Şimdi Ara

IPHONE 6 ÇİZİKLİ ÇIKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 şubat faturalı turkcellden taahhütle alınmış kapalı kutu iphone 6 16gb satın aldım bugun arkadaşlar.jelatinlerini çıkardığımda apple logosunun yanında 2-3 cmlik bir çizik gibi birşey bulunmakta(ezilme göçük falan değil ama telefona baktıgınız zaman net bir şekilde gözüken çizik.) hemen telefonun alındığı bayiyi aradım 1 günü doldurduğu için işlem yapamayacaklarını servisine göndermem gerektiğini söylediler.sizlere danışmak istediğim 15 gün içerisinde ne olursa olsun üründen cayma ya da değişiklik talep etme hakkımız vardı diye biliyorum bu doğru mudur? ve bu durumla daha önce karşılaşan birileri var mı ve ne gibi bir sonuç aldılar ne yapmamı önerirler? şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: masculinee

21 şubat faturalı turkcellden taahhütle alınmış kapalı kutu iphone 6 16gb satın aldım bugun arkadaşlar.jelatinlerini çıkardığımda apple logosunun yanında 2-3 cmlik bir çizik gibi birşey bulunmakta(ezilme göçük falan değil ama telefona baktıgınız zaman net bir şekilde gözüken çizik.) hemen telefonun alındığı bayiyi aradım 1 günü doldurduğu için işlem yapamayacaklarını servisine göndermem gerektiğini söylediler.sizlere danışmak istediğim 15 gün içerisinde ne olursa olsun üründen cayma ya da değişiklik talep etme hakkımız vardı diye biliyorum bu doğru mudur? ve bu durumla daha önce karşılaşan birileri var mı ve ne gibi bir sonuç aldılar ne yapmamı önerirler? şimdiden teşekkürler

İstanbul da mı oturuyorsunuz

• hayır hocam ankarada oturuyorum
  • quote:

hayır hocam ankarada oturuyorum

hocam o zaman tim'e götürün cihazı,oradan bir sonuç alamazsanız apple yetkili noktalar var pupa gibi ama turkcell ilgilenicektir bence
  • batuhantstkn kullanıcısına yanıt
    hocam tim değil ama yakınımdaki bir turkcell bayisini aradım cihazı bizden almadığınız için biz ilgilenemiyoruz dediler,cihazın alındığı bayiyi aradım en üsttede belirttiğim gibi 1 gün süresi dolduysa işlem yapamayız dediler ama tüketicinin 15 gün içinde değiştirme hatta iade hakkının olduğunu duymuştum ve ürünüde değiştirme istememin sebebide keyfi değil ürün ayıplı ayan beyan (logonun yanı resmen 2 cm çizik biraz titiz biriyimdir baktıgım zaman hemen dikkatimi çekiyor.) bakalım yarın dediğiniz gibi birde ilk time gideyim sonra da yetkili servisine bakalım ne diyecekler.bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlar varsa önerilerini de dinlemek isterim
  • masculinee M kullanıcısına yanıt
    Hocam çizik çıkan ürünün işlevselliğinde sorun yoksa Apple'da değiştirmez cihazı. Aldığınız yerden sonuç almaya çalışın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmudf2 M kullanıcısına yanıt
    işlevselliği hakkında bir bilgim yok hocam henüz hattı bile aktivite etmedim durum böyle olunca.pişmiş tavuğun başına gelmez şu olay onca para ver al düşülen duruma bakın morali bozuluyor insanın boş yere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

21 şubat faturalı turkcellden taahhütle alınmış kapalı kutu iphone 6 16gb satın aldım bugun arkadaşlar.jelatinlerini çıkardığımda apple logosunun yanında 2-3 cmlik bir çizik gibi birşey bulunmakta(ezilme göçük falan değil ama telefona baktıgınız zaman net bir şekilde gözüken çizik.) hemen telefonun alındığı bayiyi aradım 1 günü doldurduğu için işlem yapamayacaklarını servisine göndermem gerektiğini söylediler.sizlere danışmak istediğim 15 gün içerisinde ne olursa olsun üründen cayma ya da değişiklik talep etme hakkımız vardı diye biliyorum bu doğru mudur? ve bu durumla daha önce karşılaşan birileri var mı ve ne gibi bir sonuç aldılar ne yapmamı önerirler? şimdiden teşekkürler

Sadece appledan aldiginizda 14 gün cayma bedeliniz var internetten ise öbür siteler kanun gereği 1 hafta apple da ise yine 14 gündür o cihaz değişim olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• prank31 P kullanıcısına yanıt
    1 haftada dolmadıki zaten? Ayıplı ürün nasıl olurda değişim olmaz onuda anlayamadım?

• http://forum.donanimhaber.com/m_101619197/f_//tm.htm#101619197 incele istersen, bir çok akıllı çıkmıştı eve gidince açsanda yine geri alırlardı diye.
  • canibeyaz C kullanıcısına yanıt
    bakalım biz ne sonuç alıcaz turkcellden hocam.keşke benimde deneme şansım olsaydı ama ben sahibinden kapalı kutu şeklinde satın aldım cihazı

• masculinee M kullanıcısına yanıt
    1 hafta olayi apple online store hariç bir yerden internetten alırsan geçerli. kutuyu orda açıp sorunu orda görseydin değişim orda yapılırdı telefon o dükkandan çıktımı kimse o telefonun kutudan öyle çıktığına inanmak zorunda değildir.Burda muhhattabın apple değil aldigin turkcell bayisi ve onlarında hepsi satış sonrası kutu orda açılırsa değişim oluyor.Telefonunuza ısınmaya çalışın :)

• Normalde 14 gün içinde üründen memnun kalmazsanız cayma hakkına sahipsiniz.Satış sözleşmelerinde yazar.Yasa gereği böyledir ama satıcı firmalar kendini garantiye almak için türlü oyunlara başvurmaktadır 1 gün nedir arkadaş ben bile sattığım ürüne en ez 3 gün içinde birşey olursa getir diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 78erhan78 kullanıcısına yanıt
    Sen ben yapamayız hocam zaten böyle işleri.yarın yüzyüze görüşücem bayiye gidip yanımada bir avukat arkadaşımı alıp meselem sorunsuz halledilir umuyorum

• Satış sözleşmesine göre değiştirme zorunlulukları yok. Orada açıp görerek alabilirdin sana inanacaklarını sanmıyorum. Belki sen çizdin kim bilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.