrica telefonun interneti ne kadar buyuk olursa olsun asla bir bilgisar tadini veremiyor. ister fiziksel klavye-mouse bagla ister monitore baglan bir bilgisayardaki gibi tad alamiyorsun.o yuzden geriye kalan cihazlarda internet zevki birinde elmaysa digerinde armut gibi birsey.

bu arada htc butterfly s modelini tanitti.ben htc two modeli cikar demistim espirili bir sekilde oda oldu.artik htc one 2. plana dustu, yazilim destegi su anda cop oldu o telefonun.ha one'in geriye kalan ozellikleride cok iyi degil ozellikle sarj konusunda butterfly s'de yuklu bir batarya kullanmislar buda one'i gozden dusuren bir ozellik tabi.

• s3 kötü demedin de s2 nin ne olduğunu gördünüz dedin o zaman kimse s serisi telefon almasın mesela s4 almasınlar o da s2 gibi olabilir sonra s2 son güncellemesini aldı dedin haklısın ama 4.1 jely bean şu an android in stabilitesini artırmış bir yazılım ve google playa girersen cogu uygulamada 2.3 ve üzeri yazar yani henüz s2 bitmiş degil video kasması var demissin bunu ilk senden duydum gelelim baska konuya internet zevkini telefon vermiyor olabilir sonuçta pc ve tlfon baska seyler ama şöyle söyleyeyim tlfon aldiktan sonra pc den nete girmeyi bırakan arkadaslar gördüm sonucta bu zevk meselesi sonra şöylede bir gerçek var büyük ekran güzel olmasaydı Iphone 6 da ekranı büyütecegi kararını almazdı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.