Şimdi Ara

IPHONE 5S EKRAN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADASLAR IPHONE 5S EKRAN CAMI KIRILDI DOKUNMATIK CALISIYOR SORUNSUZ SEKILDE .. FAKAT CIHAZ YURTDISI OLDUGUNDAN GARANTI YOK .. EKRAN YAPTIRMASI BAYA PAHALI ARASTIRMA SONUCUMDAN BIR KAC FORUMDAN ARKADASLAR ALİEXPRESS DEN GUVENDIK BIRILERINDEN SIPARIS EDIP UCUZA KAPATIYORLAR .. SIZ ONERIRMISINIZ ? 400 / 500 TL ARASI TURKIYEDE YAPTIRMAK .. FAKAT BU INTERNET SITESINDE 50 DOLAR VE ORJINAL EKRAN BULDUM BAYA BI SIPARIS ALMIS KULLANICILAR GAYET MEMNUN OLDUKLARINI SOYLUYORLAR SIZ ONERIRMISINIZ BU KONUDA BILGISI OLAN ARKADASLARDAN YARDIM ISTIYORUM TSKLER ..

• Kardeşim sakın kanma 400-500TL'ye.

Sadece ekran ise en pahalı yapacak yer olan Apple bile 380TL'ye yapıyor:

http://support.apple.com/kb/index?page=servicefaq&geo=Turkey&product=iphone&locale=tr_TR

Ne 400-500 TLsi.

200-300TL'ye çok rahat halledersiniz.

Konuyu Apple bölümüne açın size güzelde bir yer önerirler.Kendiniz bu işe girecekseniz elinizin yatkın olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 19 Şubat 2015; 5:47:05 >
  • Kardeşim mesajın ıcın cok tsk ederım sızlerın fıkırlerı benı yonlendırıyor .. fıkır almak cok guzel oldu benım ıcın cunku bu fıyatlar cok pahalı geldı bazı konularda arakdasların kendısı sıparıs edıp kendı yapması falan oluyormus gayet memnunlar orjınal vede tamır setı ıle gonderıyorlarmıs ustelık 30 dolar cıvarında bu konuda aklım karıstı
  • https://www.ifixit.com/Guide/iPhone+5s+Display+Assembly+Replacement/30962

Burdan bir incele, gözün keserse kendin yaparsın ama oldukça zahmetli geldi bana.

Ekranı temin edip eli yatkın birine yada bir servise yaptırman daha iyi olacak gibi.

Aliexpress'te yazılan yorumlar çok güvenilir olmuyor onu da söyliyeyim ayrıca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vigilant kullanıcısına yanıt
    fikrin için çok tşk ederim
  • etradesupply den gözün kapalı al sonra kendin videoları izleyerekde değiştirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple mağazalarında yapıyorlar diye biliyorum.
    Bi sorun

• sagolun arkadslar fikirleriniz icin degerlendirecem
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    sizin daha one bu gıbı bulnmus bı olayınız varmı ? sıparıs ve kendınız degıstırme gıbı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral_2433

sizin daha one bu gıbı bulnmus bı olayınız varmı ? sıparıs ve kendınız degıstırme gıbı

alıp kendi değiştirdiğim oldu dikkatli yaparsanızda hiçbi sıkıntısa olmuyor

turkiyeye ucretsız kargo yok malesef.. Pekı baska bılındık sıteden alısverıs yapsam yorumlara dayalı turkıyeye kargosu olan .. sızce olurmu ? guvenılır olurmu sonucda burdakı telefonculara yaptırsam yuklu bı para alacaklar
  • quote:

turkiyeye ucretsız kargo yok malesef.. Pekı baska bılındık sıteden alısverıs yapsam yorumlara dayalı turkıyeye kargosu olan .. sızce olurmu ? guvenılır olurmu sonucda burdakı telefonculara yaptırsam yuklu bı para alacaklar

Vallahi kargolar bu şekilde alın malın iyisini çekmeyin kaygısını derim sonra 1 ekran parası daha verince pişman olursunuz.etradesupply paketlemeyidr çok iyi yapıyor 3-4 güne geliyor , tamam ksrgo creti çok olabilir ama paketlemesi mükemmel ayrıca geldiği yolda kısa değil hongkong dan geliyor

evet bu benım dedıgım sıtede çinden gonderıyor ustelık tum dunyaya .. paketlemesı ıse de cok guzel havalı posetlere kat kat sarıyorlar .. Kargo bıraz uzun surebılır ama fıyat konusunda benı sıkıntıya sokmuyor.. Ustelık kargo ucretsız 1 kurus dahı almıyorlar .. Bır kac tane kesfettım boyle cıhaz ama gene sızlerın fıkırlerını almak ıstedım
  • quote:

evet bu benım dedıgım sıtede çinden gonderıyor ustelık tum dunyaya .. paketlemesı ıse de cok guzel havalı posetlere kat kat sarıyorlar .. Kargo bıraz uzun surebılır ama fıyat konusunda benı sıkıntıya sokmuyor.. Ustelık kargo ucretsız 1 kurus dahı almıyorlar .. Bır kac tane kesfettım boyle cıhaz ama gene sızlerın fıkırlerını almak ıstedım

ama bu benim dediğim sitedeki orjinali yeniliyorlar satıyorlar sizde orjinal almış oluyorsunuz . bazı siteler çakmasına bile orjinal diyorlar.zaten elinize geldikten sonra iş işten geçmiş oluyor.yinede siz bilirsiniz benimki sadece sağlam bi öneri

• Kargo dahil 100 tlye gönderirim hocam sana istiyorsan.

• bende de ıphone 4 var 2 senede 6 kere ekran değiştirdimhep kırıyorum 60 tlye alıp değiştiriyorum 20dakkada her kırıldığında renk değişimi yapıyorum,biraz elinden geliyorsa gittigidiyordan al ekranı,youtube da videoları var ordan bakıp değiştirebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.