Şimdi Ara

İphone 5 ''Sıcaklık''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar resimde görülen bir ekranla karşılaştım gecenlerde aracın içinde bırakmıştım telefonu güneşten arabanın içi ısınmış. Telefon soğuduktan sonra kendine geldi fakat içindeki bağlantılarda bi sorun olur mu ileriki zamanlarda başıma iş açar mı ?

İphone 5 ''Sıcaklık''

• Bir sey olmaz. Tabii buna guvenipte aleti sicakta, aracta birakmayin genede siz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir sorun olmaz. Telefon kendine bir zarar gelmesin diye bu uyarıyı veriyor zaten.
  • Bir kaç arkadaşım içerisindeki lehimli bölgelere zarar gelmiş olabilir dedi çünkü. Eper sıcaktı telefon elime alamadım hatta
  • Güneş altında 3G ile download yaparken neredeyse dokunulmayacak kadar sıcak oluyor telefon ama böyle bir uyarıyla hiç karşılaşmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lehimlere hic bir sey olmaz tamamen sallamislar. O lehimin erimesi icin cok asiri isi gerekiyor. Telefonu atesin icine at onun gibi yani. Lehim aletine dokunamazsin bile o yuzden imkansiz diyorum.

• killa_hakan kullanıcısına yanıt
    Masaüstü bilgisayarlar ve leptoplar da çok ısındığında kapanır.Normal şeyler bunlar hocam

Isındığında cihaz kendini otomatik olarak korumaya alır,alır ki içindeki parçalar zarar görmesin diye

iPhone'larda görülen bir sey,içiniz rahat olsun bir şey olmaz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu uyarıyı vermeseydi sıkıntı var diyebilirdik
  • Bişey olmaz ama sürekli böyle yaparsan bataryanın ömrü kısalır

Since1903 o seviyeye gelmesi için iç sıcaklık 100 filan görmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 15 Ekim 2013; 15:53:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Bişey olmaz ama sürekli böyle yaparsan bataryanın ömrü kısalır

Since1903 o seviyeye gelmesi için iç sıcaklık 100 filan görmesi lazım

Değer olarak bilmiyorum ama yaz sıcağında download yaparken bazen öyle bir ısınıyor ki cihaz gerçekten bi bayan dokunsa korkar elini çeker :) Fakat hiç kapatmadı kendini cihaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.