Şimdi Ara

Iphone 5s Almak İçin Kötü bir zaman mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bekle bence şurda 6 ay var..sonra keşke demektensonra ip6 almak en mantıklısı hem zaten çoluk çocuğun kimin eline baksam hep ip5s itici gelmeye başladı..
  • siyahtemas kullanıcısına yanıt
    hocam illa iphone alacağım diyorsam, iphone 6 al derim. tabi bunun için beklemen lazım ama aynı parayı verip daha iyi özelliklere sahip telefonu almak varken neden düşük özellikli olanını alasın ki?
  • S olsun çamurdan olsun
    Ama telefon arkasını çevirip bakınca ısırılmış elma olsun ozaman korkma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih Kenan AYDIN

sen bence bekle hocam bir kaç seneye İphone 4 fiyatına bulursun bu alet edevatı

bir kaç seneye nereye ip4 fiyatına bulacak 5si. ip4 ün fiyatı bile bir çok üst düzey andoid telefonun fiyatına yakın 900 küsür lira.iphone nun fiyatı düşmez azizim..
  • Yarısına Kadar Okudum Yorumları. Okumaz Olaydım Yarısından Sonra Yine Başlamış Mal Mal Yorumlar. Sene Sonunu Bulucak Olan Bir İsmi Bile Belli Olmayan Cihaz Ve Ülkemize Gelmesi Stok Durumları 2 Ayı Bulan Daha Çıkmamış Bir Cihaz'ı Bekle Bence Demeniz Ne Kadar Cahil Bir Yorum.

Hele Bu Nedir Hepsini Anladım Ama Bu Nedir;

quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

bekleme bence 6yı al gitsin.

Şaka Gibisiniz. Allah Kimseyi Cahil Bırakmasın.

Al Arkadaşım al Ne Beklemesi 1 Sene Asker Bekler Gibi Cihaz Bekliceksin.
  • Adam Note3'ün büyük ekranından şikayetçi olmuş, "6'yı bekle ekran büyüyecek" diye yorumlar yapılmış.

Bekleme olayına gelirsek al gitsin hocam. 6'yı beklersin aylarca, ürün çıkar. Bir bakmışsın sorunlu çıkmış. Soğursun. Fani dünya... Alacağın ya da bekleyeceğin altı üstü telefon sonuçta. Ömürlük değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 10 Mart 2014; 10:37:10 >
  • 5s i al 6s çıkınca onu alırsın ben öyle yapacağım şahsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin yazını okurken 1-2 aya çıkacak bir cihaz gibi gördüm onun tanıtılmasına maalesef halen hatri sayılır bir süre var 6nin.Zamnin varsa bekle yoksa al geç pişman etmez ama yağmurda çok kullanma suya dayanıklı değil 5S de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 10 Mart 2014; 11:31:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, öncelikle tekrar tekrar teşekkür ederim, siyah ip5s aldım, bu gün tam bir oldu, bu ilk apple telefonum, daha önce s1 den beri sırasıyla tüm galaxy serisini ve en son note3 beğeniyle kullandım. Iphone5s, Note3 ten sonra inanılmaz küçük geldi haliyle, kullandığım tüm uygulamaları anında kurdum, özellikle gps müthiş çalışıyor, tüm spor uygulamaları mevcut ve kararlı. En önemli özelliği ise kesinlikle daha taşınır oluşu. Sporcular için kesinlikle en uydun cihaz. Ancak iş hayatı için Note3, kalem ve gmail&google özelliğiyle daha yardımcı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.