Şimdi Ara

iphone 5c mi 5 mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabiki görsel açıdan 5 derim, zaten teknik açıdan ikiside aynı. O nedenle görselliğe bakarak kesinlikle 5
  • cok paylasimci gordum iphone culari tsk yorum yapan her arkadasa bir soru iphone 6 ne zamana gelir beklemeye degermi sizce iphone takip.edenler olarak tahmin ediyorsunuzdur cikis tarihini ortalama ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 in kasası daha gösterişli ama 5c daha yeni karar senin.
  • limitsizim kullanıcısına yanıt
    Bütçen ve zamanın varsa kesinlikle beklemelisin iki yıl telefonu değiştirmek aklına bile gelmez Eylül gibi iPhone 6 satışa çıkmış olur diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5
  • Gectigimiz ay brightmobil den 1299 TL ye swap Mavi 5C cihaz aldim. Kesinlikle harika bir cihaz, plastik olmasinin bir onemi yok, kalitesiz durmuyor. Sarji kesinlike iphone 5 den daha cok dayaniyor. Cok fazla oyun oynayan biri degilseniz sarji rahat 2 gun dayaniyor. 2 yildir iphone 4 kullaniyordum ve resmen seviye atlatiyor bu telefon sarj konusunda.

performans olarak 5 ile kiyaslarsak, kagit uzerinde islemcisi daha hizli deniliyor ancak ben gozle gorunur bir fark olmadigini dusunuyorum. 1600 liraya iphone 5c alinmaz ancak boyle 1300 1400 liralara bulabilirseniz bence hic dusunmeden tercih edin, fiyat/performans acisindan bakarsaniz dusuk fiyata yuksek ios deneyimi aliyorsunuz.

Iphone 5S ile arasinda 500 liraya yakin fark var, ben ne donanim olarak ne de performans olarak iki cihazin arasinda 500 liralik fark oldugunu dusunmuyorum, sadece prestij olarak dusunuluyor bence 5S.
    Ancak yine de daha once elinize almadiysaniz gidip bir magazada incelemekte fayda var, 5C renkli olmasi acisindan herkese hitap eden bir telefon degil

• Lyzard kullanıcısına yanıt
    Kağıt üzerinde de kullanım açısından da 5 ile 5C arasında en ufak bir işlemci farkı yok sadece 5C plastik ve bataryası yanlış bilmiyorsam 1550mAh
    5 de ise 1450mAh bataryaya sahip oda kullanım açısından biraz fark yaratıyor
    fakat bunun için plastik olanı aynı fiyata almaya değer mi bu da kullanıcıların tercihi
    Ben ip5 den yana seçim yaptım gerçekten premium hissini yaşattığı için

• quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Kağıt üzerinde de kullanım açısından da 5 ile 5C arasında en ufak bir işlemci farkı yok sadece 5C plastik ve bataryası yanlış bilmiyorsam 1550mAh
    fakat bunun için plastik olanı aynı fiyata almaya değer mi bu da kullanıcıların tercihi

Islemciler farkli. 5C nin islemcisi 1300mhz iken 5 in islemcisi 1200mhz. Hissedilir mi edilmez mi orasi tartisilir ancak kagit uzerinde boyle bir fark var. Ayrica iphone 5C fiyatina iphone 5 nerede var?
  • iPhone 4 al

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

quote:

Islemciler farkli. 5C nin islemcisi 1300mhz iken 5 in islemcisi 1200mhz. Hissedilir mi edilmez mi orasi tartisilir ancak kagit uzerinde boyle bir fark var. Ayrica iphone 5C fiyatina iphone 5 nerede var?

bendeki iphone 5 eğer çin malı değilse :) 1.3ghz A6 işlemci olduğunu iddia ediyor benchmark programında.. yani 5C ile işlemcileri birebir aynı.
    Fiyat olarak ise ikinci ellerinden bahsettim hatta 5C yi nasıl oluyor anlamıyorum ama daha pahalı satıyorlar(ikinci el)
    bununda daha yeni olmasından kaynaklı sanırım yakın zamanda 5 den daha düşük fiyata satılmaya başlar diye tahmin ediyorum

• 5C ios7 ile geldiği için daha stabil 5e göre daha stabil calismaktadir ayrıca 5c plastik çöp diyen arkadaşlar 5in kasasının hamur gibi yamuldugunu unuttu heralde.sonuç olarak 5c

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarlott's

5C ios7 ile geldiği için daha stabil 5e göre daha stabil calismaktadir ayrıca 5c plastik çöp diyen arkadaşlar 5in kasasının hamur gibi yamuldugunu unuttu heralde.sonuç olarak 5c

amacımız laf atmak değil sadece fikir vermek 5C de kesinlikle çöp değil gayet şık ve renkli bir cihaz
    fakat ios 7 ip5C de nasıl ise 5 de de aynı şekilde çalışıyor çünkü işlemcileri aynı
    şöyle düşün birisinin dışı alüminyum diğeri renkli plastik ile çevrilmiş aynı donanıma sahip iki cihaz
    ikiside memnun eder fakat birisi Premium hissi verirken diğeri ise renk seçenekleriyle hoş bir hava katıyor
    bu arada eğilme falan demişsiniz cihazınızın üzerine oturmazsanız en ufak bir yamulma olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scarlott's

5C ios7 ile geldiği için daha stabil 5e göre daha stabil calismaktadir ayrıca 5c plastik çöp diyen arkadaşlar 5in kasasının hamur gibi yamuldugunu unuttu heralde.sonuç olarak 5c

amacımız laf atmak değil sadece fikir vermek 5C de kesinlikle çöp değil gayet şık ve renkli bir cihaz
    fakat ios 7 ip5C de nasıl ise 5 de de aynı şekilde çalışıyor çünkü işlemcileri aynı
    şöyle düşün birisinin dışı alüminyum diğeri renkli plastik ile çevrilmiş aynı donanıma sahip iki cihaz
    ikiside memnun eder fakat birisi Premium hissi verirken diğeri ise renk seçenekleriyle hoş bir hava katıyor
    bu arada eğilme falan demişsiniz cihazınızın üzerine oturmazsanız en ufak bir yamulma olmaz

Hocam İşlemciler her ne kadar aynı olsada ios7 5C göre optimize edilmiş şekilde en stabil çalışacak şekilde gönderiliyor 5e oranla.Ayrıca zevkler ve renkler tartışılmaz Kim prestij premium hismetmek ister bilemem.eğilme olayinda ise benim iphonum yok üstüne oturan kişiler hava atma icanda arka cebine koyup şekil olsun derken oturup eyen kişilerdir benim bi problemim yok bu konuda

• Unix sisteminin nasıl işlediğini biliyorsanız 5C ye optimize edilmesinin 5 e de aynı şekilde uyarlandığı çıkarımına varmanız gerekir.
    birebir karşılaştırmalarımda da aynı stabiliteyi ikisinde de aldım ki zaten iphone da stabiliteyi sorgulamakta saçma oluyor değil mi :)
    Aynen öyle kardeş her şey zevk meselesi ondan bahsediyorum bende
    üstüne oturanlarınki de yamulsun bi zahmet :)
  • Kesinlikle 5 alin. Sonra pisman olursunuz.

• 1400 liraya 32 GB dist.garantili sıfır siyah ip 5 almaya değermi arkadaşlar?

• Katibim kullanıcısına yanıt
    Güzel alınır

• illaki yenilik olmuştur

5C
  • 5c
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.