Şimdi Ara

İPHONE 5S 16GB ACİL TAMİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: specx

Kardesim dokunmatik algılıyor mu ekran üstündeki koruyucu cam kırıldıysa
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-5s-lcd-dokunmatik-ekran-lens-105321646. Bu ürünü al sıcak hava yöntemi ile ekran lensi değişebiliyor ama dokunmtaik saglam ise düzgün yapan yerler var maksimum 200 tl ye gelir sana dandik yapan yerler ekranı kötü yapıyor netten arastır.

Dokunmatik algılıyor. telefonu kullanabiliyorum.
    Linkteki lensi araştırdım. Benim dediğim gibi cihazımın dış ekranı değiştirilirse sorun çözülüyor. Ama kaçtane İphone tamir yapan sağlam yerle görüştüm hiç biri lensin değişimine sıcak bakmıyorlar. ekranı komple değişim yapılması gerektiğini söylüyorlar.Belkide fazla ücret almak için ama bilmiyorum işte.
    En uygun ekranın tamamen değişimini yapacak servis 600tl dedi.
    halen araştırmaya devam ediyorum.

• garantili ön cam ve komple lcd+digitizer degisimi yapiyoruz. fiyat icin arayiniz PM den yazdim.

ön cam degisimi oneririm orjinalinden hicbirfark goremeyeceksiniz. hemde kendi lcd ve dokunmatigini kullanmis olacaksiniz.

arayin goruselim.
  • http://www.youtube.com/watch?v=qHiFSdfnqKg İZLERSENİZ (iphone5 250 tl dir 15 dk cihazınızı teslim alırsınız yanınızda montaj kullanılan ekran bu kutu içersinde olması lazım dır
     İPHONE 5S 16GB ACİL TAMİR İPHONE 5S 16GB ACİL TAMİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 20 Şubat 2014; 9:26:18 >

• iphone 5 + 5c + 5s garantili ön cam degisimi yapiyoruz kesinlikle eski halinden ayirt edemezsiniz.

kullanımında veya dokunmatiginde kesinlikle bir fark yoktur.

işçilik fiyatimiz 150TL

ön cam fiyatı 30 TL

ayrıca 5s ve 5c icin LCD DOKUNMATIK KOMPLE bulunur degisimi ucretsiz yapiyoruz.

FULL LCD Ekran 380 TL

orjinalinden hicbir farkı yoktur A++ kalitedir.

Yüksek fiyat isteyenlerden kendinizi koruyun. Yerimiz izmirdedir. Kargo ile arizali urunu guvenle gonderebilirsiniz.
    2 gun icerisinde tamirini yapıp geri gonderebiliriz.

Arayın goruselim
    05539790565 Serkan Yıldız
  • geçmiş olsun hocam içim gitti

bu arada gameover hocam iphone tamiri yapıyor diye hatırlıyorum ben kendisini bi haberdar edelim

@*GameOver*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 19 Şubat 2014; 20:22:14 >
  • dokunmatik çaılıyorsa ön camı değiştirmek yeterli olacaktır bunun avantajı da 5 ile 5s in cam boyutları aynı tek bulmanız gerek bunu yapabilecek servis forumda bir arkadaş vardı fakat hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

geçmiş olsun hocam içim gitti

bu arada gameover hocam iphone tamiri yapıyor diye hatırlıyorum ben kendisini bi haberdar edelim

@*GameOver*

merhaba hocam yardımcı olmak isterdim fakat uzun bir süre şehir dışındayım malesef ilgilenemiyorum

bu arada 250 300TL'ye çözülür diye tahmin ediyorum bir süredir piyasadan uzağım güncel fiyatlardan pek haberim yok

kenbu'nun yardımı dokunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 19 Şubat 2014; 20:28:04 >

• Arkadaşın ismini hatırladım @Cell_master olması lazım
  • Hocam apple ürünlerini kız arkadaşa verince 5 cm den de düşünce kırılıyor ekran aynı olayı bende yaşadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön cam değişimi yapılabiliyor. Konu hakkında bilgilendirmeyi yarın eklerim.
    Hayırlı akşamlar. İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun dostum. ben 1 buçuk metreden düşürdüm. sağ köşesi az ezildi diye ne kadar üzülmüştüm
  • geçmiş olsun dostum. ben 1 buçuk metreden düşürdüm. sağ köşesi az ezildi diye ne kadar üzülmüştüm
  • benim telefon 3 kere sert zemine düştü 15-20 cm den 5s beyaz 2 sinde kız arkadaşlar sağolsunlar birinde benim yüzünden ama şükür ekrana bişey olmadı yandaki gümüş kasa da 3 tane göçük var o kadar yinede moralim bozuluyo şimdi satıcam yenisini alıcam bu sefer kılıfla kullanıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djhayal -- 20 Şubat 2014; 2:34:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: açılay

geçmiş olsun dostum. ben 1 buçuk metreden düşürdüm. sağ köşesi az ezildi diye ne kadar üzülmüştüm

Eyvallah hocam. Sizede geçmiş olsun.. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: djhayal

benim telefon 3 kere sert zemine düştü 15-20 cm den 5s beyaz 2 sinde kız arkadaşlar sağolsunlar birinde benim yüzünden ama şükür ekrana bişey olmadı yandaki gümüş kasa da 3 tane göçük var o kadar yinede moralim bozuluyo şimdi satıcam yenisini alıcam bu sefer kılıfla kullanıcam

Hocam 2000tl verip alıyorsun yere düşünce insanın içi paramparça oluyor...
  • Arkadaşlar iphone 5 ini ekranı 5s uyarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNS15

Arkadaşlar iphone 5 ini ekranı 5s uyarmı ?

Uyabilirde ama sensör ve tuş bölgesini nasıl ayarlarlar onu bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

quote:

Sadece on panel degisnce sorun olurmu bilmiorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

quote:

Sadece on panel degisnce sorun olurmu bilmiorum

Bence riske girme neyse ver parası yapılsın

• Hocam 600tl

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.