Şimdi Ara

İphone 5s mi Lg G2 mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolasın nedenleriyle beraber yazarsan bana daha iyi yardımcı olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: dnzm23

sağolasın nedenleriyle beraber yazarsan bana daha iyi yardımcı olursun

G2 nin istedigi kadar iyi islemcisi olsun, iphone da ios oldugu icin daha iyi performans verecektir. 2 telefonu herhangi bir teknoloji markette incelemeniz yeterli olacaktir. 5 ile g2 yi karsilastirin yine goreceksiniz. Ki 5s ios 7 ile geldigi icin ve ek olarak gelen donanimsal yenilikler 64 bit islemcisi parmak izi okuyucusu vs. ile mukemmele yakin bir cihaz hiz konusunda. 4 yıl güncelleme garantisi de cabasi .Apple store ve özellikle iTunes store buyuk nimet ayrica.

Almak icin apple store un acilmasini bekleyebilirsin. Gercek apple garantisi altinda olacaktir cihazin. Bu farki internetten arastirabilirsin.

• iphone 5s o pille 10 lt benzin alabilen bir ferrari gibidir,şık hızlı,kullanışlı ve kalitelidir fakat bu zevki nacak birkaç sat yaşıyabilirsin sonra günün yarısında şarjın biter ve yarı yolda kalırsın(bu varsayın iphone 5 in pilini baz alarak yapılmıştır ama,40 mah artışın 5s i kurtaracıgını zannetmiyorum)
  • İphone nedir yahu.Alacaksan z1 veya g2 al bak keyfine.
  • Hiç android telefon kullanmadım bu teknolojiden çok uzaktım taki G2 yi görene kadar.
  • türkiyeye apple store açılması ile ilgili somut bir durum var mı ? açılacaksa beklerim iphone da severim çünkü
  • 5s
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzm23

türkiyeye apple store açılması ile ilgili somut bir durum var mı ? açılacaksa beklerim iphone da severim çünkü

Var tabi. Zorlu avm di sanirim. Forumdada editor konusu var arastirabilirsiniz.
  • Son kararım apple store türkiyede açılana kadar bekleyeceğim (lg nin mecidiyeköy şubesine gittim g2yi inceledim görevliye ne zaman kitkat gücellemesi gelecek dedim bana kit kat ne demez mi bence biraz personelleri eğitimsiz kalmış gibi)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.