Şimdi Ara

Iphone 5S Alsam Pişman Olur muyum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 5s kasarcılar kullanıyorlar mı da konuşuyorlar ? 2 yıldır 5s kullanıyorum şuan 9.2.1 deyim hiçbir kasma yok. Daha önce 3gs-4-4s-5 kulladım. En memnun kalarak kullandığım telefonum bu. iPhone 6 neyse 5s te aynı şuan stabilite olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatli45

1 yıl 5s kullandım sonra 6 aldım ve şimdi 6s plus kullanan birisi olarak birak 5s'i 6 bile bana cok eziyetler yapti ki 5s tam bir rezil telefon benim gozumde, neyi acmaya calisirsin hep donar bekletir falan ne gunlerdi 5s alacagina git general air al 2gb ramlı olan ona 10 basar mesela

quote:

"Birak 5si 6 bile cok eziyetler yapti"

Sirkette 1 6 plus, 1 6s plus, 1 6, 2 5s kullanan kisiler var. Arada bir inceliyorum, 6 ile 6s arasinda en ufk bir perf. Farkina sahit olmadim. Sadecewebde gezerken 6s , 2gb rmin verdigi avantajla daha fazla sekme acabiliyor, o kadar. Oteki turlu ne uygulama acis hizinda ne de baska bir kullanimdan kaynaklanan kasma donma gormedim. Youtubeda da karsilstirmlar mevcut.

Neye istinden bunlri dediniz ve ne ariyorsunuz ki her yil bir ust modele geciyorsunuz?

Yani Appledan ne bekliyordunuz ki ortaya cikan cihazlar sizi tatmin etmedi ve ust modele gectiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 0tyldrm0 kullanıcısına yanıt
    Hocam 5S kasarcılar muhtemelen 6-6S kullandıkları için o kadar para verdik bari övelim diğerlerinide kötüleyelim mantığıyla yaklaşıyorlar. 5S gibi bir telefonu General Mobile denen parçası nereden geldiği belli olmayan bir çöple kıyaslamışlar.
  • tatli45 T kullanıcısına yanıt
    Sacmalamissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 9 5s de kasiyor diyenlerle ayni telefonu mu kullaniyorum emin degilim

9.2 de yağ gibi akıyor telefon ben daha onceki hicbir surumde bu stabiliteyi gormemistim

• quote:

Orijinalden alıntı: tatli45

1 yıl 5s kullandım sonra 6 aldım ve şimdi 6s plus kullanan birisi olarak birak 5s'i 6 bile bana cok eziyetler yapti ki 5s tam bir rezil telefon benim gozumde, neyi acmaya calisirsin hep donar bekletir falan ne gunlerdi 5s alacagina git general air al 2gb ramlı olan ona 10 basar mesela

YAV HEHE

• İlk ciktiğinda almistim 5S. Suan 9.2.1 sürümünde hicbir problemi yok kucuk telefon seviyorsaniz güzel bir tercih. Birde 32 GB ve Gold olursa tadindan yenmez.

• 5se (muhtemelen isim 5se ama isim ne olacak kesinliği yok) mart ayı gibi tanıtılacak. 5s boyutunda, iphone 6 tasarımında donanım olarakta iphone 6 ile iphone 6s arasında olacaktır büyük ihtimal. Ben size yeni modeli beklemenizi öneririm. Fiyat olarak tabiki 5s gibi olmayacak ama iphone 6s gibide olmayacak. Aciliyeti yoksa 1 ay daha beklemenizi öneriyorum, en azından yeni 4" boyutundaki cihazı görürsünüz ve tercihinizi ona göre yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 7 Şubat 2016; 17:55:18 >
  • 5 SE modelini bekleyeyim ben o zaman.
  • Ben aldım 1 ay oldu. Pişman değilim iyi ki almışım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar apple 5se diye bir telefon çıkarmayacaktır.Apple öyle bir firma değil inanmıyorum böyle bir telefonu çıkarcağına ayriyeten bu haberi yapanın kaynağınıda merak ediyorum bilen biri atsın
    O nasıl bir model ismi çakma telefon çıkaran firmalar koyuyor la

• asla pişman olmazsın. bende 6 plus var ve bunu alacakken 5s alacaktım. eşim dedi alacaksan en yenisini al. bende 6 plus aldım. ama halen söylerim. iphone un en şık ve en güzel telefonu 5s tir diye. kardeşime aldık geçen ay. gerçekten harika hiç düşünme eski modeldir diye. mükemmel telefondur
  • Olmazsın.

• İphone 6 kullaniyordum,16 gb sonra ne oldu bilmiyorum hafiza yetersiz geldi,ayrica ekran buyuklugu 5s i tekrar gorunce vah bea dedim fazla ekran cildi bozar muhabbeti ile 6 yi satisa cikardim,5s ile yollarima devam ediyorum,begeniyorum ve 5s i severek kullaniyorum

• Güncelleme yapmassan daha uzun süreler kullanabilirsin
    İphone çok iyi ama dediğim gibi güncelleme kesinlikle yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: corpixx

Güncelleme yapmassan daha uzun süreler kullanabilirsin
    İphone çok iyi ama dediğim gibi güncelleme kesinlikle yapma

2011 mayısta aldığım iphone 4 ü artık applicationların neredeyse hiçbirini desteklemediği için (yeni güncellemeler en az ios7 istiyor ve ben de maalesef ios 6 dan 7 ye güncellemeden
    yeni sürümler çıktığından 6da çakılı kaldım) mecburen yeni 5s siparişi verdim. Bu apple ın bir taktiği maalesef.. Yoksa örneğin 4 cihaz ios 6da gayet akıcı ve tatmin ediciydi. Her ihtiyacımı
    karşılıyordu zaten.. Ios 7, iphone 4 ün stabil çalıştığı son versiyondu ve maalesef treni kaçırdım şimdi güncellesem kasıp duracaktı ios 9da.. Arkadaşımın 4 cihazı ios7 de mesela ve gayet akıcı kullanılabiliyor.
    Yani bikaç sene içinde maalesef ticari politika gereği 5s telefon kullanılamaz hale gelecek ama yine de 1400 tl ye alınması mantıklı bir cihaz.. Yeni bir cihaza 2500-3000 vermenin bence
    ortalama bir kullanıcı için pek bir gereği yok..

• iphone 5S i güncelleme yapmayın varya 5 sene rahat kullanırsınız yani donanımsal bir sorun olmazsa 5 sene sonra bazı applicationlar desteklemez sadece
    6s e 3 milyar vermeye hiç gerek yok benden demesi on numara telefon

• iOS 9 ile iPhone 5'te bile donma olmazken, iPhone 5S çok kasıyor diyenlere benden kocaman bir
  • Şarj dışında mükemmel hele bu fiyatlara
  • iPad 2 bile ios 9.2 de çok seyrek kasma yapıyor. Düşük ram'le bile gayet rahat kullanılıyor. Sadece ios 6.1.3 de 13-14 saat batarya kullanım performansı 9,5 saat'e düştü.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.