Şimdi Ara

iphone 5 nur topu gibi mor leke / SS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Degisirler kesinlikle. gecen hafta iki arkadasimin 4s i degisti yenisi geldi oyle bir ay falanda surmedi iki haftada halloldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gogoank G kullanıcısına yanıt
    Hocam ben teleservise haziran ayında ip4'ümü verdim 3güne değişim cihazım geldi, birazda şans ama öyle 1 ay fılan hayatta sürmez.
  • Genpayı apple devraldı kesinlikle değişim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönderin garantiye. Değiştirmeleri gerek.

• saat 14 civarı verdim. bakalım ne olacak. şuan için onarım bekliyor diyor ama daha bakmamışlardır. görevli hanım abla :ÇD en geç yarın sonuçlanır dedi.
  • Değiştirirlerse alıntıla..

• bilgialp kullanıcısına yanıt
    tamamdır.
  • iPhone
    Teknik Servis Kayıt Tarihi: 10/12/2013
    Garanti Durumu: Garanti devam ediyor
    Şube: Teknik Servis ( Ankara - Necatibey )
    Arıza açıklama: CİHAZIN EKRANINDA LEKELER VAR DOKUNMATIK EKRANA BASILDIĞI ZAMAN DALGALANMA OLUYOR EKRAN SAĞ ÜST KÖŞEDE MOR LEKE VAR DEĞİŞİM TALEP EDİLİYOR ÖN VE ARKA KAPAKTA KORUMA BANDI VAR KASADA SOYULMALAR VAR Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI İç-Dış IMEI Kontrol Edildi
    Arıza tanımlama: Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI;İç-Dış IMEI Kontrol Edildi
    Durum: İşlem devam ediyor (Onarılıyor)
    Onarım detayı: Tüm Testlerden Başarı ile Geçti;Test OK;Güncel Yazılım Yüklendi
    Teknik Serviste Yapılan Son İşlem Tarihi: 10/12/2013

sanırım değişim olmayacak. onarım şeklinde açıklama yapmışlar. daha önce servise vermiş arkadaşlar varsa bilgilendirse sevinirim.
  • genpa jet hızıyla onardım diyor ama telefonu açıp, parça değişimi yatılarsa vay onların haline. kesinlikle parça değişimini istemedim, üstüne üstlük değişmemesi halinde aynı şekilde gelmesi için talimat verdim.

013*******040
    Telefon: iPhone
    Arıza açıklama: CİHAZIN EKRANINDA LEKELER VAR DOKUNMATIK EKRANA BASILDIĞI ZAMAN DALGALANMA OLUYOR EKRAN SAĞ ÜST KÖŞEDE MOR LEKE VAR DEĞİŞİM TALEP EDİLİYOR ÖN VE ARKA KAPAKTA KORUMA BANDI VAR KASADA SOYULMALAR VAR Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI İç-Dış IMEI Kontrol Edildi
    Arıza tanımlama: Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI;İç-Dış IMEI Kontrol Edildi
    Durum: İşlemler tamamlandı (Teslim alınabilir)
    Onarım detayı: Tüm Testlerden Başarı ile Geçti;Test OK;Güncel Yazılım Yüklendi
    Teknik Serviste Yapılan Son İşlem Tarihi: 10/12/2013

• hocam direk cihazı yolla yenisini iste
  • son durum ;

sabah telefonu almaya gittim ve telefonu verdiklerinde lekenin hala yerinde olduğunu gördüm. daha sonra arkada oturan müdürlerine durumu anlattım. lekenin gitmediğini gördüğünde imkansız dedi. sonrasında tekrar bıraktım ve

iPhone
    Durum: Değişim cihazı bekleniyor
    Onarım detayı: Cihaz Parça Bekler
    Teknik Serviste Yapılan Son İşlem Tarihi: 12/12/2013

• Hocam benimkinde hata belirlenemedi yazıyor ekranda dalgalanma ve çökme var.
     iphone 5 nur topu gibi mor leke / SS

Dün turkcell bayiine uğradım telefon gelmemiş. Gelince eğer durum halen düzelmediyse tekrar yollayacağım ve rapora sert yazılar yazacağım.

Bakalım. Siz ne yapmamı önerirsiniz. Konya'da genpa bayii yok.
  • edit:

Arıza açıklama: SAĞ TARAFINDA ÇÖKME VAR EKRANDA DALGALANMA VAR ÜRETİM HATASI VAR DEGİŞİM TALEP EDİLİYOR EKRANDA VE ARKA KAPAKTA EKB VAR Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI Telefon kapalı, İç-Dış IMEI Kontrol Edilemedi
    Arıza tanımlama: Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI;Telefon kapalı, İç-Dış IMEI Kontrol Edilemedi

Durum: İşlemler tamamlandı (Teslim alınabilir)

Onarım detayı: Belirtilen Hata veya Hatalar Gözlemlenmedi.

Teknik Serviste Yapılan Son İşlem Tarihi: 14/12/2013

---------------------------------------------

İŞLEM TAMAMLANDI YAZIYOR. Yani değişim veya onarım yapmadılarmı. Onarım detayında belirtilen hatalar gözlemlenemedi yazıyor?

Tekrar yollarım düzelmezse dalgamı geçiyor bu İ*** ler !
    Paylaş
  • dostum bir arkadaşımın 4s inde ekran sararması vardı.genpa garantisi bitmeden beraber gittik aynı gün değişim yaptılar
  • Şaka maka bi yana bu apple nin iphone larında hep bu tarz sorunlar var hayret ediyorum bi dünya paralar veriliyor yok kasa soyuldu,ekranda pixsel ölü,dalgalanma,çökme var,tuş gevşedi cızırdılar çıkıyr, falan fistan uzar gider...

Yahu bi samsung,nokia telefonlarda bukadar arızalar yada ayıplı ürünler çıkmıyor nedir bu iphone skandalları ayıptır günahtır pahallı cihaz üretip satıyorlarsa hakkını hertürlü verecekler...
  • RedFalc0n kullanıcısına yanıt
    onlarla yazılı yoldan uğraşmayı tercih etme. kendime yakışmayacak şekilde bağırdım, çağırdım insanların kalbini kırdım. inan orada oturan personelinden, müdürüne kadar saydırdım. sonrasında çok üzüldüm ama sıfır cihaz kararı demek böyle alınıyormuş. yapacak bir şey yok.
  • Life Loading DH kullanıcısına yanıt
    mesela geçmişte 6600 varken çok satıyordu fakat insanlar sadece kendi telefonundan haberdardı. fakat şimdi sanal hayat çok gelişti. benim veya senin telefonunda bir kronik sorun olmasa bile başkasını görüyorsun. sürekli karşılaşıyorsun. bir farklı bakış açısı ise olayı tamamen açıklar.

bu günde 100 nokia satılıyorsa 1000 iphone satılıyor. dolayısıyla apple ürünlerinin sıkıntılarıyla karşılaşmak daha kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogoank

onlarla yazılı yoldan uğraşmayı tercih etme. kendime yakışmayacak şekilde bağırdım, çağırdım insanların kalbini kırdım. inan orada oturan personelinden, müdürüne kadar saydırdım. sonrasında çok üzüldüm ama sıfır cihaz kararı demek böyle alınıyormuş. yapacak bir şey yok.

Hocam turkcell bayiinemi bağırıp çağırayım. Genpa yokki bu şehirde
  • gogoank G kullanıcısına yanıt
    hocam su an durum nedr bılmıyorum ama benzer bır olay benım ıphone 5'te de olmustu hatta konusunu acmıstım.. benım cıhazda kı sorun ekranın sag ust kosesınde batarya gostergesının hemen altında sarı bır leke olmustu ılk baslarda kucuk bır lekeydı dıkkatlı bakmazsan gorunmuyordu bu leke zamanla buyudu ve telefonu kullandıkca yanı acık kaldıkca buyuyordu genpa ya yolladım turkcellden almıstım garantısı genpaydı ve degısım cıktı gecen hafta ıcı de yenı sıfır bebek gıbı cıhazım geldı :) bence hıc durma servıse yolla
  • gallerkrali kullanıcısına yanıt
    servise verdim. değişim kararı çıktı. yeni cihaz bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.