Şimdi Ara

iPhone 5 wifi bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir kaç gün önce Vatan Computer'dan Brightstat garantili iPhone 5 aldım.
    Ancak şöyle bir sorunum var. Aynı yerden Macbook pro'm ile çatır çatır internete girerken iPhone 5 ile hiç bir siteyi açmıyor Appstore'a bile giremiyorum.
    6.1.2 yüklü. Ne yapmam gerekiyor kafayı yemek üzereyim ne olur önerilerinizi bekliyorum..? (Dipnot: Bağlantı ayarlarını sıfırladım hiç bir değişiklik olmadı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynepozer -- 3 Mart 2013; 20:03:55 >

• merhaba, hayırlısı olsun,
    7 gün içinde cayma hakkınız var, vakit kaybetmeden Vatan'a gidin bence, ayarlarına baktırın, gerekiyorsa bire bir değişim yaparlar diye düşünüyorum.
    Benim wi-fi de sorun yok sürüm bilgileri aynı.
  • AppStore yükleniyor ... diyip kalıyor ve AVEA mı kullanıyorsunuz acaba ?
  • 6.1.2 iphone 5lerde kesinlikle wifi baglanma sorunu var. İpad ile giriyorum ama iphone 5 baglanamıyor. 6.1 de yoktu bu durum. Yazılımsal düşünüyorum iphone 5 için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimkide aynı MacBook Pro Nun bağlandığını bırak gördüğü wifi leri bile görmüyor bağlantıdan düşüyor vs vs... Apple Store açılmasını bekliyorum servis ile uğraşmamayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

6.1.2 iphone 5lerde kesinlikle wifi baglanma sorunu var. İpad ile giriyorum ama iphone 5 baglanamıyor. 6.1 de yoktu bu durum. Yazılımsal düşünüyorum iphone 5 için.

Kesinlikle demeyin bence, zira ne bende nede cevremde iphone 5 kullananlarda bir problem yok. Surumler hep 6.1.2.

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

6.1.2 iphone 5lerde kesinlikle wifi baglanma sorunu var. İpad ile giriyorum ama iphone 5 baglanamıyor. 6.1 de yoktu bu durum. Yazılımsal düşünüyorum iphone 5 için.

Kesinlikle demeyin bence, zira ne bende nede cevremde iphone 5 kullananlarda bir problem yok. Surumler hep 6.1.2.

Dogrudur genelleme yapmak hata olur. Bende ilk defa böyle bir sorun oldu anlaşılması güç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    Note 4 NFC bağlantı sorunu
    8 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bendede var aldıgımdan beri her guncellemede yine aynı sorun devam etti fakat bendeki sorun farklı. iş yerindeki ağı buluyor şifrede dogru fakat hiç bir sayfa acmıyor ama kendi evimde yada baska denedigim bir kac yerde sorun yok ağı bulup baglanıyor sayfalar acılıyor ama iş yerinde olmuyor işin garip tarafı iphone4s te var bende onunla denedigime hiç bir yerde sorun yok heryerden sorunsuz baglantı kurabiliyorum
  • bende de wifi sorunu var evdeki wireless a bağlanamıyorum bi türlü kafayı yiyeceğim! şifreyi giriyorum ama bir türlü bağlanmıyor,ağa katılamadı diyor sadece...6.1.2 yüklü.. varmı bunun bi ayarı falan Allah aşkına...
  • Telefonu kapatip acin olmazsa modemi kapatip acin o da olmazsa ag ayarlarini sifirlayin o da olmazsa bir kac kere daha katilmayi deneyin ust uste o da olmazsa basin restore u

• Bendede sorun yok iphone 5 iOS 6.1.1 yüklü

• quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

Telefonu kapatip acin olmazsa modemi kapatip acin o da olmazsa ag ayarlarini sifirlayin o da olmazsa bir kac kere daha katilmayi deneyin ust uste o da olmazsa basin restore u

hepsini denedim olmadı...fakat şöyle bi olay var işteki wifi dan baglanıyor,şifresiz ortak bi ağ ordaki..acaba modem ayarlarımdamı bi problem var? bunu nasıl çözerim bilen varmı
  • varmı bilen? çözemedim hala
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.