Şimdi Ara

iPhone 5 Ölü Pixel Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HolyHell

quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

quote:

Cihaz değiştirildi herkese teşekkür ederim

Hayırlı olsun hocam bu ölü pixeli nasıl ayırt edebiliyoruz birde rahatlıkla gözle görülüyormu?Yoksa çok mu dikkatli bakmamız lazım.

gözle kolayca görülüyor her noktaya dikkatli bak görürsen ben hemen farketmiştim

Normal ekranda diğilmi hocam özel birşeyler yapmadınız yani siyah,beyaz,mavi ekran vs.. tarzında. xD

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun hocam bu ölü pixeli nasıl ayırt edebiliyoruz birde rahatlıkla gözle görülüyormu?Yoksa çok mu dikkatli bakmamız lazım.

gözle kolayca görülüyor her noktaya dikkatli bak görürsen ben hemen farketmiştim

Normal ekranda diğilmi hocam özel birşeyler yapmadınız yani siyah,beyaz,mavi ekran vs.. tarzında. xD

ben öyle yapmama gerek kalmadı direk fark ettim şans eseri aslında öyle yapmak daha iyi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben öyle yapmama gerek kalmadı direk fark ettim şans eseri aslında öyle yapmak daha iyi

Peki teşekkür ederim.İçim rahatladı. xD Bende böyle fark edilmez nano tarz birşeyler sanıyordum xd

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki teşekkür ederim.İçim rahatladı. xD Bende böyle fark edilmez nano tarz birşeyler sanıyordum xd

rica ederim :) dedigim gibi gözle görülür

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yilmazeest

Arkadaşım türkcell den almıştı 1 tane ölü pixel çıktı ertesi gün yeni telefon verdiler genpadan

Yeni telefonu sıfır jelatinli kutusuyla berabermi verdiler yoksa sadece cihazımı değiştirdiler?

Sadece cihaz.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım türkcell den almıştı 1 tane ölü pixel çıktı ertesi gün yeni telefon verdiler genpadan

Yeni telefonu sıfır jelatinli kutusuyla berabermi verdiler yoksa sadece cihazımı değiştirdiler?

Sadece cihaz.

pekiya sıfır gibimiydi yani oynanmışmıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: parantezzz

genpaysa asla yapmaz

ewet genpa ne kadar lanet bir servisse... gm discower almıştım 2. gün 4 adet ölü pikselden yolladım adamlar ekran kalibrasyonumu ne yapmış hayla 2 tane ölü piksel war birde ekrandaki eski kalite yok :( vede cihazın kasayı maf etmişler heryeri çizik dolu.. gönderirken yoktu.. bu nasıl bir iş yahu
  • arkadaşlar bende yaklaşık 4 ay önce aveadan aldım cihazı ekranda çok sayıda ölü pixel oluştu sanki gittikçede artıyor. yalnız cihazı bikaç kere düşürdüm köşelerde darbe sonucu yıpranmalar var garantiye versem bunu bahane ederek kullanıcısı hatası derler mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokay1990

arkadaşlar bende yaklaşık 4 ay önce aveadan aldım cihazı ekranda çok sayıda ölü pixel oluştu sanki gittikçede artıyor. yalnız cihazı bikaç kere düşürdüm köşelerde darbe sonucu yıpranmalar var garantiye versem bunu bahane ederek kullanıcısı hatası derler mi acaba?

Kesinlikle derler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaslar bende de bi iphone 5 var. Cihazin uzerinde 4 un uzerinde olu piksel var ve bunlar sadece dikkatli bakildiginda fark ediliyor. Telefon hic yere dusmedi ama sorun su ki telefon paralel ithalat ve evo adli bi firmaya ait.

Bu firmaya gidip telefonu versem aninda degisim yaparlar mi? Yoksa illa turkiyeye acilacak apple store u mu beklemem lazim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlawyer -- 27 Eylül 2013; 11:35:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

arkadaşlar bende yaklaşık 4 ay önce aveadan aldım cihazı ekranda çok sayıda ölü pixel oluştu sanki gittikçede artıyor. yalnız cihazı bikaç kere düşürdüm köşelerde darbe sonucu yıpranmalar var garantiye versem bunu bahane ederek kullanıcısı hatası derler mi acaba?

Kesinlikle derler

ama yinede denemeye değer
  • %99.99 ekranı değiştirirler. çünkü telefonu değiştirirlerse ellerinde patlayacak.
  • quote:

bence değiştirirler, kızımın telefonunda derin yarıklar, çizikler doluydu. genpa verdiğimden 3 saat sonra yenisiyle değiştirdi.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Buyuk ihtimal oyle olur, Apple Store Turkiye'ye acilir acilmaz Apple in 1 yillik uretici garantisinden faydalanip telefonun degisimini talep edecegim.

Bendeki sorun cok degisik, olu pikseller beyaz ekranda net bir sekilde belli oluyor ama siyah ekranda mumkun degil gorebilmek

• valla bende de 1 tane ölü piksel var cihazı ocak ayında aldım, onu da şans eseri gece telefonu kapatmıştım, açarken 1 tane gördüğüm kadarıyla var değişim olur mu olmaz mı hiç bilmiyorum bu arada servis brightstar :) @alwaysnoob un dediği gibi Türkiye mağazası açılınca Apple'n hemen veririm :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: alwaysnoob

Buyuk ihtimal oyle olur, Apple Store Turkiye'ye acilir acilmaz Apple in 1 yillik uretici garantisinden faydalanip telefonun degisimini talep edecegim.

Bendeki sorun cok degisik, olu pikseller beyaz ekranda net bir sekilde belli oluyor ama siyah ekranda mumkun degil gorebilmek

Bendede ayni sekilde 4 tane var siyah nokta seklinde.

• cumartesi günü aveaya sordum bi kaç kişi daha aynı şikayetle gelmiş kullanıcı hatası değilse direk yenisiyle değişim yapılıyor tamir yapılmıyor dedi ancak kullanıcı hatası derlerse arayıp mesala 800 tl verirseniz 0 cihazla değişim yapabiliriz diye teklif sunuyorlarmış. bugün servise vericem bakalım ne sonuç çıkacak
  • bulunsun
  • Arkadaslar benimde 5s im de bir tane var ama sadece siyah ekranda belli oluyor yeşil oluyor o pixel apple store a gitsem degistirirler mi?

• konu eskimiş ama ben ipad 4 kullanıyorum garanti bitimine 6 ay kala 1 ölü pikselden dolayı 2. el aldığım cihazı servise gönderdim ve sıfırıyla değiştirdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messita -- 25 Kasım 2014; 21:31:40 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.