Şimdi Ara

iPhone 5s renk seçimi !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: karti

Oyle bir darbe almadi ama masaya felan koyarken surtuyor. Yani o yuzden olabilir.

Daha sen 12 yaşındaki bebe değil misin 5s i eline vermeleri bile sakıncalı 5s mi aldılar bir de sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

quote:

Oyle bir darbe almadi ama masaya felan koyarken surtuyor. Yani o yuzden olabilir.

Daha sen 12 yaşındaki bebe değil misin 5s i eline vermeleri bile sakıncalı 5s mi aldılar bir de sana

Ben 2G den beri duzenli olarak hersene iphone alirim. Yasla alakasi yok ki kendi parami kendim **** zaten. Kimse almiyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silver aldım mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi et3rn4l -- 6 Ocak 2014; 19:34:53 >
  • bence çok kararsızım. siyah (uzay grisi) nin karizması çok farklı be beyler felaket bir şey adeta. :) en sevdiğim renkte siyah onu almayı düşünüyorum.

edit: şuan baktm keşke arkası iphone 5 teki gibi olsaymış siyahın asaleti başka be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoracle1905 -- 6 Ocak 2014; 19:47:55 >
  • iPhone 5s Gold + Açık kahve original case alıyorum birkaç hafta içinde bence gayet şık olucak...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

quote:

Ben 2G den beri duzenli olarak hersene iphone alirim. Yasla alakasi yok ki kendi parami kendim **** zaten. Kimse almiyor bana.

Tamam da arkadaşım 2g 2007'de çıktı hesaplarsak sen 5 yaşındayın daha para biriktirecen de Iphone diye bir şeyin olduğunu kavrayacaksın nasıl oluyor bu iş eğer doğruysa para biriktirmen gayet güzel ama abartı olmuş sanki ?

• Ben dalga gecmistim o elemanla.

• karti K kullanıcısına yanıt
    Kaç yaşındasın sen onu anlat hele
  • Yas bu kadar onemliyse soyleyim 26.

• Goldmuş silvermiş boşver, sana hangisi sempatik geliyorsa onu al. Sanki Goldun bir artısı bir havası varmış gibi safsataları duyup buna dayanarak gold alma. Sana sempatik gelen rengi al keyfine bak.. Ayrıca Gold alacaksan sakın ama sakın fazladan para verme. Tamamen para tuzağı, insanların cebinden parasını almak isteyen Türkiyede ki üç kağıtçı satıcıların yaptığı bir düzen. Bütün resmi satış kanallarında 3 renginde fiyatı aynı. Avrupa ve Amerikada sadece gold olduğu için fazla para istesen gülerler adama.. içinde altın mı var ki fazla para etsin.. Bende senin gibi androidden geçtim, silver alacaktım fiyat araştırması yaparken Ankara atlantis avm'de KVK bayisinde fiyat sordum fiyatları söylerken gold için 150 tl fazla söyledi, neden dedim o gold dedi. Siz renk kavramı ile altın kavramını daha çözememişsiniz dedim çıktım. KVK'ya mesaj attım şikayet kaydı aldılar aradılar hemen. Özetle gold alacak arkadaşlar para tuzağına düşmesinler.. Ben silver almıştım çok memnunum seçimimden.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.