Şimdi Ara

İphone 5 panoroma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,iphone 5 aldım yurt dışından,kurcalarken panoroma fotoğrafda bir sorunla karşılaştım ne yapmalıyım sizce sorun resimdeki gibi ekranda beyaz beyaz çizgiler oluşuyor efenim.
     İphone 5 panoroma problemi

probllem böyle efenim ne yapmayı tavsiye edersiniz acaba ?

• merhabalar sorununuzun yazılımsal olduğunu düşünüyorum,

yapmanız gerekenler açık havada (güneşli) güneşi arkanıza alarak elinizi titretmeden 1 2 resim çekin ve kısa bir video kaydı alın ardından yine panoroma resim çektin birden fazla

sonra bunları bilgisayara atın eğer resim ve videonuzda sorun yoksa restore atarsanız cihazınız yüksek ihtimal düzelecektir ayrıca şunuda belirtmek istiyorum iphone kamerası karanlık ortamlarda bazen saçmalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

merhabalar sorununuzun yazılımsal olduğunu düşünüyorum,

yapmanız gerekenler açık havada (güneşli) güneşi arkanıza alarak elinizi titretmeden 1 2 resim çekin ve kısa bir video kaydı alın ardından yine panoroma resim çektin birden fazla

sonra bunları bilgisayara atın eğer resim ve videonuzda sorun yoksa restore atarsanız cihazınız yüksek ihtimal düzelecektir ayrıca şunuda belirtmek istiyorum iphone kamerası karanlık ortamlarda bazen saçmalıyor

teşekkür ederim efenim değerli cevaplarınız için yarın denemek için sabırsızlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenakdogan

quote:

merhabalar sorununuzun yazılımsal olduğunu düşünüyorum,

teşekkür ederim efenim değerli cevaplarınız için yarın denemek için sabırsızlanıyorum.

estafullah burada yardımlaşmak için varız. sonuçları bildirirsiniz

• Efenim,an itibariyle restore etmiş ve telefonumu düzelmiş buluyorum teşekkürler.Bu arada dün applenin teknik servisiyle konuştum ve Apple ayrıcalığını tattım yeniden ya,adamlar anlatmadığını bırakmadılar restore hakkında,sonra dedim ki iyiki de iphone'm var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenakdogan

Efenim,an itibariyle restore etmiş ve telefonumu düzelmiş buluyorum teşekkürler.Bu arada dün applenin teknik servisiyle konuştum ve Apple ayrıcalığını tattım yeniden ya,adamlar anlatmadığını bırakmadılar restore hakkında,sonra dedim ki iyiki de iphone'm var.

Hangi servisi aradınız acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzeldiğine sevindim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

düzeldiğine sevindim

efendim orjinal sitede bulunuyor.hizmet cihazı aldığın zamandan sonra 90 kadar devam ediyor.İngilizce harici bir dil de yok ne yazık ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.