Şimdi Ara

iphone 5 wifi ile video izlerken donma problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yanlış hatırlamıyorsam iOS 7 beta 4 de giderilmişti bu sorun. Ben maalesef jb için 6.1.4 de bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede başka bir sorun var appstore dan birşeyler indirmeye çalıştığımda çok yavaş indiriyor kendi evimdeki wifiden karşı komşunun internetine bağlandığımda gayet hızlı bir şekilde indirme yapıyor.Benim internet dsmartnet komşumunki ttnet acaba bundanmı kaynaklanıyor 2 mizinde bağlantısı 8mbit
  • Ben iphne 5 kullacısıyım ve aynı sorunu (video bufforing sorunu) yaşıyorum. öncelikle şunu söyliyim ki sorun un wifi ile hiç bir alakası yok çünkü 3g den video izlerken de donuyor. Bağlantı hızıyla da alakalı değil.
    apple ile yaptığım yazışma sonucu tüm cihazların belli sürümlerde yaptığı bir donanım sorunu olduğu kanaatine vardım, sanırım bi çeşit solucan deliği oluşuyor sistemin kendi içinde, telefon dışardan gelen yüklenme miktarını korunulması gereken bir veri sanıyor ve vifi yi ya da 3G yi engelleyerek virüs bulaşabilecek bir hızda yüklenmesini engellemeye çalışıyor, apple daki yetkili sorunu tam olarak anlamadı aslında ya da benim ingilizcem yetmedi ama eğer doğru anladıysam 6.1.4 den kurtulduğumzda sorun otomatik çözülecek sizi bilmem ama ben cihazın 7.0 güncellemesini beklemeye karar verdim, diğer yol cihazı servise göndermek ama telefnsuz kalmak dışında bir çözüm bulunacağını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: denizyamki

Ben iphne 5 kullacısıyım ve aynı sorunu (video bufforing sorunu) yaşıyorum. öncelikle şunu söyliyim ki sorun un wifi ile hiç bir alakası yok çünkü 3g den video izlerken de donuyor. Bağlantı hızıyla da alakalı değil.
    apple ile yaptığım yazışma sonucu tüm cihazların belli sürümlerde yaptığı bir donanım sorunu olduğu kanaatine vardım, sanırım bi çeşit solucan deliği oluşuyor sistemin kendi içinde, telefon dışardan gelen yüklenme miktarını korunulması gereken bir veri sanıyor ve vifi yi ya da 3G yi engelleyerek virüs bulaşabilecek bir hızda yüklenmesini engellemeye çalışıyor, apple daki yetkili sorunu tam olarak anlamadı aslında ya da benim ingilizcem yetmedi ama eğer doğru anladıysam 6.1.4 den kurtulduğumzda sorun otomatik çözülecek sizi bilmem ama ben cihazın 7.0 güncellemesini beklemeye karar verdim, diğer yol cihazı servise göndermek ama telefnsuz kalmak dışında bir çözüm bulunacağını sanmıyorum

ios7 gm sürümünde bu problem giderilmiş 3 gün önce yüklemiştim sorunsuz kullanıyorum. 6.1.1 den 6.1.4 e kadar video buffering sorunu devam ediyordu.

• aynı problemi yaşadım hatta fotostream i açıp kapayınca icloud a döndüğümde de sapıtıyordu alet restore çaktım düzeldi valla
  • wifi sorunu hakkında saints teknik servis in bir videosu

http://www.youtube.com/watch?v=zOs5gME3Vi8
  • Konuyu hortlatıyorum arkadaşlar maruz görün. İphone SE cihazımda son zamanlarda internetten wifi üzerinden video izleyemiyorum burada söylenen herşeyi denedim internet hızınıda ölçtüm fakat lanet ettirdi en güncel yazılımı kullanıyorum 11.2.5 bir önceki yazılımda da aynı sorun vardı. Wifi gayet güzel çekiyor tek sorunum video izleyemiyorum facebook YouTube vs vs ne yapabilirim fikri olan ?

• srknwrx69 kullanıcısına yanıt
    Aynı durumu ben de yaşıyorum. 70 megabit internet hızıyla Facebook YouTube instagramda Videolar donuyor.

• Sanırım yeni güncellemeyle yeni bir sorun haline geldi bu. Speedtest değerim download 40 up 4 gözüküyor. Ama facebook twitter kullanımında yükleme sorunu yaşıyorum. 3 5 sn de donuyor.

İos 11.4.1 iphone 6s plus

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.