Şimdi Ara

İPhone 5s Türkiye garantili full kutu sorunsuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    İPhone 5s uzay grisi

**2 Agustos 2016 tarihine kadar apple garantilidir oyle saçmasapan firmaların garantisi degil zorlu centera götürüp tamir veya cihaz değişimi yapabileceğiz bir garanti altındadır
    **Telefon hiç tamir görmemiştir
    **Bataryasi cok ama cok sağlamdır çevremde belkide ilk defa en iyi Bataryasi olan iPhoneyi kullanıyordum zaten uzun sure bu yüzden kullandım alan kiside bunu fark edecektir ! 2 gun ise gidip geldiğim cok oldu ! Ve normal kullanımda yanı whatsapp falan kullanıyordum üstüne ara sıra nfs adında bir yarış oyunu oynuyordum!!
    **Kutusu vardır ve full içeriklidir
    **Kulaklığın biri çalışmıyor
    **Telefonun yanında bana verilen herseyini vereceğim kitapçıkları apple çıkartmaları dahil
    **Yazılımını hep güncel tuttum su an iOS 9.2 sürümündedir
    **Kozmetik olarak 10 üzerinden 8 alır üzerinde ufak bir ezik ve kullanıma bağlı çizikler vardır (resimlerde göstereceğim ) kılıfsız bile kullanırsınız görüşünüz olarak bir eksiği yoktur
    **Ben uzun suredir kılıfla kullandım üzerinde hep kırılmaz koruyucu vardı satacağım icin çıkardım ve telefon kurusunda duruyor
    **Şarj aleti,kablosu orijinaldir ve sorunsuzdur yeni kablo almıştım (orjinal ve lisansı bi kablo) bir tek o yenilendi geri kalan parçalar ilk alınan parçalar zaten kulaklık dahi cok az kullanıldı.

İstanbul ici elden teslim yapacağım

1100 TL

İPhone 5s Türkiye garantili full kutu sorunsuz İPhone 5s Türkiye garantili full kutu sorunsuz İPhone 5s Türkiye garantili full kutu sorunsuz
     İPhone 5s Türkiye garantili full kutu sorunsuz İPhone 5s Türkiye garantili full kutu sorunsuz İPhone 5s Türkiye garantili full kutu sorunsuz İPhone 5s Türkiye garantili full kutu sorunsuz İPhone 5s Türkiye garantili full kutu sorunsuz İPhone 5s Türkiye garantili full kutu sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fthaksakal -- 29 Aralık 2015; 3:52:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.