Bildirim
İphone 5 şarj süreleri :)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
Şarj süresini uzatmak için yaptığın özel bir şey var mı -
-
telefon iphone 5 16gb, telefonu 2.el almıştım benbenden önceki sahibi 3 ay kullanmıs yaklasık 1 senelik telefon. ios 7.1 yeni kurdum onceden ios 6.1.4 kullanıyordum şunu söylemeliyimki şaşıracaksınız ama ios 6 dan daha iyi gidiyor şarjım
gece 4 saat viber aktif olarak kullanıldı full wifi açık, konum servisleri hep açık hareketi azalt vs. kapalı hali. sizce nasıl ?
https://store.donanimhaber.com/3a/ee/cd/3aeecda12d7bfb8c18a6ddacf4c18152.jpg
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishCoder
telefon iphone 5 16gb, telefonu 2.el almıştım benbenden önceki sahibi 3 ay kullanmıs yaklasık 1 senelik telefon. ios 7.1 yeni kurdum onceden ios 6.1.4 kullanıyordum şunu söylemeliyimki şaşıracaksınız ama ios 6 dan daha iyi gidiyor şarjım
gece 4 saat viber aktif olarak kullanıldı full wifi açık, konum servisleri hep açık hareketi azalt vs. kapalı hali. sizce nasıl ?
https://store.donanimhaber.com/3a/ee/cd/3aeecda12d7bfb8c18a6ddacf4c18152.jpg
bence senin süreler çok iyi.
-
8 saat mi gerçekten iyi
Ben bugün 5 saat 46 dakika gördüm seviniyordum
Sizin bataryanız gerçekten iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürekli doldur boşalt şeklinde kullanıyorum. 2 gün öncesine kadar adaptör orjinal olmak kaydıyla yaklasık aldıgımdan beri çakma şarj kablosu ile kullandım(dokunmatiği aptallaştıranlardan neyseki kurtuldum) kaldıki bende sizler gibi ios 6 da 5-6 saatleri görürdüm ancak. süre banada çok çok iyi geldi ios 7.1 cidden memnun bıraktı beni bazı fps düşmeleri yer yer oluyor ancak çokta problem yapmıyorum. 3g kullanımı elbette düşüş olacaktır ancak şuan için memnunum teşekkürler arkadaşlar içimi de rahatlattıgınız için :)) -
Ne diyelim darısı artık bizim bataryalara
Aslında bende memnunum iOS 7 den ama o eski temayı özledim sadece. Neyse bakalım üst tuşu için garantiye vericem yenisini verirlerse kurtulurum iOS 7 den :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
IOS 7.1'den sonra, zaten vasat olan şarj süreleri iyice kısaldı...
Umarım Apple, bu durumu düzeltecek bir güncellemeyi bir an önce yayınlar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X