Şimdi Ara

IPHONE 5S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tahminimce yeni cikan bir model olmasi ve bir tik daha fazla guncelleme alacagindan oyle demis olabilir arkadas :) e tabi bir de estetik boyutu var isin ki o tamamen tabiri caizse hava atmak oluyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Döviz yükseldikçe şerefsiz oğlu şerefsiz telefoncular da piyasayı yükseltiyor. Gören de menkul kıymet alım-satımı yapıyor sanacaklar. Telefonculardan almayın, cihazın sahibinden daha ucuza alabilirsiniz.

Apple 4S'i çıkaralı kaç sene oldu iOS 9 desteğini bile verecek. Diğer markalar gibi 1-2 senede kasıtlı kaldırıp atmıyor. iPhone 5-5S serisi için de geçerli.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Civarimda elden alabilecegim bir satici yok ki internet uzerindende telefon diye hiyar gelsin istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

İph 6 nin 2.elini alın hocam belki ucuza bulunur

Neden ip6 yi öneriyorsunuz hocam. Önemli bi nedeni var mı yeni kasa olmasından başka ?
    Gösteriş önemli ise orasını bilemem ama 64 bit olmasından ram ine kadar birbirinin aynı iki cihaz sonuçta. Tek grafik hızındaki şu %25 daha iyi zimbirtisi var artı olarak. Onun dışında neden fazla para koysun ki arkadaş

Yok hocam yeni olmasından değil iphone 5s 4 inç sanki biraz ufak gibi birde 1 sene sonra güncelleme yi keserlerse kötü olur onun için 5s fiyatına yada biraz daha pahalısına iphone 6 bulunabilirse hem yeni nesil olur hemde 4.7 inç olmaz ondan yoksa performans ta pek fark yok gibi 5s le arasında

• Arkadaslar 5s sarj suresi ile ip6 sarj suresi arasinda ne kadar fark var ben gun icerisinde yogun mesajlasirim interneti kullanirken acar isim.bittiginde kapatirim film.izlemem müzik dinlemem

• 32 degil de 64 gb alirsaniz daha uzun gider gibi ama tabi uzattigi sure verdiginiz paraya degecek mi onu tam olarak kestiremiyorum. Ama yukarida da yazilmis eylul 2017ye kadar dahat kullanirsiniz. Birde sifir alma sansiniz yok mu hocam ?

• Alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coreytoddgray kullanıcısına yanıt
    Şimdi şuan elimde ki telefonumu teknosaya kasko yoluyla iade edeceğim,ordan bana 490tl gibi bir iade çeki gelecek fakat şöyle bir şey var ailem muhtemelen teknosada bir iade çekim olacağından ordan almaya zorlayacaklar.Eğer ordan almaya kalkarsam seçeneklerim tamamen değişiyor ve androide kayıyor maalesef. Bende iade çekine ekleyip ordan almak yerıne ekleyeceğim parayla bi i5s almayı ve o iade çekiyle oem parçaları almayı düşünüyorum bilgisayarıma. Ama dediğim gibi olmazsa olay tamamen dandroide dönecek :)
  • Android'i hic sevmiyorum ya ben. Neyse hayirlisi olsun hocam :)

• 1.5 k foto 15 video 150 şarkı instagram facebook messenger twitter maçkolik klanlar youtube spotify whatsapp shazam ve son sürüm yüklü 3gb boş alan var. Gereksiz foto ve 3 yıllık şarkıları sildiğimde 4-5 i bulur gibi saydığım bazı uygulamaları da kullanmıyorum silince rahat 5gb olucak hafıza bu da rahat 2-2.5 yıl daha kasmadan güncelleme yapabileceğimin kanıtı rahatlıkla al (16gb bendeki)

• Şarj dışında hiçbir sıkıntısı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnnieADC A kullanıcısına yanıt
    Hocam rom farkı denince aklıma direk g2 geliyor harici depolama alanı olmayınca tıkanıyor android ama dediğim gibi ios hiç kullanmadığım için nasıl oluyor bilmiyorum 32 mi almak 16 mı almak daha mantıklı bilemiyorum işte şuan kullandığımda 400 şarkı 400 fotoğraf klasik sosyal medya uygulamaları falan yüklü genelde böyle takılıyorum yani fotoğraf çekiyorum bol bol olay bu
  • Eğer oyun merakın yoksa, çok rahat işini görür 16 lık.

• Kafkef54 K kullanıcısına yanıt
    Oyun merakim yokta cok fotograf cekerim ben istememin bi sebebide kamera goruntu kalitesi aslinda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.