Şimdi Ara

iPhone-5 Yeşil ekran (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
9.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheDamned

quote:

5 te ne kadar problemli almasammi

Bence almayın hocam bir sonraki jenerasyon iPhone'u alın

Ama hocam yurtdışına çıkacağım obur ay ve het zaman çıkmıyorum hazır pasaportda Bosken insan kararsız kalıyor

Bu kdr pimpirikliysen iphone 6yi bekleyin

Hocam pimpirik degilde her gun yok wifi çekmiyor sarj hızlı tükeniyor ekran sari bir suru konu açıliyor

Iphoneu 2 den beri kullaniyorum. Inan yazilan cizilen hicbir sorunlari yasamadim. Hicbir zaman jelatin bile kullanmadim. Bence fazla detayciliktan kaynaaniyor

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

Orijinalden alıntı: mewluthday

quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

Ben olsam almam s3 al

S3 , iphone 5 ile yarışamaz.
    S3 kullanıyordum 1 ay önceye kadar, 4s ile takas yaptım vallahi

Bu kadar rezalet telefon olmaz: s3

Yav soyle yorumlar yapmayin komik duruma dusuyorsunuz. Bir urunu savunurken digerinin hakkini yemeyin.

Galaxy s3 ve iphone 4s kullaniyorum.

Havada kara s3 hoplatir iphone 5 i

İphonenun bir numarasi yok. Bende farkindayim. Sirf marka.

suanda islemcide cache bellek + en guclu gpu Ipad4 ve ip5 de

sizi 4 cekirdek ve 1 gb ram sevdasi büyülemiş.

S3 tr da 2.000 TL ile cikti , Note2 ise 6 ay sonra 1.699 TL den hatta note2 ydisi 1.250 TL

rüya da zaman/mekan olmaz sende haklısın.......

• quote:

Orijinalden alıntı: hacker_honour

benim siyah iphone 5 de de ayni sorun var. yesil wallpaper kullanarak sorunu kendimce halletmeye calistim. ama merak ediyorum neden oldugunu.

arkadasin biri batarya sallandigi icin oluyo demis. benim cihazi sallayinca ses gelmiyo bataryayla alakasi yok demekki.

ayrica birakin su iphone 5 mi s3 mu muhabbetlerini gidin karsilastirma konusunda falan yazin. buraya cevap almaya geliyoruz konuyu kirletiyorsunuz

Gün geçtikçe yeşil lekelerin kapladığı alan artıyor.

Ne saçma sapan bişeyler oldu ya.Keşke iphone kadar güzel bir cihaz yapsalar da kullansam.

Aynen ben sorun var dedim arkadaşlar cihaz kapıştırması yapıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben olsam almam s3 al

Yav soyle yorumlar yapmayin komik duruma dusuyorsunuz. Bir urunu savunurken digerinin hakkini yemeyin.

Adamın yoruma laf etmişsin ama sen de farklı bir şey yapmamışsın hani. Android'in fanı olmayıpta S3 kullanan bi adam bile iPhone 5 gördüğünde gözünü kırpmadan bakar. Neden.? Çünkü o iPhone hocam.

Not: Ben S3'e laf etmedim, o bakımdan değerlendirme. Bunu da burdan belirteyim. Keşke benimde S3 gibi bir cihazım olsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam iPhone'sinin sorunun söylemiş siz burda sidik yarıştırır gibi S3 iPhone 5'i hoplatır iPhone 5 S3 parçalar bu nedir konuyla alakası yok yahu.

Soruna gelirsek iPhone'ni nereden hangi ülkeden aldın? Türkiye'den aldıysan bence garantiye götür. Bencede donanımsal bir sorun sanki telefonun ekranına çok baskı yapılmışta birşeyle temas ediyor gibi geldi videodan bana hayırlı gelecelr.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheDamned

quote:

Bence almayın hocam bir sonraki jenerasyon iPhone'u alın

Ama hocam yurtdışına çıkacağım obur ay ve het zaman çıkmıyorum hazır pasaportda Bosken insan kararsız kalıyor

Bu kdr pimpirikliysen iphone 6yi bekleyin

Hocam pimpirik degilde her gun yok wifi çekmiyor sarj hızlı tükeniyor ekran sari bir suru konu açıliyor

Iphoneu 2 den beri kullaniyorum. Inan yazilan cizilen hicbir sorunlari yasamadim. Hicbir zaman jelatin bile kullanmadim. Bence fazla detayciliktan kaynaaniyor

yazılanların %90 nı kendilerinin bozmasından kullanamasından bilmediğinden kaynaklanan sorunlardan ötürü yazılıyor inan iphone 3gs ten beri ki şuan iphone 5 kullanıyorum hiç sorun yaşamıyorum wifi miş sarı ekranmış kara ekranmış vs vs ama bak telefonun şarjı evet bir gün dayanıyor hani 3 gün dayanıyor diyenede inanmayın yok(3 g yi kapatım yok bildirimi kapadım yok program yüklemedim )gibi şeyler yapıcaksan zaten iphone kullanma git noki a 3310 kullan kardeşim.

ben memnunum android yanından bile geçemez bugün s3 ile benim iphone5 karşılaştırdık abi rehbere gircem s3 beklerken ben rehberden seçip aradım bile bir facebook açıyoruz yukarı aşağı çekicem s3 taklıyor iphone su gibi akıyor.

• Yeşil ekran sorunu bende de varmış şimdi fark ettim. Sadece kilit ekranında altta beliriyor 1-2 saniye sonra kayboluyor. Ekrana baskı uyguladığımda herhangi bir sorun olmuyor. Keşke mağazaya götürüp değiştirtebilsek. Apple Store bi açılsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ministry of Darkness

Adam iPhone'sinin sorunun söylemiş siz burda sidik yarıştırır gibi S3 iPhone 5'i hoplatır iPhone 5 S3 parçalar bu nedir konuyla alakası yok yahu.

Soruna gelirsek iPhone'ni nereden hangi ülkeden aldın? Türkiye'den aldıysan bence garantiye götür. Bencede donanımsal bir sorun sanki telefonun ekranına çok baskı yapılmışta birşeyle temas ediyor gibi geldi videodan bana hayırlı gelecelr.

Garantisiz hocam. Kuzenim satışını yapıyordu kendide bilmiyor hangi ülke olduğunu :) şaka gibi.

Videodakiler gibi bastırınca pek bişey yok sadece tuş kilidini açarken 1/2 saniye olup kayboluyor.Bu şikayetimle ilgili tam video yoktu.Bunlar bayağı ilerlemiş hali galiba..

Donma ve wi-fi sorunlarıyla cebelleşirken küçük bir hediyesi olsa gerek Apple'ın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fishcent

quote:

Adam iPhone'sinin sorunun söylemiş siz burda sidik yarıştırır gibi S3 iPhone 5'i hoplatır iPhone 5 S3 parçalar bu nedir konuyla alakası yok yahu.

Garantisiz hocam. Kuzenim satışını yapıyordu kendide bilmiyor hangi ülke olduğunu :) şaka gibi.

Videodakiler gibi bastırınca pek bişey yok sadece tuş kilidini açarken 1/2 saniye olup kayboluyor.Bu şikayetimle ilgili tam video yoktu.Bunlar bayağı ilerlemiş hali galiba..

Donma ve wi-fi sorunlarıyla cebelleşirken küçük bir hediyesi olsa gerek Apple'ın.

O Ülkenin cihazlarında o sorun var mı diye sordum dostum geçmiş olsun uyuz edici bir durum aslında.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben olsam almam s3 al

Ahahaha s3 ile iPhone 5 i karşılaştırmış

arkadaşlar biri ios biri android arada fark var ios sevipte iphone kullanan cok kişi var baska ios cihaz olmadığı için üstelik güvenlik,hız ve stabilitede iphone 5 farklı özellıklerde ise s3 daha iyi
    yani her ikisi farklı sistem windows ve mac nasıl farklı ise buda öyle farklı suda var iphone 5 te mimari farklı olsada çift çekirdek var gs3 te 4 çekirdek var
    herkes sevdiği telefonu kullanır
    bana kalırsa
    EN DAYANIKLI NOKİA
    EN GÜZEL ARAYÜZ HTC
    EN HIZLI VE STABİL İPHONE
    EN İDEAL F/P SAMSUNG
    EN GÜVENLİ BLACKBERRY
    EN FARKLI MOTOROLA

İHTİYACINIZA GÖRE SEÇİN

• İphone 5, 4s gördükleri zaman gözlerini alamayan s3 kullananlar burda mı

• quote:

quote:

quote:

O Ülkenin cihazlarında o sorun var mı diye sordum dostum geçmiş olsun uyuz edici bir durum aslında.

Hemde nasıl hocam.

İmei numarasından falan öğrenemeyiz dimi? Telefon açtım az önce yarın araştıracak sattığı malın nerden geldiğini :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hemde nasıl hocam.

İmei numarasından falan öğrenemeyiz dimi? Telefon açtım az önce yarın araştıracak sattığı malın nerden geldiğini :)

Apple.Com'dan bir yerden bakıldığını duymuştum imei ile ama bilemiyorum.

• bütün iphone 5 lerde var bu olay test ettiğim
  • merhaba , benim telefonda da aynı sorun var .. tuş kilidini açarken sadece 1-2 saniye görünüyor sonra kayboluyor.. bende biraz yabancı forumlardan araştırdım..static elektrikten dolayı olabileceğini söylüyorlar.bencede olabilir çünkü üzerindeki koruyucu filmi söktükten sonra farkettim..tekrar film yapıştırmayı düşünüyorum bakalım ozmnda aynısını yapacakmı..? sonucu tekrar yazarım .. :) iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko.tr

merhaba , benim telefonda da aynı sorun var .. tuş kilidini açarken sadece 1-2 saniye görünüyor sonra kayboluyor.. bende biraz yabancı forumlardan araştırdım..static elektrikten dolayı olabileceğini söylüyorlar.bencede olabilir çünkü üzerindeki koruyucu filmi söktükten sonra farkettim..tekrar film yapıştırmayı düşünüyorum bakalım ozmnda aynısını yapacakmı..? sonucu tekrar yazarım .. :) iyi forumlar

Benimkinin ekranında parlak ekran koruyucu var. Aynı şey yine oluyor. Benim için çok sorun değil. 1-2 saniye sonra kayboluyor zaten :)
  • Apple forumlarında bu sorun baya almış başını gitmiş, bu kadar genel bir sorun ise sorunsuz olanını bulmak biraz zor. Değiştirmeye kalksak gelecek cihazın da aynı soruna sahip olma ihtimali oldukça yüksek. Türkiye'ye gelen ürünlerle falan alakası yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

quote:

Orijinalden alıntı: seko.tr

merhaba , benim telefonda da aynı sorun var .. tuş kilidini açarken sadece 1-2 saniye görünüyor sonra kayboluyor.. bende biraz yabancı forumlardan araştırdım..static elektrikten dolayı olabileceğini söylüyorlar.bencede olabilir çünkü üzerindeki koruyucu filmi söktükten sonra farkettim..tekrar film yapıştırmayı düşünüyorum bakalım ozmnda aynısını yapacakmı..? sonucu tekrar yazarım .. :) iyi forumlar

Benimkinin ekranında parlak ekran koruyucu var. Aynı şey yine oluyor. Benim için çok sorun değil. 1-2 saniye sonra kayboluyor zaten :)

Benim içinde önemli değil o kadar ama sorun büyürse diye biraz tedirgin oldm sadece..inş. Sıkıntı olmaz.. Durduk yere uğraşmayalım :)

• Bu yeni gelen serilerde mi olmaya başladı acaba? Bende Turkcell den almıştım ön sipariş ile.. Herhalde bana gönderdikleri cihaz en problemsiz olanıymış. şimdiye kadar en ufacık bir problem yaşamadım cihazla ilgili. Maşallah :D
  • Aynı problem bende de vardı. Turkcell Mağaza'dan (Web sitesi üzerinden) satın almıştım ve dolayısıyla götürebileceğim bir şube de yoktu. Kendilerine mail attım ve cihazı benden aldırdılar, test ettiler ve problemli olduğunu görüp birebir değiştirdiler. Bir hafta sürdü bu işlem... Gelen yeni cihazda da aynı problem devam ediyordu. İlki kadar yoğun değil diye bu defa göndermekten vazgeçtim ama yine de bazen sinir bozucu olabiliyor. Koruyucu jelatinin statik elektriği azalttığını bu yüzden daha az göründüğünü söyleyenler vardı Apple'ın forumlarında. Doğru mu acaba test edebildin mi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.