Bildirim
İphone 5 panoroma problemi
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
merhabalar sorununuzun yazılımsal olduğunu düşünüyorum,
yapmanız gerekenler açık havada (güneşli) güneşi arkanıza alarak elinizi titretmeden 1 2 resim çekin ve kısa bir video kaydı alın ardından yine panoroma resim çektin birden fazla
sonra bunları bilgisayara atın eğer resim ve videonuzda sorun yoksa restore atarsanız cihazınız yüksek ihtimal düzelecektir ayrıca şunuda belirtmek istiyorum iphone kamerası karanlık ortamlarda bazen saçmalıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
yapmanız gerekenler açık havada (güneşli) güneşi arkanıza alarak elinizi titretmeden 1 2 resim çekin ve kısa bir video kaydı alın ardından yine panoroma resim çektin birden fazla
sonra bunları bilgisayara atın eğer resim ve videonuzda sorun yoksa restore atarsanız cihazınız yüksek ihtimal düzelecektir ayrıca şunuda belirtmek istiyorum iphone kamerası karanlık ortamlarda bazen saçmalıyor
teşekkür ederim efenim değerli cevaplarınız için yarın denemek için sabırsızlanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: erenakdogan
quote:
sonra bunları bilgisayara atın eğer resim ve videonuzda sorun yoksa restore atarsanız cihazınız yüksek ihtimal düzelecektir ayrıca şunuda belirtmek istiyorum iphone kamerası karanlık ortamlarda bazen saçmalıyor
teşekkür ederim efenim değerli cevaplarınız için yarın denemek için sabırsızlanıyorum.
estafullah burada yardımlaşmak için varız. sonuçları bildirirsiniz
-
Efenim,an itibariyle restore etmiş ve telefonumu düzelmiş buluyorum teşekkürler.Bu arada dün applenin teknik servisiyle konuştum ve Apple ayrıcalığını tattım yeniden ya,adamlar anlatmadığını bırakmadılar restore hakkında,sonra dedim ki iyiki de iphone'm var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erenakdogan
Efenim,an itibariyle restore etmiş ve telefonumu düzelmiş buluyorum teşekkürler.Bu arada dün applenin teknik servisiyle konuştum ve Apple ayrıcalığını tattım yeniden ya,adamlar anlatmadığını bırakmadılar restore hakkında,sonra dedim ki iyiki de iphone'm var.
Hangi servisi aradınız acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
düzeldiğine sevindim -
quote:
düzeldiğine sevindim
efendim orjinal sitede bulunuyor.hizmet cihazı aldığın zamandan sonra 90 kadar devam ediyor.İngilizce harici bir dil de yok ne yazık ki.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X