iPhone 6 128gb Space grey versiyonunu geçen hafta cuma günü Vatandan 2800 Tlye almıştım daha 2 gün önce 2 şey farkettin . 1.si Home tuşunun sağ köşesine bastırınca çıt sesi çıkıyor her zaman değil ama baya bir kullandıktan sonra çıkıyordu. Sonrasında elime alıp sesin neden çıktığını anlamak için 2 parmağımla ekranın yukarısına ve ses gelen yere bastırdım ekran yerine oturmamış gibi oynadığı çok belli olmuyor her zaman ses çıkmıyor zaten kılıfla kullanıyorum . 2. problem de Arkadaki Apple logosunun etrafında hafiften parmak izi gibi bir gölge var oda çok belli olmuyor ama arkadaşlarınkine baktığımda yok .. onun neyden kaynaklandığını başta anlayamadım sonrasında internetten telefonun içiyle ilgili bi konuda aşağıya koyduğum resimdeki yuva kısım şekliyle çok benziyor .Sırf bu iki nedenden dolayı da olsa bazı arkadaşlar Apple ın telefonları değiştirdiğini söyledi Böyle birşey mümkünmü veya mümkünse nasıl yapacağım , değişime giderse ne kadar zamanda gelir vs. NOT : (Lüleburgazda oturuyorum )(TELEFON HİÇ DÜŞMEDİ )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme