Şimdi Ara

İphone 5S Ufak Ezilme ve Değişimi Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: der ve gider

quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Hiç kimse yapmaz. Firmaların iyi niyetini suistimal etmektir sizin bu yaptığınız, haram yemekten farkı yok bu bahane arama çabanızın.

Lütfen haram paradan bahsetmeyelim 120 dolara mal edilmiş bir cihazı 2.500 liraya satanlar haram yiyor bizler değil

120 dolara mal edildi diye 150 dolara mı satılması gerekiyor hiçbir kullanım amacına bakmadan işe yarayan özelliklerine bakmadan nasıl bir mantık bu? İsterse 10 milyara çıkartır benim ürünüm 10 milyarlık der. İstediği kadar kâr eder hak ettiği sürece. Tamam Türkiye'de az da olsa biraz daha pahalı ama abarttığınız kadar değil.

insanlarda lüx cilginligi olmasin bakayim biraz zor satar adamlar hakli 5 bin der alan salak cok nasilsa sende haklisin

• Ayip be haram birde piskin piskin yazmissin nasil degistirirm die

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş böyle bir konu açman hoş olmamış, hiçbirimizin telefonu çiziksiz değil, hepimizde var bir problem. dikkatli kullansaydın
  • anlamiyorum sanki caldim hirsizlik yaptim diyorumki nasil degistiririm garantili cihaz sanki apple i soydum

• bu tepki nedir hirsizlik yapsam bu kdr tepko vermezdiniz s

• Düşür sonra gel garantiden değiştirmekten bahset ohh ne ala memleket. Alışmışsınız böyle halletmeye herşeyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirpeqa S kullanıcısına yanıt
    apple arıyosun ordan randevu alıyorsun durumu kendilerine anlatıyorsun cihazın daha önceden bozulup yenisi ile bir degişim olmadı ise apple sana bir defaya mahsus belli bir ücret karşılıgında yenisini veriyor @sirpeqa
    Az bile olmus daha sen iyi niyeti boyle kotuye kullan sonra surasi burasi boyle de

• Takma bu kadr kullan zaten marsa gitsen yine değişim alamazsın o cihaza bende de ezik var takmıyorum dünya malı dünyada kalır bu kadar takma kullan gitsin.

• Adama ne yukleniyosunuz cihaz sagla degil o kadar para ver bi dusmeyle çöksun bu fabrikanin saglam yapamamasindan kaynaklaniyorsa adam degistirmek zorunda arkadasta şansini denesin adami 2 dakkada hirsiz yaptilar

• quote:

Orijinalden alıntı: ytghan21

Adama ne yukleniyosunuz cihaz sagla degil o kadar para ver bi dusmeyle çöksun bu fabrikanin saglam yapamamasindan kaynaklaniyorsa adam degistirmek zorunda arkadasta şansini denesin adami 2 dakkada hirsiz yaptilar

haklisin kardesm sanki baska birinin malini dusurmusum ya arkadaslar buna o kdr para veriyoruz sanki keyfimden dusurdum.benim niyetim applei nasil soyarim diye birsey yazmadm ..forumda okudugum mesela sarj batrya sorunu var ama telefonu ezik arkadas goturmus sarj skntisi var diyw degistemsler fakat ezik kasa gene degisirmsler bunlar normal oluyorda ben soruncami hirsiz oldum

• İlk mesajınız orada duruyor hala. Telefon düştü bir bahane bulup nasıl değişim sağlarım yazıyor. Telefonumun bataryasında bir sorun var, daha önce yere düştü bu Yüzden değiştirmemezlik yaparlar mı yazmıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Hiç kimse yapmaz. Firmaların iyi niyetini suistimal etmektir sizin bu yaptığınız, haram yemekten farkı yok bu bahane arama çabanızın.

Lütfen haram paradan bahsetmeyelim 120 dolara mal edilmiş bir cihazı 2.500 liraya satanlar haram yiyor bizler değil

Bu cihazın 120$'a mal edildiğine gerçekten inanıyor musunuz?

Maliyetler yalnızca donanım maliyetlerinden oluşmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler işin içine haram para filan girmiş kusura bakmayında adam akıllı tasarım yapsın o zaman apple.bir kere düşürmede telefon pert oluyor.maliyeti 500 lira olan cihazı 2500 liraya satıyorlar onlar haram yemiş kul hakkına girmiş olmuyorda hakkını arayan vatandaşmı kul hakkına giriyor bırakın allah aşkına ya.kimse burda boşuna apple ı savunmasın.bende apple fan ı yım iphone dan başka telefon kullanmadım.ama bu değişim konularında apple a karşı milletin kul hakkına filan girdiğini idda etmeyin boşuna.
  • Ne gereksizler var lan bu forumda.

Şuraya bak yorumları okudum güldüm geçtim.

Git kardeşim şansını dene o parayı veriyorsan gidip şansınıda dene. burdaki gereksizlere bakma.

Emin ol aynı durumda olsaydınız ilk onlar giderdi şanslarını denemeye :P
  • Senin kafada olsaydım tüm cihazlarım için Apple nin yolunu tutmam gerekirdi,yazık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selenga_68 S kullanıcısına yanıt
    helal baskasinin basina gelince haram oluyor kendi baslarina gelse tu kaka diye baslarlar konu acmaya
    dogru söylüyorsun kardesim
  • quote:

helal baskasinin basina gelince haram oluyor kendi baslarina gelse tu kaka diye baslarlar konu acmaya
    dogru söylüyorsun kardesim

yani anlamıyorum kötü yorum yapanları sanki başlarına hiç gelmedimi hiç telefonunuz dusmedimi orası burası çizilmedimi.... en yakın örnek kuzenimin ip 5 i vardı kenarları ezikti biraz çiziklerde vardı arklarında ama iste kamera sorunu bazen cıkıyordu cektikleri beyaz görünüyordu ara sıra restorede yapmadı direk garantiye gönderdi SIFIR cihaz verdiler...ama dediğim gbi kenarları ezik büzük ama değiştirdiler cünkü adamlar donanımda hata varsa sözgelimi direk değiştiriyorlar dışına vs bakmıyorlar..bende o yüzden sordum bendede birkac hata var deneyenler varmı bu sekilde kenarı çizik ezilmiş fakat donanımda ufak sıkıntı olanlar değiştirdilermi diye...

ben Berlinde yasiyorum benim arkadasimin telefonunu degistirdik gecenlerde adam düsürmekten heryerini ezik icinde birakmis son düsmesindede Hoperlörü calismiyordu, götürdük Apple adamlar önce Hoperlörü degistirdi ardindan randiman alamadik diye yeni telefon verdiler. sorun donanimsalsa problem etmiyorlar, ama Cami kirik yada su almis cihazlarida para karsiligi degistiriyorlar iki ezik var diye koca Apple bunu sorun etmiyor emin olunki. bunu sorun eden Türkiyedeki araci kurumlar bizim tükleri maymuna cevirmisler onlari getir buraya yemin ediyorum her üc kisiden ücüde dava acar söke sökede hakkini alir. bir örnek daha vereyim burdaki Media markt burdan bir iphone al pesin para 15 gün süren var sorgusuz sualsiz begenmedim arkadas diyorsun dakikada parani geri veriyorlar, sorgu sual yok neden begenmedin sorunu nedir diye bir sorgulama yok, begenmedim arkadas diyorsun bitti.okudukalrima göre Tr de olaylar olaylar. burdada cikmis adamlar yok ezikmiste harammis diyor harami helali ne diye bilmeyenler konusuyor ya ona deliriyorum sanane milletin haramindan sen kendi helaline bak adam gibi deki degismesi lazim git bir sansini dene arakadasim. senin olayina gelincede hic kafana takma dedigim gibi Apple iki ezige kesinlikle bakmiyor Telefon bu tabikide düsecek ezilecek ben sana getirdigimde calisiyorsa sorun yok iki bagir bak ne oluyor avrupaya ayri Türkiyeye ayri muamele yapamazlar asla.

• Sizin gibi düşünenler yüzünden gerçekten sorunu olan insanlarla ilgilenmiyorlar bazen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.