Şimdi Ara

İphone 5S Hakkında Birkaç Soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 'DALLAMA' adlı arkadşımıza neden cevap veriyorsunuz ki mesajlarını görmeyin ne yapmak istediği belli sadece soru soran arkadaşımıza yardımcı olsak daha makul olur boş verin onu nickinden belli değil mi gerçekler :D
  • Ben kararımı verdim zaten arkadasin yazdiklarina bakmiyorum nokia kesinlikle en son tercih edecegim telefon, android de kullandim zaten ios simdiye kadar denemedim o yuzden ios alacgim kesin yani fakat iphone 5s hakkinda konu basinda belirttigim sorulara kesin net bir cevaplar alabilirsem iphone hakkindaki bazı endiselerim kafamdan silinecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DALLAMAX

Parana yazık 5s alma benden sana bir dost tavsiye si , çünkü ip4 ile hiçbir farkı yok. Yıllardan beri apple yerinde sayıyor , ios7 iklede sadece tema değişti. Mantık hala aynı mantık.

Bence git lumia 925 al.

Ne kullaniyorsan aynisindan bende istiyorum ben hayatim boyunca senin kadar kafa olamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Parana yazık 5s alma benden sana bir dost tavsiye si , çünkü ip4 ile hiçbir farkı yok. Yıllardan beri apple yerinde sayıyor , ios7 iklede sadece tema değişti. Mantık hala aynı mantık.

Bence git lumia 925 al.

Ne kullaniyorsan aynisindan bende istiyorum ben hayatim boyunca senin kadar kafa olamadim.

Zekamı kullanıyorum , yapabiliyorsan tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• DALLAMAX kullanıcısına yanıt
    guluyorum ama k.çımla

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

guluyorum ama k.çımla

Yeteneğine hayran kaldım , yetenek sizsiniz e çıksana finale oynarsın.
    Burada harcanıyorsun.

iPhone 5s 4 ile ayni demeden once kac dakika nefes almadin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ma di Tau

iPhone 5s 4 ile ayni demeden once kac dakika nefes almadin?

Bana 5s ile yapıp ama 4 ile yapamadığın birşey söyle ? Ivır zıvır parmak izi konularına girmeden....

''Zekasini'' kullanan bir arkadassin ya hani ac bak internetten.

• quote:

Ben farkları en ufak detayına kadar zaten biliyorum ama senin bilmediğin ortaya çıktı. Forumda savunup duruyorsunuz ama neyi savunduğunzu bile bilmiyorsunuz.
    Hep tüketim hep tüketim , arkadaşım şöyle bir düşünüp bununla bunun arasında bana yarayacak ne fark var ,parası aradaki farkı hakkediyor mu diye düşünen yok.
    Hala iddia ediyorum ip4 ile 5s arasında kayda değer fark yoktur. Gidin ip4 alın paranız cebinizde kalsın.

Neyse takılın kafanıza göre ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DALLAMAX -- 4 Aralık 2013; 0:36:09 >
  • Ekran Boyu ve kamera haricinde iphone 4-s halla iyi cihazlar

ama 5s hız konusunda baya iyi
    Bir arkadasimiz size bu soruyu 2 defa yoneltmis ama cevaplamadiginiz icin tekrar sormak durumundayim. Siz cok biliyorsunuz madem suna cevap verir misiniz; onerdiginiz lumia'nin iPhone 5s'ten hangi ozellikleri daha ustun?

• quote:

Bir arkadasimiz size bu soruyu 2 defa yoneltmis ama cevaplamadiginiz icin tekrar sormak durumundayim. Siz cok biliyorsunuz madem suna cevap verir misiniz; onerdiginiz lumia'nin iPhone 5s'ten hangi ozellikleri daha ustun?

Fiyatı %50 daha ucuz.
    Kasa kalitesi 5s den daha iyi.
    Kişisel olmakla birlikte tasarımı daha karizmatik.
    Kamerası çok daha gelişmiş ve ois var.
    Nfc desteği var.
    Şarjı daha uzun dayanıyor.
    Ekran kalitesi olarak lumia 925 5s den 2 gömlek daha üstün. Clear black ,60fps ultra amoled 1280x 768p ekran vs..
    Ekranı 4.5 inç olarak daha iyi bir internet deneyimi sunuyor.,
    Wp8 hız olarak en iyisidir ve çok stabildir .
    Bluetooth dosya alışverişi mümkündür
    Sürükle bırak desteği...
    Offline ücretsiz navigasyon ve mix radio desteği..
    2016 ya kadar yazılımsal destek var.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5451&idPhone2=5685

Sen bana şimdi 5s in l925 den daha üstün yanlarını söyler misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DALLAMAX -- 4 Aralık 2013; 1:02:36 >

• quote:

quote:

Ben farkları en ufak detayına kadar zaten biliyorum ama senin bilmediğin ortaya çıktı. Forumda savunup duruyorsunuz ama neyi savunduğunzu bile bilmiyorsunuz.
    Hep tüketim hep tüketim , arkadaşım şöyle bir düşünüp bununla bunun arasında bana yarayacak ne fark var ,parası aradaki farkı hakkediyor mu diye düşünen yok.
    Hala iddia ediyorum ip4 ile 5s arasında kayda değer fark yoktur. Gidin ip4 alın paranız cebinizde kalsın.

Neyse takılın kafanıza göre ...

Normalde hiç böyle polemiklere girmem ama farkları en ufak detayına kadar bildiğin konusunda şüphelerim var. Yukarıda yazdığın bilgilerin %30'u hatalı ve yanlış yönlendirme.

Farklı konularda da yazdıklarına denk geldim fakat sadece bu konuyu baz alacak olursam eğer insanlar tecrübelerinden yola çıkarak yardımcı olmaya çalışırken, sen ise "gereksiz tüketim" anlayışından yola çıkarak insanlara muhalefet oluyor ve asıl savaşı sen veriyorsun.

iPhone 4 ile 5S arasında kayda değer bir fark yoktur iddian ise hem bu tüketim anlayışın hem de kullanım alışkanlıklarının bir sonucu olabilir ancak herkes senin standartlarında değil, bunu unutma

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.