Şimdi Ara

İphone 5S Kılıfı Takmıyorum.Problemler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turkcell bayisinden aldıgım 5simi artık kılıfsız kullanmak istiyorum aldıgım kılıfdan dolayı ne güzellik kalıyor nede sadelik.Kılıfı cıkartmamla herhangi bir problem olurmu.
    Soyulma falan yada cok cabuk cizilme gibi ama temız kullanırım telefonu.Birde kılıfsız kullanlardan bilgi istiyorum cok sorun olurmu arkadaşlar.

• Sorun olmaz. Kullanabilirsin.
  • Sert bir zemine düşürmessen bişey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten temiz kullanırsan bişey olmaz
  • 3rkan94 3 kullanıcısına yanıt
    Aslında ben de aynı şeyleri düşünüyorum.Bu telefonları kılıfla kullanmak onlara verilcek en büyük ceza fakat;çizilme soyulmalara karşı da sıkıntılıyız...Onu için ister istemez kılıfa yöneliyoruz...
  • Rengine bağlı dostum soyulma olayı, bğidiğim kadarıyla siyah ve altın renginde anodized aluminum kullanılıyor, ufak bir soyulmada aluminumun orjinal rengi alttan çıkar, ama beyaz olanda renk yok, soyulsada pek belli olmaz, sırf bu yüzden siyah'tan vazgeçip beyaz almıştım, arkdaşların siyah telefonlarının kılıftan tak çıkar bile soyulduğuna tanık oluyorum

Sonrasında her şekil kılıfla kullanıyorum keşke siyah alsaydım dedim ya orası ayrı
  • Telefonum silver renginden daha cizik yok ama tabi kılıf kullanmaktan ama artık kılıf takmıcam ne olursa olsun artık sorun degıl benim ıcın
  • 2 yıldır 4S'i kilifsiz kullaniyorum sapa sağlam ama cok dikkat ederim

• İlk 3gs aldığımda amerıkadan kılıf da almıştım 2 sene kılıfı kullandım telefona hiçbirşey olmadı ,bu emniyet kemerine benziyor az cok ya düşerse ? Bence dandik bi kılıf kullanacaksanız hıc takmayın ama iyi bir kılıfa paranız yetiyorsa sizi uzun seneler götürür

• Sorun iyi kılıfta yada parasında değil 60 tllik kılıf aldım en iyisinden.Telefonu eline aldıgında hissedemiyorsan telefon keyif vermiyor 3 saatir telefonu kılıfsız kullanıyorum gercekten kalite belli ediyor kendini kılıf yuzunden telefonun kalitesini benimseyemedim.
  • Arkadaşım 1 kez düşürdü 5s ini şimdi bumper takıyor(üst çerçevesi öyle bir yamulmuş ki). Kılıfınızı takın sonra gelip burda konu açıyorsunuz şöyle yamuldu telefondan soğudum falan diye. Çok kurcalıyorsunuz bu mevzuyu bu cihazlar düşerse gider ona göre hareket edeceksiniz yiyorsa kullanın kılıfsız ama yok kaldıramayacaksanız kıymetlinizse takıverin 10 liralık bi kılıf size zahmet kalitesini de hissetmeyiverin. Öyle birsürü para dökmeye de gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.