Şimdi Ara

Iphone 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu alalı yaklaşık 2 ay oldu olmadı hertürlü uygulamayı indirebiliyorum sıkıntı olmuyo fakat bazı yüksek boyutlu uygulamaları indirirken örnek ''uygulama indirilemiyor ''fifa 16 şuanda indirilemedi'' diye hata alıyorum çok araştırdım bu konuyu eyer işe yarasaydı yazmazdım ama hiçbiri işe yaramadı jailbreak falan yapmadım hiç öyle şeyler uraşmadım da ve çözüm yolların hepsini denedim yani gördüklerimi diyim ve en son az önce fabrika ayarlarına geri döndürdüm uygulama ve içerikleri yedekliyerek sonra tekrar yedeği geri yükledim ve fifa 16 yı tekrar denedim olmadı yani restoreden önce denemiştim 3 4 kere arka arkadaya ve başka bi zamanda denemiştim işte bugün denedim olmayınca rstore attım sonra tekrar denedim ama yine olmadı yardımcı olun şu sorunu hallediyim yoksa haftasonu götürüp garantiye vericem artık son çözüm bu ama bununlada uraşmak istemiyorum şimdiden teşekkür ederim (umarım konuyu doğru yere açmışımdır ilk açışım)

• bu arada arkadaşlar fifa 16da sanırım yapıyo bu sorunu aynı şekilde sadece fifada bu sorunu yaşayanlar var mı eyer öyleyse içim rahatlıycak yani fifada bi sıkıntı vardır
  • arkadaşlar denedim asphalt 8 de de aynısını yaptı
  • hocam şu an farkettim bende de var aynı sorun ama daha başka bi internet bağlantısıyla denemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VPN kullanarak indirin, mesela Hotspot Shield. Ben aynı sıkıntıyı yaşıyordum bu şekilde çözdüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen deniyorum hocam çok sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vpn ile falan olsa bile yani ben bu cihaza o kadar para bayıldım neden normal yollarla indiremeyip bişeyler kullanarak indiriyim ki yani kökten çözüm olursa uygulıycam ama programla falan olucak işte götürür değişim yaptırırım yani garantisi olmasa dediğin gibi olabilirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.