sadece bu değil birsürü saçmalıkları varda neyse sorun o değil. nasıl çözeriz bunu?
Yaptığınız ayarın iphone ile ilgili olduğu kanısına nereden vardınız? İphonunuzu başka bir bilgisayara takıp denediniz mi? ben söyleyim %99 görecektir. Yapmanız ve yoğunlaşmanız gereken yer bilgisayarınız. Bununla ilgili google da araştırma yapabilirsiniz. Benzer sorunları yaşayan arkadaşlar mutlaka vardır
başka bilgisayarda oluyor tabi ki. iphone dan olduğunu şurdan çıkartıyorum: "güven-güvenme" uyarısı telefon ekranından geliyor. başka bilgisayara da güvenme desem o da aynı olacak.
ilk mesajımda da yazdım. forumlarda yazan baya bişeyi yaptım. google da aratmak aklıma geliyor
1megabayt
kullanıcısına yanıt
Güvenme deyince aynı bilgisayar için her defasında sorması gerekiyor diyor burada, ama sormuyor. problem bu zaten. arkadaşımda 4s var ben her seferinde güvenme diyorum bişey olmadı bugüne kadar dedi :) ben bir kere güvenme dedim, bir daha sormuyor. telefonun her defasında sorması gerekiyor apple a göre,
yurt dışı sitelere de baktım. benim gibi bi dünya adam var. telefonu resetle, bilgisayar aygıt yöneticisinden kaldır kur felan yazmışlar ama hiç biri olmadı.
Çözüldü.
itunes u kaldırdım, usb hub ayarlarından yazılım dahil kaldırdım telefonu.
bir de yabancı forumlarda baktığım kadarıyla itunes da uyarıları sıfırla ayarı var. onuda kullanabilirsiniz. bende işe yaramadı bunlar. başkasının başına gelir diye yazıyorum.
bu arada, ne iphone fanatiğiymişiniz yaw . burada iphone - android kavgası oluyor heralde
yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme