Şimdi Ara

iPhone 6 Donma Yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 64 gb gold iPhone sahibiyim.cihazı arefe günü aldım bir Güncelleme geldi ve onu da yükledim.her gün bir kaç saniyeliğine donma yaşadım ama düzeldi özellikle YouTube la uğraşırken donuyordu.bugün sesle Kontrolü denerken iyi dondu sonra resetleyip kendine geldi.ilk iPhone deneyimim kasmayan stabil iOS ve apple ın malının arkasında duran firma olması sebebiyle aldım.neden yapar böyle bir şeyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iOS 8 yeni ciktigi icin bazi kasma ve donmalar oluyor daha tam hazir degil bi kac aya tam stabil olur sorun yazilimda

• Restore edin birseyi kalmayacaktir

• z1 i bırakıp iphone 6 ya geçerseniz böyle olur işte

şaka biryana tüm iphonelar böyleyse cidden durum androidden kötü.Bizde en kötü uygulama çöker bunda telefon reset atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranQuill

64 gb gold iPhone sahibiyim.cihazı arefe günü aldım bir Güncelleme geldi ve onu da yükledim.her gün bir kaç saniyeliğine donma yaşadım ama düzeldi özellikle YouTube la uğraşırken donuyordu.bugün sesle Kontrolü denerken iyi dondu sonra resetleyip kendine geldi.ilk iPhone deneyimim kasmayan stabil iOS ve apple ın malının arkasında duran firma olması sebebiyle aldım.neden yapar böyle bir şeyi?

restore öneririm
  • Android'e edilen lafların bi önemi kalmadı artık her gün böyle kaç başlık açılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z1 den hiçbir sıkıntım yoktu bir kaşık suda su alana kadar ne sony arkasında durdu ne servisi hala devam ediyor mahkemesi masrafı üç bin tlyi geçti gidişat da pek iç açıcı değil.kaçtık geldik iPhone a.acaba bu kilitlenmenin örneği var mıdır?restore Dediğiniz fabrika ayarlarına sıfırlama mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.