Şimdi Ara

''iphone 6 128 gb'' Telefon için çok mu fazla bellek? İphone almak için biraz daha beklemeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apple'ın ön sipariş rezervasyonunu dün gece öğrendim. Haliyle istediğim İphone 6 64 gb gold stoklarda kalmamış.
    Ben de denerken 128 lik gold sipariş vermiş oldum.

Şöyle birşey var daha önce hep 16 lık kullandım ve yetmedi. 64 benim için çok idealdi ama şuan stoklarda yok.

128 gb yi dolduracak kadar uygulama kullanmıyorum. Eve telefonu uzun yıllar kullansam foto ve video saklarım mutlaka ama yenisi çıkınca hemen değiştiriyoruz. En fazla 2 sene kullansak 128 gb çok mu gereksiz olur? Ya da o kdr içi dolu telefon beraberinde kasma, yavaşlama gibi sorunlar getirir mi?

Rezerve ettiğim telefonu almalı mı yoksa şu bizim satın alma çılgınlığımız bitince 1-2 hafta sonra 64 lük mü almalı?

Bir de biz önceden rezerve ediyoruz ama gittiğimiz saatlerde büyük bir yoğunluk, sıra bekleme yaşar mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugra1983 -- 25 Eylül 2014; 8:53:44 >

• Açıkcası telefon 4K video çekmediği sürece normal bir kullanıcı için gerçekten fazla, fiyat farkına değmez. Üstelik artık bulut hafıza da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kullanıcıya göre değişir, ona sen karar vereceksin. Şuanda 16 GB kullanıyorum ve telefonumda müzik filan yok, resimleri haftada bir bilgisayara atıp yedekliyorum. İkinci telefon olarak kullandığım samsungda en son 94 GB medya vardı. Resimler, videolar, müzikler filan.. Yani saçma veya güzel diye yorum yapamayız, herkesin yorumu kendine göre olacaktır.. 5S'i yeni almasaydım, tercihim 128 GB'tan yana olurdu.
  • iphonelara göre samsunglar çok daha fazla (medya ve uygulama konusunda) yer zaptediyor sanki.

Şuan 128 gb ye talebim sadece amacım yarın satın almaktan ibaret yoksa kafamda 64 gb benim için yeter de artar diyor.

Bilemiyorum şuan çok kararsızım.

Bu arada rezervasyonu iptal edebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugra1983

Selam arkadaşlar;

Apple'ın ön sipariş rezervasyonunu dün gece öğrendim. Haliyle istediğim İphone 6 64 gb gold stoklarda kalmamış.
    Ben de denerken 128 lik gold sipariş vermiş oldum.

Şöyle birşey var daha önce hep 16 lık kullandım ve yetmedi. 64 benim için çok idealdi ama şuan stoklarda yok.

128 gb yi dolduracak kadar uygulama kullanmıyorum. Eve telefonu uzun yıllar kullansam foto ve video saklarım mutlaka ama yenisi çıkınca hemen değiştiriyoruz. En fazla 2 sene kullansak 128 gb çok mu gereksiz olur? Ya da o kdr içi dolu telefon beraberinde kasma, yavaşlama gibi sorunlar getirir mi?

Rezerve ettiğim telefonu almalı mı yoksa şu bizim satın alma çılgınlığımız bitince 1-2 hafta sonra 64 lük mü almalı?

Bir de biz önceden rezerve ediyoruz ama gittiğimiz saatlerde büyük bir yoğunluk, sıra bekleme yaşar mıyız?

Hocam rezarvasyon yaptın diye pnu almak zorunda değilsin. Orada bana bu alan çok fazla 64 lük istitırum ben dersin aenden önce 64lük ayırrıp gelmeyenler varsa alırsın. Artan 300 TL yede istersen kılıf alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O kdr kolay alabileceğimi düşünsem hiç takmam zaten gider saatimde isterim ama çok riskli bir durum olur.
    İşin ucunda o kdr bekleyip alamadan gelmekte var.

2 sonra acaba istediğimiz gibi satın alabilir miyiz? Yoksa yine uzun bir süre bekler miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugra1983 T kullanıcısına yanıt
    Hocam kimse sana bu ürünü istedin gördün alacaksın diye diretemez.
    Mesela şöyle bir senaryo çok olacaktır:
    Adam iphone 6 plus 64 GB rezervesi yaptırmıştır. Gider orada cihazı inceler sonra "yav bu çok büyük" der. Ben "iphone 6 64 GB almak istiyorum" der ellerinde varsa verirler.
    Burada ve çevre forumlarda gördüğüm kadarıyla 2-3-5 rezervasyon yaptıran çok. Bunların çoğu rezervasyonu satma amacıyla almış şahıslar ama Apple uyanmış şimdi kimlik istiyor Rezervasyondaki isimle kimlik tutmazsa rezervasyon çöp. Eee o zaman o telefon seçim yapmak isteyenlere kalacaktır.
    Lazım olmayan bir depolama alanı için fazladan 300 TL vermek doğru değil hocam.
    Mesela ben Note 2 kullanıyorum. Gittim 64 GB'lık hafıza kartı aldım. Bilgisayarımdaki bütün kişisel fotoğraf ve videoları telefona attım. Yarıya kadar dolunca telefon kasmaya başladı Bu androide has bir durum. Boşu boşuna fazladan 48 GB'a para vermiş oldum çünkü depoladığım veriler 10 GB'ı geçmiyor.
    Nasipse iphone 6 Plus alacağım 32 GB tam benlikti ama olmadığı için 64 GB alacağım. Gerekirse biraz beklerim ama istediğim cihazı alırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kişiden kişiye değişir. 128 gb bile yetecekmi diye düşünen adamda var 16 gb bana yeter diyende var.

Bence 64 GB ideal.
  • Bulut kullanımıda yaygınlaşıyor 128gb gerçekten çok fazla 64 ideal apple store harici başka yerlerdende erken temin edebilirsin.
  • Sen istiyor duş verecek 100 dolar . O başlıkta neyin nesi öyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piocu

Sen istiyor duş verecek 100 dolar . O başlıkta neyin nesi öyle

haklısın

çok karmaşık bir anda yazdım. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.