Şimdi Ara

iPhone 5 satıp Note 4 almalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi iphone 5 satıp not 4 almalı mıyım ne diyorsunuz ?

• Hocam ben iP 5 kullanıyordum 64GB.Şuan Note 3 aldım iP 5 i sattım.Gayet memnunum 1 hafta oldu gerçi ama bundan önce note serisinden note 2 kullanmıştım memnun değildim TouchWiz yüzünden ama şuan Note 3 de öyle bir sıkıntım olmadı.Yani siz Note 4 de geçerseniz ilk başta ekrana alışmak sıkıntı olur.
  • bende note 5 e geçmeyi düşünüyorum ip5 ten ? tek korkum ilerde kasma vs. yaşar mıyım ?
  • 1 buçuk senelik s4 kullanıcısıyım telefonuna bakarsan kasmaz kardeşim. Bakma derken nasıl bakma boş uygulamalar indirirsen ve o uygulamayı kaldırdıktan sonra kalıntılarını temizlemezsen veya market dışı telefonunun yönetimini verdiğin uygulamarla uğraşırsan kasar. Telefonum hala ilk gün ki gibi hızlı hatta dahada hızlı çünkü aldığımda 4.4.2 vardı şuan 5.0.1 lollipop var. Android kasmaz sadece kullanmayı bilmeyen arkadaşlar kastırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion68

1 buçuk senelik s4 kullanıcısıyım telefonuna bakarsan kasmaz kardeşim. Bakma derken nasıl bakma boş uygulamalar indirirsen ve o uygulamayı kaldırdıktan sonra kalıntılarını temizlemezsen veya market dışı telefonunun yönetimini verdiğin uygulamarla uğraşırsan kasar. Telefonum hala ilk gün ki gibi hızlı hatta dahada hızlı çünkü aldığımda 4.4.2 vardı şuan 5.0.1 lollipop var. Android kasmaz sadece kullanmayı bilmeyen arkadaşlar kastırır.

anladım hocam umarım pişman etmez android hakkında hiç bilgim yokta değer kaybetme olayı eskisi gibi değil galiba androidlerde ve umarım 4 inch ten 5.7 ye geçince kolay alışabilirim
  • kardeşim benim nokia 700 vardı symbian işletim sistemli ondan s4 e geçtim yani 3.2 inçten 5 inçe başta büyük geldi ama büyük gelsede çok iyi oldu kısa sürede büyüklüğüne alıştım. Ondan sonra kuzenin 5 i elime alınca oyuncak telefon almış gibi hissetmeye başladım. Ona alışırsın kafanı yorma.
  • Hocam benim de bu fikri alma sebebim şudur.İlk akıllı telefonum galaxy s idi.Sonra nexus 4 oldu.Sonra iphone 5.Anlayacağınız saf android süslü andorid ve iphone deneyimim var ve bana öyle geliyor ki ben iphone dan çok sıkıldım.Üst seviye android telefonları kullanınca iphone bana acayip basit ve küçük geliyor.Tama değiştireyim desem en az 2500 iyisini alsan plus 3000 lira.Belki durumum çok iyi olsaydı geçmeyi düşünürdüm ama iphone 5 i 1850 gibi bir fyata taksitle ve bir kısmını nakit vereek aldım.Bu paradan fazlasını vermek bana saçma geliyor.WP alsan ucuz ama güzel şeyler sunmuyor.O yüzden note 4 düşünüyorum ekrana alışmak falan hikaye o güzel ekran o kadar güzel geliyor ki insanın gözüne sonra iphone oyuncak kalıyor.Notw 4 1700 civarı bulmak mümkün ve şu an cidden alınabilicek bir cihaz bence.Hele ki iphone kullandıktan sonra çıkartılabilir batarya ve micro sd kart ın değerini çok iyi anladım.Note 5 te bu ikisi yok ve note 4 ten de aman aman farkı yok bence ve fiyatı da cabası.2700 lira şu an.Kısacası özetim budur arkadaşlar.Fakat almak için de acele etmek istemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.