Şimdi Ara

İphone 5 pil %30 iken kapanması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim beta 4 deki şuan şarjım 7 saat kadar gidiyor video falan sürekli izliyorum hatta dün şöyle bir şey oldu tam olarak 42 dakika müzik dinledim hiç şarjımdan yemedi. İlk aldığım zaman benimde 12 de falan kapandığı oluyor du. Şuan yok öyle bi sorun. Şarj etmeye gelince önce şarjı 1 ve ya 2 ye kadar indiriyorum sonra dolana kadar hiç dokunmuyorum 2 saat sonra kullanmaya devam. Bu ara da bu 30 da kapanma bir kerelik bir şeydir gibime geliyor sürekli tekrar etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garethbale11

Arkadaşlar ciddiyim önceden siz bu cihazları nasıl şarj ediyordunuz %20'nin altına düşürmeden mi ? Hepiniz yazın ki genel bir sorunu çözelim.

@Simitci01 @Fannibal @pasa_ @Dicklers @anil9 @islam0326 @ozgur06 @say @Gunebakan44

Ben evden çıkma durumuma göre şarj ediyorum %90 üzerinde olmadan evden çıkmıyorum o yüzden kaçta olduğu önemli olmuyor.
  • Hocam nasıl denk gelirse öyle ediyorum ben. Genelde %30 un altına düşürmemeye çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

Hocam nasıl denk gelirse öyle ediyorum ben. Genelde %30 un altına düşürmemeye çalışıyorum.

Yani önceden %20'nin altına düsürmeden ediyordun ?

• Bende 20 nin altına düşürmeden şarj ediyordum ama bi faydası olmuyor heralde pil ömrünü doldurdumu çare yok sanırım, benimde 40 larda flaşla foto çekersem kapanıyor bekleyince açılıyor, ilk önce boş gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: garethbale11

quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

Hocam nasıl denk gelirse öyle ediyorum ben. Genelde %30 un altına düşürmemeye çalışıyorum.

Yani önceden %20'nin altına düsürmeden ediyordun ?

Evet imkanım varsa hemen şarja takıyordum fakat bazen eve geç geliyorum o zamanlar istemeden düşüyor hatta bazen bitiyor öyle şarj ediyorum.
  • Mümkün oldukça %10 un altında şarja takın

• Çinden aldığım şarj kablolarından sonra kapanmalar başladı, ancak ios7 ile birlikte bu uyarı sistemini getirdiler apple'ın orjinal aksesuar kullanımına yöneltmek için yaptığı birşey olma ihtimali yüksek geliyor bana.
  • iOS 7.0.4 iPhone 5 in bataryasını öldürdü resmen . Bu sürümden önce cihazımda hiçbir problem yokken , 7.0.4 den sonra ciddi şekilde batarya problemi yaşamaya başladım. Cihaz %30 larda kapanmaya başladı. Batarya testinde de cihazın bataryası %30 ölü gözüküyor. Iyice içine ettiler cihazın.

• Arkadaşlar, cihazın bataryası tam bitmeden doldurmak, yada tam dolmadan şarj'dan çıkarmak ne derece sağlıklıdır.

Bi tanıdığım, "tam bitmeden şarja takma, tam dolmadan da şarj'dan çıkarma" diyor.

Batarya şişmesine ne sebep oluyor?

Içinizde uzman var mı? Bizi aydınlatın lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dicklers kullanıcısına yanıt
    HOCAM BATARYANDA SIKINTI VAR GARANTİSİ VARSA YOLLA DEĞİŞİM GELİR. BENDE VAR YÜZDE 1 Bİ SÜRE KALDIKDAN SONRA KAPANIYOR.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.