Şimdi Ara

İPHONE 5S FİYATI AÇIKLANDI!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya arkadas ne alakası var onu getirenler normal disbiratorler degil.DahaTurkiye ye resmi olarak gelmedi onu alanda zaten açıkça salaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkılmadınız mı bu konulardan ? Her sene 4s 5 5s için İŞTE FİYATI AÇIKLANDI cart curt . Millet ilk getirdiği 3-5 cihazı 3500 - 3000 arası kitlemeye çalışıyor. Yıllardırda bu böyledir. Şimdiden söyliyim 6içinde böyle olacak. Alışın artık buna. Açıklanan fiyat falan yok ortada. Kitleme politikası her sene olduğu gibi bu senede aynı şekilde devam ediyor. Bir kaç haftaya normal fiyatına düşecektir ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Duman

3200 -> 1000'i devlete.

2200 kaldı. 1300 Amerika fiyatı.

900 TL fark var. Distürb. ayrı sömürüyor devlet ayrı sömürüyor.
    Sonuç ne? Devlet aldığı parayı ya kendine yılbaşı ikramiyesi yapıyor ya polise mühimmat alıyor. (gaz filan işte)
    Geçen gün evin önündeki yolu söküp tekrar yaptılar. (evet hiçbir sıkıntısı olmayan yolu durduk yere kazıp tekrar yaptılar.)

sonra geldi fatura çıkardı 300TL her daireye. yasal soygun bu. devlet artık nereden emeceğini şaşırdı. esnafı ayrı bir muhabbet zaten. turistik yerlerde japon geliyor kola alacak hepi topu. bu ne kadar diye soruyor adam 8$ diyor. yuh. önüne gelen tüketiciye geçiriyor. yapılması gereken ne bu durumda peki?

darty gibi mağazalar 3200 TL fiyat etiketi koyunca orayı komple boykot edeceksin. niye kendini soydurtasın. hiçbir ürünlerini alma bak bakalım ne yapıyorlar. zaten en son okuduğum haberler doğrultusunda darty Türkiye'den çekilme kararı almıştı. olaya bak. nefret ediyorum şu fırsatçılardan.

yol deyi,nce sen sadece evinin önünden geçen yol sanıyorusn galiba..turkiye duble çift geliş-gidiş yollar bu hukumetle yapıldı hatta ataturk döneminden sonra demiryolu olsun karayolu yapımı olsun bu iktidar zamanında yapıldı..hastanaler konusunu sadece 2000 den önceleri yaşayanlar bilir ben yaaşdım hastane kuyruklarındada bekledim..özel hastaneye almıyorlardı ssk ve bağkurları sadece memurlar emekli sandıkları gidebilyordu..çok şükür sosyal devletin gereği olarak bu yasa değişti ve acil ve yahahut muhane için özelede gidebiliyoruz..polise mermi gaz bombası diyorsunda 10 öncesine kadar askere ve savunmya harcanan para eiyimden fazla idi..bu iktidarla şu anda milli gelirin dağıtımında en fazla paya sahip alan eğitim alanı..yakında 2.sıraya sağlık geçeceğini düşünüyorum..

şimdi ben tabiki aşırı vergileri kıanrım ama bu vergileri sanki iktidar getirmiş gibide davranarak görmezlikten gelinrise bunada karşı çıkarım..gumruk verileri bu ulkede yasayla iktidar değil çok önceden kanunla belirlendi..gümrük vergilerin bu kadar fazla olmasındaki amaçta içerdeki üreticiyi korumak..ama rekabet edecek bir firmamız ve alan olmadığı ürünelrdede kalkıp bu kadar vergi ytabiki yapılmamalı bugun iphone yarışacak bir telefonumuz olmadığı için bence bu urunde gumruk indirimine gidilebilinir..ama unutmayn ki turk ureticiside esnafıda aç gözlüler..bugun samsung lc gibi bir kaliteli urun o kadar gumruk ve ithalatçı firmanın fiyat artışına sebep olduğu halde bir vestel yada arçelikten daha ucuza satılabiliniyor hem de daha kaliteli bir urun..ben buna daha çok karşıyım..kendi ulkesinde uretilen malı kendi halkına daha ucuz verecekken dışardan vergilerle gelen aynı urunlerden bile pahalııya satıyorlar..bence bu ulkede bunlarında eleştrilmesi lazım..bazı meda mensupları koç zorlu holdingi montaj sanayi yapmakla suçlamıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

Ya arkadas ne alakası var onu getirenler normal disbiratorler degil.DahaTurkiye ye resmi olarak gelmedi onu alanda zaten açıkça salaktir.

vardır vardı..boşuna bu fiyatları çakmıyorlar..sen ben parayı belki sayarız ama parasını saymayan adam var artık sıkılmış..onun için bu işler gösteriş belkide ilk onda olmasını ayrı hissini tadmaktan oşlanıyor..belki bende o kadar param olsa bende alırdım..zaten zengin olmanın diğer manasıda bu değil mi harcadığın parayı 1 kere düşünmemek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kervancılar

quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

Ya arkadas ne alakası var onu getirenler normal disbiratorler degil.DahaTurkiye ye resmi olarak gelmedi onu alanda zaten açıkça salaktir.

vardır vardı..boşuna bu fiyatları çakmıyorlar..sen ben parayı belki sayarız ama parasını saymayan adam var artık sıkılmış..onun için bu işler gösteriş belkide ilk onda olmasını ayrı hissini tadmaktan oşlanıyor..belki bende o kadar param olsa bende alırdım..zaten zengin olmanın diğer manasıda bu değil mi harcadığın parayı 1 kere düşünmemek..

Orası da doğru adam için ha 3 milyar ha 5 milyar ne fark eder.En azından insanlar dişinden tırnağından arttırıp 3 milyara iPhone almasınlar çünkü öyleleri de var.Zengin adam alır da digeri 24 ay takside girip alıyor.

• Sallama fiyata yorum yazılmaz. Türkiye'de satışı başladı diye haber yapılması ayrıca bir cahillik.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.