Dediginiz secenek AB disi ulkelerin cihazlarinda var, AB'den alinan cihazlarda bu kisitlama kanunen zorunlu. Apple'a laf atmanin mantigi yok, dedigim gibi bunu yapmazlarsa satamiyor adamlar. Asmanin yolu jailbreak, o da iOS 7'de yok suan.
tr cihazı kullanıyorum bende var o seçenek
Turkiye AB uyesi mi? AB uyesi ulkelerin cihazlarinda bu kisitlamayi o ayarla kapatamazsiniz cunku secenegi yok, zorunlu. Diger ulke cihazlarinda da tavsiye olarak bu secenek bulunuyor, kullanip kullanmamak size kalmis.
ab üyesi değiliz ama bi cihaz avrupada satışa sunulunca türkiyedede satışa neden sunuluyor bir düşünün bakalım.buraya gelen cihazlar avrupada satılan cihaz kapsamına giriyor
Avrupa'da satilan cihaz ile AB'de satilan cihaz arasinda fark var. Turkiye'den alinan cihazlarda bu sinirlamayi kapama secenegi vardir. AB uyesi bir ulkeden aldiginiz cihazda ise secenek bulunmaz.
işte o sınırlama kapalı bile olsa ses abd cihazından %20 daha düşük. Test edildi.
Ben de Amerika'dan alacağım iyi oldu bu ya. Valla intihar ederdim ses kısık olsa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme