Şimdi Ara

İphone 5s on ekran oynuyor yeni cihaz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaslar telefona daha bugun oglen 12:00 gibi almis bulunmaktayim palladium vodafonedan saat 2-3 gibi eve geldim actim kullanmaya baslayim dedim peki ne olsun on ekran panel oynamaya basladi beni rahatsiz etti cihazda herhangi bi sorun yok telefonda yok ama rahatsiz edici simdi magaza ugramadim bugun yarin ugriyacagim peki cihazi degistirirler mi cunku 1 gunluk cihaz bana yardimci olurmusunuz. Apple musteri hizmetlerini aradim degistirir dediler

• İşte bunlar hep parallax...
  • Arkadaşın dediği gibi parallax'tır o kardeşim :)
    Ekranın içinde gördüğün imaj (örneğin kilit ekranı yada uygulamaların bulunduğu ana ekran) telefonu hangi yöne doğru çevirirsen o tarafa hafifçe hareket ediyor değil mi. Şimdi bir deneme yapalım; herhangi bir fotograf çek, o fotografı görüntülerken cihazını hareket ettir, o imaj önceki gözlemlediğin gibi hareket etmiyorsa sorun yoktur…
    Eğer varsa (ki olacağını hiç zannetmiyorum) bu kadar yıldır hiç karşılaşmadığım ve duymadığım bir sorunla karşı karşıyasın, cihazını kesinlikle değiştirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarzL

Arkadaşın dediği gibi parallax'tır o kardeşim :)
    Ekranın içinde gördüğün imaj (örneğin kilit ekranı yada uygulamaların bulunduğu ana ekran) telefonu hangi yöne doğru çevirirsen o tarafa hafifçe hareket ediyor değil mi. Şimdi bir deneme yapalım; herhangi bir fotograf çek, o fotografı görüntülerken cihazını hareket ettir, o imaj önceki gözlemlediğin gibi hareket etmiyorsa sorun yoktur…
    Eğer varsa (ki olacağını hiç zannetmiyorum) bu kadar yıldır hiç karşılaşmadığım ve duymadığım bir sorunla karşı karşıyasın, cihazını kesinlikle değiştirirler.
    parallax ise gerçekten gülümseticeksin kardeşim bu arada inşallah parallaxtır :D üstteki arkadaşın dediğini yap foto çek onda incele ekren oynuyor mu o foto açıkken :D

• quote:

Orijinalden alıntı: soyturk58

parallax ise gerçekten gülümseticeksin kardeşim bu arada inşallah parallaxtır :D üstteki arkadaşın dediğini yap foto çek onda incele ekren oynuyor mu o foto açıkken :D

Alıntıları Göster
    Ayarlar - Genel - Erişilebilirlik - Hareketi azalt bölümünü kapattığında ekranın hareket etmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti981

Ayarlar - Genel - Erişilebilirlik - Hareketi azalt bölümünü kapattığında ekranın hareket etmeyecek.

Alıntıları Göster
    Ben Ios 7' yi yüklediğimden beri hareketi azalt özelliğini açık şekilde kullanıyordum. Şimdi konuyu ve yorumları okuyunca denedim harbiden hafifden ekran hareket ediyormuş kapalı konumda iken. Bir kez daha Iphone' u sevdim öyle Samsunglardaki gibi galeriye girdiğinde abuk subuk sağa sola yatmıyor ekrandaki simgeler vs.

• Gulumse cekiyorim
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Uzun

Gulumse cekiyorim

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Uzun

Gulumse cekiyorim
    Size iPhone Satanın Ben taaaa.
  • Ya şu telefonu iyice araştırıp öğrenip oyle konu açın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByGalaxyS3

Ya şu telefonu iyice araştırıp öğrenip oyle konu açın
    asfgdahsfadsfd
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByGalaxyS3

Ya şu telefonu iyice araştırıp öğrenip oyle konu açın
    Bilgisayarı Macbook, tableti iPad olan biri Parallax'ı biliyordur ve basit göz yanılgısına inanmaz bence olamaz yani
  • Sol haporlör de çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzeni

Sol haporlör de çalışmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

Orijinalden alıntı: duzeni

Sol haporlör de çalışmıyor

Alıntıları Göster

• Bende merak ettim şimdi , Arkadaştan hala ses yok
  • Sol hoperlor calismiyor dan sonra yeni bir efsane mi doguyor?
  • Sol habörlöre de bakın

Demi ya biri geçen hafta "sol habörlörüm" çalışmıyo diye konu açmıştı
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbuls

Bende merak ettim şimdi , Arkadaştan hala ses yok

Telefon degistirilmistir arkadaslar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.