Şimdi Ara

iPhone 5S Anakart ses gelme gitme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde bir iPhone 5S var. Aramalarda ses bazen gelmiyor bazen geliyor. Ses kaydı yaptığımda ses bazen sorunsuz tertemiz kayıt yapıyor fakat bazen hiç kayıt yapmıyor. Bayağı araştırdığım problem kesinlikle ana kartta bir yerde. Ana kart harici sorun vardır demeyin hiç, ana kartı başka telefona takıp da denedim sorun yinede devam etti. Bu problem tam olarak nerede sizce? Benzer problemi yaşayan oldu mu?
    Şimdiden teşekkürler.

• Devri kapanmaya başladı artık 5S'in de satıp kurtulun en güzeli öyle olur.
  • En ufak elektronik cihazı bile kullanabileceksem tamirini yapıp kullanmayı tercih ederim. Açıkcası 5S hala iş görür bir telefon. En kötü ihtimalle asıl kullandığım telefonu garantiye gönderme, satma işlerinde 5S can kurtarır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • avtheree kullanıcısına yanıt
    Elbette hocam ona lafım yok yedek olarak dursun diyorsan bırak kalsın köşede bende 4 var duran şimdi eğer yaptırmazsam bunuda koyacağım yanına dursun lazım olur illaki.
  • Bende Iphone Se kullanıyorum, aynı sorunu bende yaşıyorum. Güç tuşu ve ses kablosunun olduğu flex değiştirdim fakat sorun devam ediyor. Bazen sessiz mandalı açınca video da ses kaydı yapıyor onu fark ettim, sorunum hala çözülmedi.
  • Hunter_Soldier kullanıcısına yanıt
    Anakartta ses entegresi ile alakalı %80

• avtheree kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum yine de %20 olasığı da görmeliyim elimde bir anakart var ama uzakta 1 ay sonra deneyeceğim
  • Hunter_Soldier kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz anakartta sıkıntı yoksa bi deneyin. Anakartta değilse problem maliyeti çok fazla olmadan kurtarırsınız. Ama anakarttaysa maliyeti fazla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.