Şimdi Ara

Iphone 5S-Iphone 6 ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım 1350-1400 TL arasına 5S bulursam alacağım.
  • Swap 6s ler 2250 tl falan oda sıfır. 6 almaktansa aynı paraya swap 6s daha mantıklı. 5s in swaplarıda 1000 tl zaten alıcaksan boşuna 1500 tl verme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    Swap olayı nedir nereden bulabilirim?

• uk5237 kullanıcısına yanıt
    Kutusuz gelen sıfır cihaz demektir. Garanti kapsamında değişim cihazı olarak verilmektedir. Satanlar swap cihaz, değişim cihazı diyerek satıyorlar

• avtheree kullanıcısına yanıt
    Eyvallah araştırıyorum cihaz o zaman
    Sahibindende var bir sürü telefoncularda satıyo , normal kullanıcıda satıyo. 2 hafta önce swap 6s aldık 16 gb 2200 tl 32 gbda 2500 tl idi. İphone 6 da 1800 dü sanırım ama 1700 e satanlarda var.

• İkinci el iphone 6 alabilirsin.
  • İkisi arasında kalıyorsanız SE alın çıkın işin içinden.
  • @uk5237 5s ile 6 arasında kaldıysan ikisini de ele. SE al ve sıyrıl. 5s'den üç kat 6'dan iki kat daha hızlı.

@kaybolankiz ben birçok kez ikinci el telefon aldım ve hepsini Sahibinden.com'dan aldım. Belki de şansıma hiçbir sıkıntı yaşamadım. Neticede internet ortamına güven olmaz. Ama söz konusu iPhone olduğunda çok dikkatli olmak gerek. Alacağın cihazda herhangi bir fiziksel hasar bulunmamasına dikkat et. Aksi hâlde garanti dışı sayılıyor. En iyisi aynı şehirdeki satan varsa birebir görüp almak olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle kesinlikle 16 gb almayın her güncellemede başka bir şey silmek zorunda kalıyorsun en düşük 32gb al bu arada 3 yılı devirdim 5s le halen bir çizik yok 😀

• Erturrk kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de arkadaştan iphone 6 almayı düşünüyorum 1000 tl ye verecek, piyasanın altında bir fiyat. Hız sorunu nasıldır çok donma takılma olmaz heralde diye düşünüyorum ama ?
  • Çok bu fiyatlar...
  • Cinderella Man C kullanıcısına yanıt
    1000₺ iphone 6 için piyasaya göre çok iyi bir fiyat kozmetik açıdan iyiyse ve kutusu garantisi varsa alınabilir. Almadan önce iyice bir inceleyin sesi olsun ahize olsun

• Erturrk kullanıcısına yanıt
    inceledim hiç bir sıkıntısı yok da garantisi de yok malesef, garantisi olsa bu fiyata vermez zaten :D Bir de bataryası sorunlu her iphone da olduğu gibi onu da değiştirteceğim güvenilir bir tamirci var yıllardır gittiğim o yüzden rahatım.
  • Cinderella Man C kullanıcısına yanıt
    Anladım o zaman karar sizin hocam alırsanız şimdiden hayırlı olsun

• 6s 32 gb alındı.
    sıfır mı ikinci el mi bir de kaça aldın merak ettim şimdi :)
  • media markt ten 3100 Tl ye aldım.
    😱

• Aldın mı bilmiyorum ama 6 ile 5s arasında mükemmel bi fark yok tani boyuttan bahsetmiyorum.

6s alabilirsen al , alamiyorsan 5s 32-64 gb al.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.