Şimdi Ara

iPhone 5s bi bakiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan iPhone 5s 2.el almayı düşünüyorum sizce almalimiyim,beni kaç sene götürür sikintisiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 sene tahmini kaça alcaksınız peki

• İki sene göturur bence gayet şık güzel bir telefon

• 2 yıl gider, üçüncü güncellemede kasar.

• help!meplease kullanıcısına yanıt
    Kardeş sikinti, sikinti yok yada bunu gibi abuk subuk deyimleri arkadaş arasında yapın gülün vs ama şu tür şeyleri yazılı dile dökünce komik olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsun dili çarpıtmak komik bir şey değil yapmayın bunları lütfen öyle yazınca komik yada farklı olmuyor düzgün yazmak gerçekten daha zor ve daha havalı bir şey neyse soruna gelirsek bu seneki model 6 ile 5s arasında pek bir hız farkı olmadı, neden mi a8 çipi zaten a7'ye pek bir fark atamadı aralarında az bir hız farkı oldu ve bu gücün çoğu da ekranın büyümesiyle beraber yükselen çözünürlüğe gitti o yüzden iphone 6 performans olarak büyük kasalı 5s'den ötesi değil, diğer yorumlara katılıyorum bence de 5s'in en az iki senesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 12 Nisan 2015; 21:54:13 >
  • Bozulana kadar götürür bence , şu anda hala 4S satılıyor alanlarda hala memnun olduğuna göre bence artık kullanım süresi bizim maymun iştahımıza kalıyor.Yoksa bugün internete girmek , facebook , whatsup , twitter vb. uygulamaları açmayan telefon zaten yok fark sadece oyun performansı ve ekran kalitesi gibi gözüküyor yeni modelerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom II

Kardeş sikinti, sikinti yok yada bunu gibi abuk subuk deyimleri arkadaş arasında yapın gülün vs ama şu tür şeyleri yazılı dile dökünce komik olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsun dili çarpıtmak komik bir şey değil yapmayın bunları lütfen öyle yazınca komik yada farklı olmuyor düzgün yazmak gerçekten daha zor ve daha havalı bir şey neyse soruna gelirsek bu seneki model 6 ile 5s arasında pek bir hız farkı olmadı, neden mi a8 çipi zaten a7'ye pek bir fark atamadı aralarında az bir hız farkı oldu ve bu gücün çoğu da ekranın büyümesiyle beraber yükselen çözünürlüğe gitti o yüzden iphone 6 performans olarak büyük kasalı 5s'den ötesi değil, diğer yorumlara katılıyorum bence de 5s'in en az iki senesi var.

Noktasına kadar katılıyorum.

• Fikrini söyleyen herkese tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.