Şimdi Ara

İphone 5s 1500 Liraya Değer Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 1050 liraya g3 mal edebiliyorum fakat delta gençpa gibi servislere güvenmiyorum az önce bir konuda gördüm adam servise yollamış servis para istiyor tüketici hatası olduğunu idda ediyor. Lg zaten birazcık sıkıntı çıkaran bir marka Apple'de aynı şekilde sıkıntılar verebiliyor fakat Apple kullanıcıdan kaynaklanan orta tuş power tuş gibi sıkıntıları bile direk değişim yaparak çözüyor 2 sene sıkıntısız kullanırım yani telefonu.
    Ereyonda 1500 lira Apple Tr garantili gg'de ki ereyon mağazasından alırsam 100 tl bonus para puan kazanıyorum 1400 liraya tekabül ediyor ayrıca forumda gg indirim kodu bulursam onuda alacağım.
    5s şuan perfonmans olarak zaten 6 ile neredeyse birebir 1-2 saniyelik farklar benim gözümde sıkıntı değil yani 6 ile yakın olması demek hala piyasada ki çoğu telefonla rekabet edebilecek güçte olması demek ayrıca bu telefonu diğer androidlerden ayıran birkaç önemli farkı var
    1-Touchİd bu özellik kendisini androidlerden ayırıyor [S6 ve diğer huawei de ki parmak izi okuyucuları bu seviyede değil birkaç kez okutmak gerekiyor telefonu açabilmek için]
    2-Türkce siri bence buda gayet hoş bir özellik örneğin pc'de bir işim varken dizi izlerken film izlerken siriyi açıp istediğim gibi komutlar verebilirim.

5s yavaşlatılır düşüncesi içinde şöyle düşünüyorum 5s ile 6 aynı taban üzerinde üretilen cihazlar 5s'in yavaşlayacağı durumda kesinlikle 6 da da bir yavaşlama olacak Apple'de kolay kolay 6 yı silemez diye düşünüyorum ama tabiki artık 2gb rame geçildiği için 6s ve sonrasına gelecek güncellemeler 5s ve 6'yı etkileyecektir şahsen ben bir telefonu 2 sene kullanırım 5s'in de 2 sene beni üzmeden kasmadan donmadan seri bir şekilde idare edebileceğini düşünüyorum zaten çok büyük oyunları oynama alışkanlığımda yoktur oyunu pc'de oynarım.
    Ayrıca telefon gerçekten çok şık ve hoş bir telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeBeDu -- 19 Ocak 2016; 13:12:59 >

• Soru nerde anlamadım ama g3 mü 5s mi diyorsanız ben 5s diyorum eğerki pcniz tabletiniz falan varsa telefondada büyük ekrana o kadar herek kalmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım soru 5S mi g3 mü
    Bu sorunun net bir cevabı yok öznel bir soru bence. Hangisi hoşuna gidiyorsa hangisi kullanımına uygunsa al geç Hocam.
    Fakat 5S uzun vadede üzmez diye düşünüyorum

• 1300 tl apple garantili 2 hafta önce sıfır aldım gayet güzel akıcı bir telefon tek şikayetim sarjı az gidiyo aktif kullanım 5 saat.

• 5s iyi telefon 1 sene boyunca kullandım tek sıkıntısı batarya ona da powerbankle kullanmak tek çözüm

• 5S alin iOS 9'un son surumune dek guncelleyin sonra daha da guncellemeyin. 2 yil da 4 yil da kasmadan kullanirsiniz o zaman. iPhone'lar guncelleyince yavaslamaya baslar zamanla degil, Apple'in taktigi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 19 Ocak 2016; 1:47:37 >
  • Hocam şuan piyasadaki parasını hakedecek tek telefon bence 5s, 6s kullanan biri olarak söylüyorum.

• 5S'de yavaşlama ciddi laglar var artık, şahsen G4 alırdım 1400 tlye.
    Büyük ekran ama rahatsız edecek kadar değil.

5S in elde tutuş rahatlığı üretilmiş hiçbir akıllı telefonda yok kabul, fakat 1 ay sonra keşke az daha büyük olsaydı diyebilirsiniz.
    Ayrıca 2-4 yıl sorunsuz kullanırsınız diyenlere itimat etmeyiniz, bakınız bundan geriye 2-4 yıl ne olmuş? (4S in hayatı kaydı lagdan)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • değer,6 nın 2000 lira olduğunu düşünürsek hemen hemen aynı donanımlı sadece daha küçük boyutlu versiyonu o parayı eder lakin mümkünse güncel olanı almakta da yarar vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • deÄŸmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 nerede 2000 lira dostum eğer 2000 ise 6 alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatmanlıBatman

6 nerede 2000 lira dostum eğer 2000 ise 6 alayım

6 ve 6s ilgi alanıma pek girmediği için piyasasını pek bilmiyorum ben 7yi bekleyenlerdenim,2300 falandır taş çatlasa o zaman yap hesabını,hemen hemen aynı donanıma o kadar fark verilir mi diye?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki değer
  • Arkadaşımda 5s var aktif kullanımda bile şarjı 2 gün gidiyor ben şahidim çarşamba gecesi şarjdan alıp cuma gecesi aynı saatte yüzde on yedi civarında şarjı vardı ama herkes şarjın az gittiğinden yakınıyor normal bi durum mu bu
  • 5S sorunsuz cihazdır, daha uyguna ikinci el bile alınabilir.
  • 5s 1500tl bence verilmez neden diye sorarsanız ios9la geldiğini söylüyorsunuz zaten ios9 şuana kadar en kötü yazılım bence.ios 10'a güncellencek dese apple 2gb ram e geçti.bence gene performanslı olmaz ben 1500'e alınmayacağı kanaatindeyim ama genede bi düşünün isterseniz.
    6s kullanıyorum 9.0dı aldığımda 3 ay önce 9.3 beta vs kurduk tamam iyide bence hâla eksiği çok..ha ama ufak ekranlı telefon seviyorum diyosanız zaten pek alternatif yok alabilirsin
  • Değişimden gelme sıfır 5s al hocam bende varda açacağım sanırım cihazı duramayıp, 5S güzel cihaz gerçekten

• 5s kullanıyorum gayette memnunum.Gittiği yere kadar da kullanacağım
  • ekran boyutu dışında 6 dan çok bir farkı yok aralarındaki fiyat farkı 1000 lira , küçük ekran severler için bulunmaz hint kumaşı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.