Şimdi Ara

Iphone 5c mi 5 mi?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ios 8 le 5s imde bile performans kaybi var hani 5 yada 5c ios 8 olusu seni uzmesin dostum,dis gorunum olarak 5 daha guzel cihaz ele aldiginda da farki goruyorsun,5c de 3gs ler gibi plastik falan ama kaliteli gacir gucur ses yapan cinsten degil,5c nin bataryasida 5 den daha uzun gidiyor alan ve kullananlarin yalancisiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

ios 8 le 5s imde bile performans kaybi var hani 5 yada 5c ios 8 olusu seni uzmesin dostum,dis gorunum olarak 5 daha guzel cihaz ele aldiginda da farki goruyorsun,5c de 3gs ler gibi plastik falan ama kaliteli gacir gucur ses yapan cinsten degil,5c nin bataryasida 5 den daha uzun gidiyor alan ve kullananlarin yalancisiyim.

Hocam pilleri aynı değil mi zaten Eski 5 ve yeni 5c kıyaslanırsa 5c daha uzun gider ama..
    Herhangi bir özellik farkı olmadığından görüntü olarak hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın derim ben.
  • 5c nin pili bir miktar daha iyidir

• sodavisne kullanıcısına yanıt
    İphone 5 kullanan birisi olarak :
    Eğer, alırım telefonu kullanırım gittiği kadar diyorsan ikiside baya götürür ama iphone 5, 1 sene kadar daha eski bir cihaz olduğu için bataryasında filan sorun yaşatır ilerleyen zamanlarda (tabi ikinci el olunca satıcı değiştirdiyse durum başka).
    Ayrıca 5C daha güzel geliyor nedense bana, tabi zevk meselesi.
    5c dayanıksız plastik filan diyenler oluyor, telefonu gördüm kullandım biraz hiç öyle his vermiyor. Kap alıp kullandıktan sonra sorun olmaz zaten.
    Ayrıca doğruluğunu biliyorum ama 5c şarj konusunda 5 den biraz daha iyimiş gibisinden muhabbetler duydum.

• NightHT N kullanıcısına yanıt
    Piller ayni ama stand by olarak 5c daha uzun gidiyor

• Merhaba,

bende iphone 4 ü değiştirmek istiyorum .

4ü verim 5C alsam bisikletten inip arabaya binmiş gibi fark eder mi :)
  • Fevcinn kullanıcısına yanıt
    Elbette bariz bir fark oluyor 4 ile arasında. 4ste o kadar bariz olmasa da 4 kadar değil fark ama geçilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Erturrk

Elbette bariz bir fark oluyor 4 ile arasında. 4ste o kadar bariz olmasa da 4 kadar değil fark ama geçilebilir

Tşkler, o zaman ufak ufak temiz 5c bakayım :)
  • Bu konuda birisi her yorumu eksilemiş işsiz çok konuya gelirsek ben ıphone 5 i daha şık buluyorum hocam donanım olarak çok fark yok diye biliyorım ama yanlış olabilir tabi

• Çok acelesi yoksa haziran'a kadar bekleyip yeni telefonlar tanıtıldığı zaman 5 5s gibi cihazlarının fiyatının yumuşayacağını düşünüyorum

• Tabiki 5. Plastik kasa nerede, metal kasa nerede ?

• 5c güncelleme desteğini 5le birlikte bitirecek. sacma sapan yorum yapmışlar 5 le 5cnin işlemcileri hemen hemen aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fafa1236

Tabiki 5. Plastik kasa nerede, metal kasa nerede ?

nedense metal kasalarınız daha kötü oluyor. annem de 5c var, taş gibi taş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.