Şimdi Ara

İphone 5s hata kodu 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, turkcellden 6 ay önce aldığım İPhone 5s telefonum dün biranda şebeke kısmında "Aranıyor" yazmaya başladı. Telefonu kapattım açtım, hattı çıkardım taktım ( başka hat denedim) ama sorun ÇÖZÜLMEDİ .
    Telefon < genel < hakkında ya gidiyorum IMEI yazan yer yok. Son güncellemeyi kurarsam belki düzelir diye, son sürüm iTunes indirdim. Güncellemeyi görünce yükle dedim indirdi ve kurmaya başladı. Ama sonuna geldiğinde ' güncelleme kurulamıyor hata kodu 3 ' diye uyarı aldım. Şu anda telefon açıldığında "iTunes işaretive USB kablo işareti çıkıyor, kabloyu takıyorum geri yükleme yapıyorum ama en sonda hata 3 alıyorum. Seri no yok yazıyor güncelleme ekranında. Çözümü varmıdır arkadaşlar yoksa direk garantiye mi yollayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xATSIZx -- 28 Temmuz 2014; 15:08:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Restore et ama baseband çipin hasarlıysa aktivasyonu geçemeyebilirsin ; anakartın GSM modülü ile bağlantısı bozulmuş olabilir..Sıvı teması ve veya dışarıdan çıplak gözle gözlemlenebilen bir darbe ezik vs.. Yoksa garantiden değiştirirler. Donanımsal bir arıza olması yüksek ihtimal.. Geçmiş olsun.,

• Hocam cihazı şimdiye kadar hiç düşürmedim yere, çarpmadım, vurmadım. Gayet temiz kullandım. 0 gibi görsel olarak. Bir anda böyle bir problem olması beni şaşırttı. Peki Turkcell garantili cihaz; Turkcell'e mi götüreyim yoksa İstanbuldaki arkadaşa göndereyim o Zorlu Center'a mı götürsün sizce hangisi daha garanti ve mantıklı?
  • Apple'dan randevu al gece. En garanti yöntem öyle. Hiç müşteriyi uğraştırmıryorlar ve yeni cihaz veriyorlar. Onun öncesinde, Apple ile telefonda görüş, bir IOS diagnosis testi linki atarlar. Onu yaparsın, ona göre de yönlendirirler. En azından, uzaktan yazılımsal bir çözüm bulunabilir ise cihazsız kalmamış olursun hem. 😊

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.